κατι θα μας βρει ο ροτζερ
χαχαχα τώρα που δεν έχουν αριθμημένες θέσεις θα πέσει ξυλίκι φουλ
anyway εγώ θα τα πάρω αύριο τα εισιτήρια
Λίγο μαλακία αυτό με τις θέσεις… Κάποιος που για διάφορους λόγους δεν μπορεί να πάει δλδ 2 ώρες πριν και έχει εισιτήριο για το πάνω διάζωμα θα αναγκαστεί να κάτσει τέρμα πίσω…
Τουλάχιστον για τα 88άρια θα έπρεπε να υπάρχει αρίθμηση…έστω να υπάρχει διαχωρισμός της κερκίδας σε τμήματα…
πέρα απο την πλάκα αν συμβεί αυτό θα υπάρχει καλή ορατότητα;
Γιατί και εγώ του πάνω διαζώματος θα πάρω μαζί με την κοπέλα μου και δεν ξέρω αν θα πάω νωρίς
ας προσπαθήσουμε για κάποιες μέρες ( και λέω κάποιες γιατί η δεύτερη είναι σίγουρη ) να δείξουμε μερικά από τα καλά στοιχεία που έχουμε σαν λαος όπως είναι ο σεβασμός και η μαγκια μας ( η πραγματική μαγκιά και όχι η ψεύτικη ) και να βοηθησουμε στην δημιουργία ενος dvd που θα το βλέπουν τα παιδιά μας και θα μπορούμε να τους λέμε με περηφάνια ότι ήμουνα και εγώ εκεί και βοήθησα στη δημιουργία του και δεν έκανα μαλακίες που θα έριχναν την ποιότητα του…
όσο για τα live και τα συναισθήματα που θα νιώσουμε… όντως θα είναι priceless!!!
α, κάτι άσχετο, μια ερώτηση προς τους κομπιοτεράκιδες… τι πρόσθετο χρειάζεται στον browzer για να δω το βιντεο στο site της didi? γιατί στον explorer το βλέπω αλλά στον firefox οχι…
ερωτηση που εχει τεθει και απο κανα 2 ατομα ακομα και μαλλον δεν απαντηθηκε: χρειζεται καποια εγγραφη στο site της ticketpro πριν την αγορα εισιτηριου?
ναι χρειάζεται.
κάνε μία δεν απαιτεί τίποτα
[SIZE=“6”]15 ωρες μεχρι το tickethouse[/SIZE]
Αν δείτε αύριο το πρωί εκεί κοντά στο Tickethouse έναν απόλυτα φυσιολογικό ερωτεύσιμο τύπο με γυαλιά, να ξέρετε ότι θα είμαι εγώ. Μείνετε μακριά, δαγκώνω όταν είμαι αγουροξυπνημένος.
flashplayer!
ξεκινάω για εισιτηριάκια εντελώς άυπνη από την υπερένταση σαφώς :vibrate:
Νυστάζω, θα πιώ καφέ και σας έρχομαι :dance::dance:
έτσι και τα έχετε εξαφανίσει πριν φτάσω θα σας καθαρίσω
Παρομοίως. Μάτι δεν έκλεισα…:?
Την κάνω σε λίγο να δω τους 2 αγαπημένους μου χοντρούληδες. Τον Ανδροκλή της επικής μπουγάτσας και αυτόν του Ticket House.
καλημερεεες! ξεκιναω για τικετχαουζ! τα λεμε εκει
Αφήστε και κανένα για εμάς που θα ψωνίσουμε από το internet ε; :lol:
Άντε να ξεκινάμε και μεις του βορρά…!
2 ώρες μαδαφακαζ…:yahoo:
τι ώρα ανοίγει η φάση από Internet γαμω!!!
τι ώρα ανοίγει η φάση από Internet γαμω!!!
Στις 10:30 αρχιζει.
Εγω κατα τις 11 και κατι θα μπορεσω να παρω ειστηριο λογικα γιατι πρεπει να παω τραπεζα να βαλω τα χρηματα να το αγορασω μεσω ιντερνετ!
πωωωωω και τι έτρεχα σαν το μλκ από το χάραμα;;;; χαχαχαχα
:lol:
Μα το είχαν πει ότι η ώρα έναρξης της προπώλησης είναι κοινή για όλους!