OK, αλλά να ποστάρεις με σάουντρακ γκώνια-σούφρα για να έχεις έμπνευση.
Αεροπορικά κλείσανε. Aύριο στο ticketpro τα εισητήρια;
μπορεί να μην ξύπνησα σήμερα για να πάω σε revision lecture αλλά αύριο ξύπνημα από τις 8 30 για να κλείσουμε τικετ!!
[SPOILER]μην κρασάρει μόνο ο σέρβερ και μείνουμε με το πουλί στο χέρι:!:[/SPOILER]
Εχει πλακα ξερωγω που οσοι εχουμε δηλωσει οτι θα παμε ή γραφουμε απο την αρχη του θρεντ ΑΑΑΑΑ ΟΜΑΓΚΑΝΤ ΓΟΥΟΤΕΡΣ ΡΕΕΕΕΕ θα βγουμε σε λιγο ηλιθιοι με εναν αμεσο τροπο απο καποιους χρηστες. Το Γουολ ειναι μια εμπορικη κλαπαρχιδα αρα εμεις ειμαστε θυματα της συγκεκριμενης εμπορικης κλαπαρχιδας και του αρχοντα κλαπαρχιδα που εβαλε το χερακι του για να βγει αυτη η εμπορικη κλαπαρχιδα.
Δεν θα πω το κλασικο “αν δεν σας αρεσει μην πατε” ή “αν δεν γουσταρετε δε γουολ, μην γραφετε”. Ειναι αυτονοητα αυτα. Με καλυψε ο φλοηνταηζντ κατι ποστς πιο πριν, για τον καθενα τα μουσικα βιωματα ειναι ξεχωριστα και διαφορετικα. Εμενα θα με ανατριχιασει το μαδερ, εσενα οχι. Δεν ειναι και το πιο ωραιο πραγμα να μπαινεις στο θρεντ του Γουοτερς μια μερα πριν την προπωληση και να αντικριζεις εναν καταιγισμο μαλακιων απο καποιον χρηστη. Ποσο μαλλον αν ειναι χιπστερ ε.
Ονοματα δε λεμ- oh wait
Σε λιγοτερο απο 24 ωρες θεου θελοντος θα εχω στα χερια μου εισιτηριο, λυγμ.
Εγώ που ξέχασα να πάω να βάλω λεφτά στην κάρτα… πουρνό πουρνό ξύπνημα, επίσκεψη στην τράπεζα και μετά συνέχεια στο site! Ελπίζω να μην πέσει μόνο κανας server!!!
Προσωπικά το Wall, παρότι μ αρέσουν λίγο πολύ όλα τα τραγούδια του, το βρίσκω λίγο κουραστικό σα σύνολο, φαντάζομαι όμως ότι live με τα σκηνικά και τα εφε θα κυλάει πιο εύκολα…
H φωνή του Waters αλήθεια είναι σ αξιοπρεπή επίπεδα?
Ναι,όπως ήταν πάντα,δεν του ξεφεύγει νότα!:lol:
Όχι εντάξει κάτι κάνει.
Ελπίζω μην πάθετε κάνα κακό με το site για τα εισιτήρια αύριο,κινηθείτε όσο πιο νωρίς μπορείτε.Νομίζω είναι η μοναδική συναυλία όπου δεν υπάρχει pre-sale από το διαδίκτυο.
Ελπίζω να τα καταφέρω και εγώ αύριο.Άντε καλή μας επιτυχία!
Ζητώ ταπεινά συγγνώμη από τον μουσικό Θεό που θα φερθώ σαν πρόβατο και θα δώσω λεφτά για μία εμπορική κλαπαρχίδα,είμαι άρρωστος το καταλαβαίνω,τι να κάνω…
και τώρα η ερώτηση του 1.000.000 δολλαρίων… αρένα ή πάνω διάζωμα?
Mια ερωτηση πρεπει να κανω κανενα Log in για να αγορασω εισιτιριο στο ticketpro.gr…???και αν ναι που το κανω…λιγο πριν παει 10:30 ετσι ωστε να ναι ετοιμα για να κανω παραγκελια τα εισητηρια…???
