Μεγάλη μαγκιά.
Μπα. Θα ναι μεγαλύτερη όταν θα διακοπεί η συναυλία εξαιτίας των δεκα χιλιάδων που θα κάνουν το ίδιο.
Ο ωχαδερφισμός σε όλο του το μεγαλείο.
Όντως, αν είναι να κάνουν 10.000 το ίδιο, μακάρι να τη διακόψει.
Πες το όπως θες, πες στο όπως σε βολεύει, αλλά δεν γίνεται να είναι όλοι πρόβατα που και να έμπαινε όρος να τους πάρουν απ’ τον κ*λο για να δουν τη συναυλία θα έλεγε ναι, θα πανηγύριζε, και θα προέτρεπε τους άλλους να μην κάτσουν. Τη χαρά αυτή την αφήνουμε σε σας. Σιχτίρ πια με την υποταγή σας, κάποιος ενοχλητικός θα βρίσκεται να σας χαλά τη σούπα.
νταξει παιδια μην το ξεφτιλισουμε τωρα! δεν θα ειναι κριμα να χαλασει η μαγνητοσκοπηση απο τετοιες μαλακιες? νταξ και εγω υπρβολικο το θεωρω αλλα αφου ειναι ετσι και θα βγει και σε dvd τι να κανεις θα το ανεχτεις! θα ζησεις ενα ονειρο ζωης!
@Cozy επεσες εξω στις προβλεψεις σου
Στο Sunflower Jam θα πηγαινες ρε κουφαλα??? παντως πιστευω σε 2η(και γιατι οχι και 3η) συναυλια αφου λογικα θα γινουν sold out στο τσακ μπαμ οποτε παιζει να τους προλαβεις τους Purple
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
[SIZE=“1”]τραγικό …[/SIZE]
Εκπληκτικός παραλληλισμός, μπράβο.
Ομολογώ πως μου φαίνεται τουλάχιστον περίεργο το να θεωρείς “υποταγή” ή “πρόβατα” όσους ακολουθούν μία ευγενική και απόλυτα δικαιολογημένη παραίνεση που ζητάει απλώς να μη βγάζεις φωτογραφίες με φλας.
Κατά τα άλλα το κάπνισμα σε κλειστούς χώρους απογορεύεται από νόμο του κράτους, αν δεν κάνω λάθος.
Τέλος πάντων, πράξε όπως νομίζεις.
Ναι ρε φίλε :p. Πίκρα. Είδα την ημερομηνία και τραβούσα τα μαλλιά μου. Αλλά μπροστά στη χαρά του Roger, θα το ξεπεράσω χαχα!
Εγώ πάλι είδα κάτι κομμένα κάγκελα και μερικές εκατοντάδες να μπαίνουν έτσι μέσα.
Κυκλοφορεί και βίντεο της συναυλίας, αυτός που το τράβηξε σίγουρα δεν έβγαλε τα παπούτσια του στην πόρτα.
