Μωρέ μία χαρά τα λέει ο ellanor.!! Εδώ για άλλους πάμε και δίνουμε 35άρια και 40άρια+…!! Σίγουρα τα 88 δεν είναι λίγα λεφτά, αλλά τα 55 σε σύγκριση με αυτά που βλέπουμε μία χαρά είναι…!! Και στο κάτω κάτω Waters είναι ρε παιδιά…!!
Πλάκα πλάκα δεν πιστεύω σε δύο βδομαδούλες να μην υπάρχουν 55άρια;; Γιατί για παραπάνω δεν το κόβω…
Τα 55άρια πρέπει να είναι τα λιγότερα σε αριθμό μετά τα VIP και πιθανότατα θα τα προτιμήσουν λόγω τιμής. Προσωπικά πολύ αμφιβάλλω αν θα υπάρχει οποιοδήποτε εισιτήριο σε 2 βδομάδες…
Για τις αριθμημένες δεν ξέρω, αλλά σε ένα άλλο ζήτημα που θα τεθεί σίγουρα στη συναυλία του Waters, την απαγόρευση του τσιγάρου, οι Γερμανοί την τηρούν ευλαβικά…
… μέχρι να αρχίσει η συναυλία και να πέσουν τα φώτα.
Μετά βγαίνουν τα τρίφυλλα, και δε μιλάω για τελειωμένες συναυλίες ακραίου μέταλ των 50 ατόμων. πχ. Μuse (μια που αναφέρθηκε ως παράδειγμα) στο Ο2 arena (το αντίστοιχο κλειστό του ΟΑΚΑ στο Βερολίνο) με 15.000 κόσμο.
Εκεί είναι πιο εύκολο να το κάνεις παρά σε κάποιο μικρό club όπου ο securitάς θα σε εντοπίσει εύκολα (έχω δει σκηνικό να τρέχει και να αρπάζει τσιγάρο από στόμα σε συναυλία Fear Factory).
Πιστεύετε ότι το κάτω διάζωμα αξίζει τα λεφτά του, τουλάχιστον σε σχέση με το πάνω; Για εκεί το πάω, αλλά με χαλάει αρκετά η διαφορά στη τιμή… Your lights pleeeeeeease!
Eμμμ,τι να σου πω τώρα.
Κάνε ότι καταλαβαίνεις,που λέει και η μήτηρ μου.
Πάντως εγώ αρένα θα πάρω,προσωπικά θεωρώ ότι είναι η καλύτερη επιλογή,για εμένα
Α και το κάτω διάζωμα φυσικά θα αξίζει τα λεφτά του.
Σας ευχαριστώ παιδιά…!! Ωχ αγχώθηκα τώρα.!! Καλά καλά δεν ξέρω αν θα πάω στη συναυλία…τώρα είμαι σε φάση που ψήνω τους δικούς μου…!!
Είναι σύμφωνοι, δεν ξέρω όμως αν θα εξακολουθήσουν ναναι όταν ακούσουν ότι τα εισιτήρια(τα φθηνότερα) κοστίζουν 60 ευρώ…!! Εντωμεταξύ, θέλουν και οι δύο να ρθουν…άρα το κόβω να πάμε όλοι μαζί :roll:…!! Άμα βρω 55άρια σούπερ, αλλιώς…
Ρε γαμώτο είναι και το άλλο που δε μένω Αθήνα και ακόμα το σκέφτομαι είμαι 50-50 αν θα πάω ή όχι…άρα σε μία εβδομάδα, που θα ανέβω Αθήνα(φτου φτου μην το γκαντεμιάσω:D) θα πάω να ρωτήσω και για εισιτήριο μάλλον…μέχρι τότε ελπίζω να μην έχουν εξαντληθεί τα 55άρια και 65άρια…!! Αλλιώς παπαράκια(ουπς σόρρυ:oops:)…
Βοηθάει? Βλέπεις πάνω-κάτω τι θέα έχει από αυτούς που κάθονται στα πάνω, εμένα προσωπικά δε με ικανοποιεί πάντως. Έχω και κάτι λίγες μνήμες από τους ολυμπιακούς που ήμουν εκεί και δεν πρέπει να λέει πολλά για συναυλία αλλά μη σε πάρω στο λαιμό μου. Εγώ θα διάλεγα τα κάτω αν είχα τα λεφτά, αλλά για αρένα θα πάρω.
το θεμα με τις τιμες στα εισιτηρια που εχουν αυξηθει τελευταια.ειναι για τι εδω εχουμε πιο πολλους φορους πιστευω.απ’οτι σε αλλες χωρες.τα συγκροτηματα τα ιδια λεφτα παιρνουν και εδω και εξω.
ρε παιδια μη μας τρελενετε… οχι κ ακριβα τα εισιτηρια…
προσωπικα θα (ξαναματα)δωσω 30αρι για τους wasp, η συγκριση ειναι χαωδης, σιγα μην γκρινιαξω για τα 65ευρω ενω θα δω κατι μοναδικο, κατι που δεν θα ξεχασω ποτε…
καθε φορα που ακουω το δισκο (καθε μερα δηλαδη) σκεφτομαι πως θα ειναι στις 8 ιουλιου, μπρρρρρρρρ ανατριχιασα παλι…
Δηλαδή αν κατάλαβα, μπορούμε να διαλέξουμε διάζωμα (π.χ. 410, 136, κλπ.), αλλά όχι πού στο συγκεκριμένο διάζωμα θα καθίσουμε. Δεν γίνεται δηλαδή να κλείσω στο 136 και να βρεθώ στο 131, σωστά;