Roger Waters The Wall Live-OAKA Basketball Arena 8 & 9 & 12 July

[B]ΑΡΕΝΑ[/B]

ναι την εχω και εγω την απορια! ας πει καποιος που εχει παει σε αλλη συναυλια του The Wall

Μαλακια λιγο αυτο με τα κινητα και τις καμερες, αλλα θα βγει dvd οποτε μετριαζεται η μη υπαρξη ντοκουμεντων απο την συναυλιακη αυτη εμπειρια. Πρωτη φορα σκεφτομαι μηπως ειναι καλυτερα στις εξεδρες, παντα αρενα παω, αλλα τωρα δεν ξερω, ισως να ειναι καλυτερα απο εξεδρα να βλεπεις τα παντα…

δε παίζει να έχει αριθμημένες θέσεις ρε παιδιά στην[B] αρένα[/B]! γιαυτό λέγεται[B] αρένα[/B]!

[SPOILER]ελπίζω να μη κάνει κανένα μαγικό βάλει τπτ θέσεις και φάω τα μούτρα μου που το παίζω εξυπνάκιας :lol:[/SPOILER]

I second that !!

Απλά ελπίζω να πετύχω το tickethouse στη θεσσαλονίκη ανοιχτό στις 10/5:papas:

Ημουν στο Ζαγκρεμπ τον προηγουμενο μηνα στον Waters…:stuck_out_tongue:
@ crimson_Idol

Απλά να πω ότι οι Pink Floyd μια ζωή έτσι ήταν,πείτε τους κομπλεξικούς ή όπως αλλιώς γουστάρετε.Αλλά τα κινητά και τις κάμερες ο Γουότερς δεν τις πάει και δεν τις θέλει μέσα στο show.Και καλά κάνει.Ούτως ή άλλως θα το μαγνητοσκοπήσει το show της Αθήνας και έχει έναν επιπλέον λόγο να μην θέλει κινητά και κάμερες μέσα.Οφείλουμε να το σεβαστούμε.Τώρα όσοι έχουν ανάγκη σοβαρή όπως διαβάζω εδώ πέρα,ας επικοινωνήσουν με την εταιρεία να δουν τις θα τους πει.
Ούτε γέρασε και το έχασε ο Αρχηγός ούτε τίποτα.Μια ζωή έτσι ήταν,και ορθώς για εμένα

Γενικά στην Ευρώπη σε τέτοιες συναυλίες συνηθίζεται να έχει καρέκλες στην αρένα (πόσο μάλλον αν μαγνητοσκοπέιται). Αλλά εδώ είναι Βαλκάνια. Στο Ζάγκρεμπ που είμανε (το θυμήθηκα και τσίτωσα πάλι) ήταν χύμα όλοι στην αρένα. Βασικά γενικά ήταν χύμα αφού ενώ είχα εισητήριο για αρένα μας βάλανε από τις κερκίδες και μετά κατεβήκαμε κάτω (με έλεγχο εκεί όμως). Επίσης, είχα θέμα με τον Κροάτη σεκιουριτά που βρήκε τη φωτογραφική που είχα μαζί μου, κι εκεί δε βιντεοσκοπούσαν τίποτα. Οπότε πιστεύω θα έιναι αυστηρά τα πράματα. Δεν παίζουν με αυτά όταν είναι να στηθεί ολόκληρο τέτοιο σκηνικό για τη βιντεοσκόπηση.

Θα ειναι λιγο αστειο να εχει θεσεις στην αρενα…Ποιος θα μεινει καθιστος?^^

Γιατί ρε Waters μου τα κάνεις αυτά; #-o

Eκεί που ετοιμαζόμουν για Παρίσι να δώ Warren Haynes Band/Johnny Winter στις 8/7 ήρθες και μου έκανες όλο τον προγραμματισμό μαντάρα! #-o

Και η 6η Ιουλίου μιά χαρά μέρα ήταν… :roll:

Θείε Mule έχεις pm:)

Αν καταλαβα καλα απο αυτα που διαβασα.Εκτος των αλλων θα χτισουν ενα τοιχο και θα το γκρεμισουν πριν τελειωσει το λαιβ?!?!?!?!

Καλά κατάλαβες.Ο τοίχος χτίζεται μέχρι το πρώτο μισό του live,και γκρεμίζεται στο τέλος.
Όπως ακριβώς το έκανε και με τους Pink Floyd το '80-'81

Ήρθε και το newsletter :smiley: :smiley: :smiley:

ATHENS SHOW ANNOUNCED

Just announced: Roger Waters will bring the The Wall Live tour to Athens, Greece for a show at the OAKA Arena on Friday, July 8, 2011. Tickets for the show will available next Tuesday, May 10 at TicketPro.gr.

This performance will be filmed and recorded, so cameras and cellphones will be strictly forbidden and will not be admitted to the venue. The use of flash photography can have a serious impact on the on the projected images on the Wall and consequently on the quality of the filming, and so the decision has been made to prohibit all cameras and cellphones from this performance. We thank you for your cooperation.

For a look at all forthcoming dates on The Wall Live tour, please visit the Tour page.

:D:D
Παίδες έχει τονιστεί αρκετά αλλά [B]μην[/B] φέρει κανείς μαζί του φωτογραφικές κτλ.Επειδή ήμαστε λίγο “ε εντάξει μωρέ,σιγά τώρα να 'ουμ” καλό είναι να το τονίζουμε.Μέσα δεν περνάνε τέτοια πράγματα και είναι κρίμα κάποιος να τα χάσει.

Αφου δε θα ξαναρθει ετσι κι αλλιως. :lol:

Αν υπογραψει να μας παιξει και το Ανιμαλς, να το σκεφτουμε.

ΥΓ.: Εδω ριξαμε οι Ελληναρες λεηζερ στον πιο υπερτατο Μαλκολμ Γιανγκ, εκει θα κολλησουμε;;; 8)

Το Animals δίχως τον Gilmour δεν υπάρχει αγαπητέ.-
Τώρα την σύγκριση την αφήνω σε δεύτερη μοίρα,δεν θέλω να εκνευρίζομαι[-X

Αμ εγώ που επίσης την ίδια μέρα θα έβλεπα Deep Purple και μάλιστα μαζί με… Jon Lord; #-o Πάει αυτό, πάνε και οι Bon Jovi που έλεγα να κατέβαινα για αυτούς, πάνε και τα ευρουλάκια για την επιστροφή από Αγγλία. Και θα τον έχω δει ήδη μία (ίσως και δύο φορές).

Αλλά παίζει ο Waters δίπλα στο σπίτι μου, θα υπάρχει DVD “Live In Athens” και δε θα είμαι μέσα; [-X

Οπότε… ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ!

ΥΓ: Κατά τα άλλα, πάνε και τα όνειρα για Επίδαυρο κτλ. :roll:
ΥΓ2: Παραμένουν κάποιες ελπίδες όμως για άλλο ένα όνειρο 8)

Θα είμαι εκεί, μαζί με τις φωτογραφικές, το κινητό και φυσικά τα τσιγάρα μου.