Φίλτατε συνροκά-συμμεταλά, κατανοώ την ανάγκη σου να έχεις κάποιο ενθύμιο σε μορφή απεικόνισης από τη συναυλία στην οποία παραβρίσκεσαι, αν και αυτή την ανάγκη δεν την είχες και τόσο ανεπτυγμένη το 1995, αλλά έχεις καταλάβει ότι κάθε φορά που σηκώνεις τη φωτογραφική σου μηχανή με το φλας ή στέκεσαι ακίνητος στη μέση της αρένας με υψωμένο το σούπερ κινητό σου με την κάμερα, ενοχλείς τους πίσω σου, ίσως και το συγκρότημα και σίγουρα σπας τα αρχίδια όσων κινούνται στο χώρο;
Εδώ έχεις μια once in a lifetime συναυλία, η οποία θα μαγνητοσκοπηθεί. Θα υπάρχουν καμιά 10αριά κάμερες, στη σκηνή, μπροστά από τη σκηνή, στα πλάγια της σκηνής, πάνω από τα κεφάλια μας κλπ. Είναι το τίμημα που πρέπει να πληρώσουμε για να αποτυπωθεί αυτή η εμπειρία σε κανονική κυκλοφορία όπως την επιθυμεί ο δημιουργός αυτού του πράγματος που θα χρυσοπληρώσεις για να δεις. Θεωρείς ότι πρέπει να προσθέσεις και το δικό σου ατομικό gadget στις μηχανές καταγραφής ετούτης της νύχτας;
Ελπίζω να μην θεωρήσεις ότι είναι σημαντικότερη η φωτογραφία που θα βγάλεις στο δικό σου άιφον, από τις εκαντοτάδες επίσημες που θα κυκλοφορήσουν μετά τη συναυλία, για να μην αναφέρω το dvd. Κάνε το καλό για το σύνολο και έλα να δούμε αυτή τη συναυλία μαζί, να υψώσουμε τις γροθιές μας στο “In The Flesh” χωρίς να φωνάξεις “Κάτω τα χέρια ρε, δε βλέπετε ότι τραβαώ;”, να τραγουδήσουμε παρέα το “Mother” χωρίς να μας κάνεις “σσσσσσς” επειδή θα κάνουμε παρεμβολές στη λήψη σου και να αφήσουμε τα συναισθήματα να εκδηλωθούν στο “Hey You”, στο “Comfortably Numb” και οπουδήποτε αλλού νομίζει ο καθένας χωρίς να έχει το άγχος αν θα βρίσκεται κινηματογραφημένος στο κινητό του κάθε άσχετου.
Ευχαριστώ για την κατανόησή σου.
Η 1.30 ώρα βιντεοσκοπημένη από το λάιβ στο ΟΑΚΑ το 89 δεν χαλάει κανέναν πάντως…
Αλλά το The Wall και το τι θα συμβεί το καλοκαίρι είναι μια άλλη περίπτωση.
Μιχάλη για εμένα δεν είναι υπερβολικό.Ας αναλογιστούμε και με ποιον καλλιτέχνη έχουμε να κάνουμε.Είναι ένας καλλιτέχνης που το 1977…έβριζε το κοινό επειδή δεν έκανε ησυχία και γενικά εντυπωσιαζόταν από το show και το μπλα μπλα.Το ίδιο έχει πει και σήμερα,όπως είπε και ένας συμφορουμίτης,σε πιο ευγενικούς τόνους.Και καλά κάνει,το βρίσκω και τίμιο.Όποιος θέλει και συμφωνεί πάει όποιος δεν θέλει και τον βρίσκει χαζό κτλ δεν πάει.Δεν ήρθε και στην αυλή σου να στήσει τον…τοίχο:roll:
Και για εμένα μου φαίνεται κάπως να μην έχεις τουλάχιστον ένα κινητό μέσα,αλλά προφανώς δεν θέλουν να διακινδυνεύσουν να έχουν κάποια παρατράγουδα στην μαγνητοσκόπηση.Και καλά κάνουν.
Το θέμα είναι περισσότερο τεχνικό.
Και γενικά καλύτερα να δούμε και μία συναυλία χωρίς απλωμένα χέρια πάνω από τα κεφάλια άλλων όπου τραβάνε με τις κάμερες.
Δεν έχει απαγορεύσει σε κανέναν κατά την διάρκεια της περιοδείας να περνά μέσα κάμερες ή κινητά κτλ.Στην Αθήνα θα το κάνει μόνο για τους προφανείς λόγους
Ε στο τότε έλειπε ο Waters,και ήταν λίγο πιο “λάσκα”:lol::lol:
Άσε που νομίζω πως ακούγεται να του κάνουν παρατήρηση του τύπου με την κάμερα:roll:
Με φοβίζει το κλειστό του ΟΑΚΑ…θα προτιμούσα το ανοιχτό…για το the wall μου φαίνεται μικρός συναυλιακός χώρος
Έχω άδικο ρε παιδιά η φαίνομαι ότι λέω λαλακίες πρωινιάτικα;
Λοιπόν, επειδή βλέπω γράφονται διάφορα περίεργα εδώ, ας πω 2-3 πράγματα σχετικά με τις μηχανές και τα λοιπά, τονίζοντας πως απογοητεύτηκα με την απαγόρευση, όντας απο εκείνους που παίρνουν μαζί τους μηχανή στις συναυλίες.
