Roger Waters The Wall Live-OAKA Basketball Arena 8 & 9 & 12 July

Όχι ρε, τα VIP είναι κάτω διάζωμα.

όχι ρε συ! πχ το άνω διάζωμα έχει 4 θύρες.(παράδειγμα,δε ξέρω πόσες είναι) κλείνεις άνω διάζωμα και πας σε όποια θύρα θες.

Α, παρανόησις!

Για το κάτω διάζωμα ισχύει το ίδιο δηλαδή; Κλείνεις κάτω διάζωμα και όπου σε βγάλει;

εκτός από τα vip προφανώς! :slight_smile:

http://www.didimusic.gr/main.html
Συνέντευξη

θεούλης

Καλησπερα. Τα εισιτηρια ΔΕΝ ειναι αριθμημενα σε κανενα σημειο/επιπεδο/τομεα/whatever, η αρενα ειναι ορθιων και σε καμια περιπτωση καθημενων.

[B]EDIT:[/B] Ασταλδε, ουτε στα ΒΙΠ.

[SIZE=“6”]ΤΖΑΜΙ!!![/SIZE]

Δε μπορεί… μάλλον έχω τυφλωθεί!!!

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ???

Ο άνθρωπος θερμοπαρακαλεί, κι εμείς τι θα κάνουμε;

Αυτό που ξέρουμε καλύτερα απ’ όλους.

Η συνεντευξη?

Αυτος θερμοπαρακαλει αλλα σιγουρα ολοι με 3 κινητα ο καθενας θα πανε

μία ερώτηση προς τους πιο κατέχοντες του θέματος.
το οτό λέει σε κάποια φάση “we will try these few days to make something beautiful” (κάπως έτσι τέλος πάντων, το few days έχει αξία) λέτε να σημαίνει κάτι???

η μανα μου μενει 13 χρονια ελλαδα, καλυτερα τα μιλαει ο ροτζερς, φμλ.

αυτό ακριβώς ήθελα να πω κιεγώ… νομίζω ότι είναι σίγουρο πια ότι θαναι παραπάνω από μια οι μέρες…

όσο για αύριο μια χάρη από όσους πάτε το πρωί… για μας τους εργαζομένους που δεν μπορούμε να έρθουμε δώστε μια έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση… ας ρωτήσει κάποιος στο tickethouse πόσα περίπου εισίτηρια θα βγάλουν εκεί… μην πάμε το απόγευμα και έχουν τελειώσει… αν μέχρι το μεσημέρι δω ότι εξαντλούνται θα πάω να κλείσω απτο ίντερνετ…

Υπαρχη περιπτωση να τελειωσουν τα εισητηρια για αρενα απο την πρωτη μερα?

Ελπιζω η βλακεια του ελληνικου κοινου να μην φτασει στο σημειο ακομα κι εκει που θα βιντεοσκοπηθει το σοου να βλεπω κινητα στον αερα, φτανει πια με αυτη τη μαστιγα, στοπ δις μαντνες, καλα τα λεει ο roger.

Εγω θα παω Τεταρτη, κοιταχτε να μην τα χετε τελειωσει τα 55αρια ε.

Εγώ Πέμπτη, ελπίζω έστω τα 65αρια ( ποσο είναι η αρένα δεν θυμάμαι ) να υπάρχουν, μην ξηλωθούμε :?

ειδα τη συνεντευξη.ενταξ καλα τα ειπε.και για τα κινητα κτλ.σκεφτομουνα να επαιρνα την φωτογραφικη μαζι,και να την εκρυβα σε κανα παπουτσι μεσα.αλλα ασε μην πεσω σε κανα μαλακα,και μου την παρει,μεσα στο σταδιο.ξερω γω.αν οντως δεν ειναι αριθμημενα τα εισητηρια.θα νε καλη φαση.τα πανω διαζοματα χωρανε πολυ λαο.οποτε δε νομιζω να γινει αυριο sold out.

Ε το μαλάκα που θα στην έπαιρνε, τι μαλάκας που θα 'ταν…
Μαλακία του.

Πρώτο μου post στο forum και ήθελα να το κάνω εδώ!!! Μόλις έμαθα για την συναυλία έπαθα πλακα δεν ήξερα τι να κάνω πραγματικά ανυπομονώ για την θρυλική συναυλία!!! Ένα πράγμα είναι σίγουρο ότι στο ημερολόγιο του σπιτιού μου η ημέρα Παρασκευή, 8 Ιουλίου είναι σταμπαρισμένη και ανυπομονώ να έρθει για να δω τον θρύλο από κοντά!!!

Τρία πράγματα ΔΕΝ χρειαζόμαστε:

1. Εκπαίδευση
  2. Έλεγχο σκέψης
  3. Μαύρο σαρκασμό στην σχολική αίθουσα

Και ένα πράγμα χρειαζόμαστε:
Τους Pink Floyd το θρυλικό αυτό συγκρότημα να μας τραγουδάει τα αριστουργήματα τους.

Βεβαια εννοείτε πως προτιμούσα να ερχόντουσαν όλοι οι Floyd (Roger Waters, David Gilmour, Nick Mason R.I.P Rick Wright & Syd Barrett) αλλά οκ δεν πειράζει γιατί το θρυλικό τείχος ετοιμάζεται να στηθεί στην Αθήνα!!!