Σύμφωνα με απολύτως εξακριβωμένες πληροφορίες, η προπώληση στο Tickethouse έχει ξεκινήσει από τις 9… Εμείς του internet τον πούλο…
[U]Η προπώληση των εισιτηρίων για τη συναυλία ?THE WALL LIVE? ξεκινά την Τρίτη 10 Μαΐου!
Συγκεκριμένα, οι online αγορές θα ξεκινήσουν στις 10.30 π.μ. από τα www.ticketpro.gr & www.tickethouse.gr, ενώ οι αγορές στα εκδοτήρια του Ticket House, σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη, επίσης στις 10:30 π.μ…[/U]
ωραία τα λες epp αλλά ξέρω κόσμο που ήδη τα έχει πάρει οπότε άκυρο αυτό για τικετχαους
πάντως απο ιντερνετ δεν έχουν αρχίσει ακόμα
αντε αντε!!! :vibrate::vibrate:
ΤΟ ΤΣΙΜΠΗΣΑ ΤΟ ΤΙΚΕΤΟ!!!Yay!
Ρε floydized σε κατάλαβα στη φάση με τη φωτογραφία που έβγαλες, είπα να σου μιλήσω μόλις τελειώσω με τα εισιτήρια μα δεν σε πρόλαβα γαμώτο…
Παρολα αυτα εχουν κανονησει ηδη τον αριθμο που θα δωσουν μεσω ιντερνετ. Δηλαδη η προπωληση μεσω ιντερνετ δεν θα εξαρτηθει απο την προπωληση του tickethouse.
Δινουν συγκεκριμενο αριθμο εισητηριων και στα 2.
Ωραια μου εδωσε η μητερα μου τον αριθμο της καρτας οποτε δεν χρειαζεται να τρεχω στη τραπεζα για το εισητηριο.
Εν τω μεταξυ πρεπει να ανεβω 4 μερες στην Αθηνα γιατι στις 4 Ιουλιου παιζουν οι buena vista social club στην Αθηνα (ενω παιζουν και στο Ηρακλειο) και επειδη στο Ηρακλειο ειναι η ιδια μερα με roger waters αναγκαστηκα θα μπω σε εξοδα 4 ημερων ταξιδιου
Αντε καλορίζικο :):)
Ποτε προλαβεις το πηρες και γυρισες?
Τι λεει απο κοσμο το tickethouse?
Γύρισα ήδη στο γραφείο, τσίμπησα για όλη την παρέα, τζετ.
Η ουρά δεν έφτανε πάντως στην Ιπποκράτους… Αλλά από τις 8 και κάτι που πήγα είχε ήδη αρκετό κόσμο. Και βασικά μαλακίες λέγανε για 10.30, από τις 9 τα ανοίξανε τα γκισέ.
έτοιμοι…οπλίσατε…enter!!!
20 λεπτα ακομη!!!
Αν υποθέσουμε ότι θα είναι συνεπείς στην ώρα τους. Κάτι που δεν το πολυ-νομίζω…
Yep, νουμερο 19 εδω.
Τον Floydized εγω τον εβαλα να παρει φωτογραφια την ουρα να την εχω να τη θυμαμαι, αφου ειναι και 2 μετρα ανθρωπος. Απο τις 6:30 ημασταν εκει περικαλω και περιμεναν ηδη 5-6 ατομα.
Κι έλεγα ότι ήμουν εγώ ο τρελός που λεγα αρχικά να έρθω στις 7… :lol:
No71 εδώ πέρα. Το καλό που σας θέλω να μη με έχει πάρει η φωτό, έχω φωτοαγένεια! 8) Αν με είδατε ήμουν αυτός στα μαύρα με τη σκούρα μπλε ζακέτα που σε κάποια φάση φώναζε στη μπροστινή του.
Πήρε κανείς 88άρια?
Είναι αριθμημένα τελικά?
Να ρωτησω κατι για οσους αγοραζουν απο ticketpro? Τα εισητηρια γραφουν ονομα?
Γιατι θα βαλω την καρτα αλλου ανθρωπου μην παω μετα να παρω το εισητηριο και θελουν ταυτοτητα απο τον κατοχο της καρτας και οχι απο μενα
88ρι πήρα. Όχι, δεν υπάρχει αρίθμηση, όπου γουστάρεις μπαίνεις.
ρώτησε κανένας πόσα εισιτήρια θα πουλάνε από εκεί? φαντάζομαι ότι αφού δεν είχε τρελό κόσμο, το απόγευμα θα έχουν μείνει εισιτήρια για την αρένα…
πηρα και εγω το τικετακι μου! δηλαδη ο Floydized μου το πηρε! 8):D:D:D
@Faceless Rania απο τις 6.30 ρε θηρια??? το ηξερα οτι διαλεξα τον σωστο ανθρωπο να αγγαρεψω για τικετ!
:lol: Ναι συναντηθηκαμε αμεσως μολις κατεβηκε απο το πλοιο και πηγαμε μεχρι τικετχαουζ στα καπακια.
Moonchild ουτε καν, δεν θυμαμαι καμια τετοια φαση.
Οσο για την πικ δεν φαινεται τιποτα
Αν σε εντοπιζεις πες