[SPOILER]
βασικά δεν είχα σκοπό να ποστάρω εδώ μέσα, απλά έτυχε να δω ένα post του floydized που μου φάνηκε ολίγον τι ελιτίστικο, και είπα να κάνω “επίθεση”. οκ, wrong place at the wrong time. το παραδέχομαι. αν θέλει κάποιος mod ας σβήσει ελεύθερα τα posts μου. το δικό σου post όμως είναι απείρως πιο εμετικό από το δικό μου ε.
anyway, δεν ξαναποστάρω σε αυτό το thread. τα λέμε στις πλατείες, στις πορείες και στις συναυλίες. μέχρι τότε μάθε να ζητάς συγγνώμη για την αγένειά σου. peace. :hippy:
[/SPOILER]
Ε, ναι …αφου ειναι γνωστο οτι σιχαινεσαι τον ελιτισμο. :lol:
Στα δικα μας τωρα…
Ρε παιδια, τι ωρα θα μπορουμε να αγορασουμε μεσω ιντερνετ αυριο;;;
9:30 ΒΑΖΩ ΤΟ WALL KAI ΠΑΤΑΩ F5 ΜΕΧΡΙ 10.30 ΕΧΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ…#-o ΑΛΗΘΙΑ LOG IN ΠΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ.?
Βρε Χορορούλη επίσης δεν είναι ωραίο να μπαίνεις και να γράφεις για “εμπορική κλαπαρχίδα” σε ένα θρεντ που αφορά την ίδια την συναυλία και είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι,αποτελεί ένα Όνειρο για την πλειοψηφία του ροκ μουσικού κοινού και σίγουρα θα μνημονεύεται ως μία από τις κορυφαίες,αν όχι η κορυφαία,που έλαβε χώρα στην Ελλάδα.
Καταλαβαίνω ότι εδώ μέσα τα γούστα συγκλίνουν αλλού και πιθανώς όποιοι μας βλέπουν να γράφουμε ότι γράφουμε π.χ.“θα κλάψω,θα πεθάνω μόλις πει το τάδε” κτλ,να γελάνε ειρωνικά και να λένε “σιγά μωρέ οι μαλάκες πως κάνουν έτσι για τον γέρο”,αλλά τουλάχιστον δεν είναι και ανάγκη να γράφουμε και επιθετικά ποστς.
Και τώρα πάλι φίλοι ε;
Οι θέσεις στις κερκίδες είναι αριθμημένες ή απλά κλείνεις θύρα και όπου προλάβεις κάθεσαι; ( το περιμένω και αυτό στο Ελλαδιστάν)
Παιδιά… Δηλαδή ειλικρινά. Έλεος. Τώρα διάβασα τις τελευταίες σελίδες του θρεντ και έμεινα μαλάκας. ΤΙ ΛΕΤΕ???
Horror, μίλησαν άλλοι, δε χρειάζεται να προσθέσω κάτι ο ίδιος. Με όλο τον σεβασμό, αλλά οι ατάκες σου περί Wall… δεν, απλά δεν. Αλλού γι’ αλλού. Δε θα κάτσω καν να επιχειρηματολογήσω, και κακώς το έκαναν άλλοι.
Reddish Nut και λοιποί, μια χαρά είναι η τιμή της συναυλίας (υπόψιν, το 88 είναι [B]μία[/B] απο τις τιμές, υπάρχει και 65, υπάρχει και 55) [U]συγκριτικά με όλα τα λάιβ που έχουν γίνει και γίνονται τα τελευταία χρόνια[/U]. Και αναλογιζόμενοι οτι εδώ δεν θα έχουμε απλά ένα λάιβ-μουσική, αλλά την παρουσίαση ενός ολόκληρου show. Όποιος πηγαίνει τακτικά σε συναυλίες γνωρίζει, δε χρειάζεται ούτε σ’αυτό να προσθέσω κάτι άλλο.
Άντε να καβλώνουμε λίγο, αύριο τέτοια ώρα θα κρατάμε τίκετ στα χέρια μας! 8)
Muse sτο Ισπανιστάν πάντως δεν ήταν αριθμημένες.
Muse στο Σουηδιστάν ήταν, αλλά κανείς Νεοσουηδός δεν έδινε ιδιαίτερη σημασία.
Νε δικιο εχει ο φλοηνταηζντ, ξυπνησα στραβα, σαγαπω χορορουλη, αγαπη :oops:
Ας σφιξουμε τα χερια.
Οι Άγγλοι και οι Γερμανοί όμως δίνουν σημασία και καλά κάνουν. Σιγά μην δώσω 97 euro και δεν έχω και θέση
Από την σελίδα του Rockwave:
Babis Bobis
ta eisitireia gia waters stis kerkides tha exoun theseis pano i o kathenas tha kathete xyma opou prolavei ?
Yesterday at 12:29pm · Like ·ROCKWAVE FESTIVAL OFFICIAL den tha yparxei arithmish mono ana diazoma...first come first served... 3 hours ago · Like
Με βλέπω για arena τότε