Με τις κάμερες και τις μηχανές μπορεί να ενοχλείς τον πίσω σου, όπως λες eNick, αλλά είναι μέρος της συναυλιακής καθημερινότητας μας πλέον, και καλώς είναι. Ακόμα και ο τρόπος που τραβάς μπορεί να ελεγχθεί έτσι ώστε να μην ενοχλείς τους άλλους και να μη τους παρεμποδίζεις. Και κανέναν δεν χάλασαν τα βιντεάκια του κόσμου στο youtube, απο τα οποία και έχουμε πάρει τόσες φορές τα τελευταία χρόνια στιγμές απο τα live που χωρίς κάμερες δεν θα τα βλέπαμε καν. Και δε γυρίζουν όλοι dvd.
Ωστόσο μπορώ να καταλάβω αυτό περί μαγνητοσκόπησης, ειδικού show με φώτα κλπ (στο οποίο τυχόν φλας μπορεί να το έβλαπτε) και σε τελική ανάλυση, είναι όντως ζόρικο να ακούς και να βλέπεις μπροστά στα μάτια σου να ξετυλίγεται τέτοιο όνειρο ζωής, και να το παρακολουθείς πίσω απο την κάμερα σου - δε γίνεται.
Αλλά μερικές φωτογραφιούλες (χωρίς φλας) κανέναν ποτέ δεν έβλαψαν. Μένουν ως προσωπικό ενθύμιο, απλά. Μπορώ να καταλάβω όμως πως δε γίνεται να υπάρξει έλεγχος γύρω απο το θέμα του φλας, επομένως γίνεται απαγόρευση γενικά. Το καταλαβαίνω και το δέχομαι.
Θα με ενοχλήσει ομολογώ αν τελικά εγώ πάω χωρίς την μηχανή μου και δω μέσα κάμποσους χιλιάδες να έχουν φέρει τη δική τους.
Όσο αφορά το θέμα του καπνίσματος, ειδικά σε κλειστούς χώρους, δεν τίθεται καν θέμα βασικά, υπάρχει και ο παράγοντας υγεία του διπλανού σου στα μούτρα του οποίου πέφτει ο καπνός, που ο μέσος Έλληνας φυσικά δεκάρα δε δίνει γι’αυτό.
Αυτό. Και χωρίς κάμερες ξέρω πως θα είναι μια αλησμόνητη βραδιά πάντως, και πραγματικά η προσμονή και μόνο με ανεβάζει όσο τίποτα…
καλα περι κινητων,ειναι δεδομενο οτι δεν προκειται να ισχυσει η απαγορευση εισοδου τους.Δοκιμασε εσυ να παρεις το iphone απο τα χερια του Ελληνα.Πρωτα θα πεθανει και μετα θα στο δωσει.
Τωρα για τις καμερες νταξει,δε θα μου φανει περιεργο να μην αφηνουν να τις περνας μεσα,αλλα παλι θα περασουν πολλες.
εισαι λιγο ακυρος η αληθεια αλλα σε συγχωρουμε!
εχει ειπωθει πολλες φορες οτι η συγκεκριμενη περιοδεια με το συγκεκριμενο show ειναι στημενη για να παιζεται σε κλειστα σταδια!
:lol::lol::lol:
ακριβως αυτο!
Τέλεια μια συναυλία χωρίς κάμερες και κινητά , λες και θα καταλαβεις τπτ αν βλεπεις σε φωτογραφιες τον Waters , τον Gilmour και τα σκηνικα…ζηστε τη στιγμη και αφηστε τις τεχνολογικες μαλακιουλες στο σπιτι…
Και μόνο στη σκέψη μιας τέτοιας μυσταγωγίας μου σηκώθηκε η τρίχα. Με βλέπω να μένω άϋπνος για να χωθώ στην ουρά του Tickethouse λοιπόν.
μην παίρνετε θάρρος ε…
:lol::lol::lol:
Διαβασμένος!8)
Πάντως ο David την κάμερα σε μία φάση την κοιτάει και ρίχνει και ένα χαμόγελο:D