Roger Waters The Wall Live-OAKA Basketball Arena 8 & 9 & 12 July

Η πληρωμή σας ΕΓΙΝΕ ΑΠΟΔΕΚΤΗ,
Η παραγγελία σας ολοκληρώθηκε.

8)8)8)8)8)8)8)8)8)

πρόβλημα με κάρτα… :frowning:

ΤΡΕΧΩ TICKETHOUSE

Με έσωσες…Thanx

Αφού εξασφάλισα τα εισητήρια, νομίζω μπορώ να γκρινιάξω τώρα για τα εξής θέματα:

1. Προμήθεια 10% στα εισητήρια του internet;;; Μόνο στον Waters νομίζω γίνεται αυτό, στους Theater βλέπω ίδια τιμή.

2. Επιπρόσθετα 8? για αποστολή με Courier εκτός Αθηνών - έχοντας ήδη πληρώσει το 10% παραπάνω για κάθε εισητήριο.

3. Είναι δυνατόν να πληρώνεις ~100? για το εισητήριο και να μην έχεις θέση; Να το καταλάβω στην arena, αλλά τα υπόλοιπα που απλά πληρώνεις παραπάνω και [B]ίσως[/B] καθίσεις κάπου - ε, είναι τραγελαφικό.

Αρκετή γκρίνια.

Έχουμε εισητήρια για το The Wall ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!! :smiley: :smiley: :smiley:

Πόσο γελοίοι είναι; 2 φορές με απέριψε!!!

Το 1 και το 2 νομιζω ισχυουν παντα, στους ac/dc που ειχα παρει εγω ισχυαν σιγουρα παντως. Στο 3, συμφωνω, οπως και στο οτι εχουμε εισιτηρια:D

[SIZE=“5”]ΡΕ ΔΕΝ Μ’ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ!!! ΒΟΗΘΗΣΤΕ!!! ΓΡΗΓΟΡΑ, ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝΕ!!!

ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΠΑΤΑΩ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΜΟΥ (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 100% ΕΓΚΥΡΗ) ΜΟΥ ΛΕΕΙ Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ!!! ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ[/SIZE]

Η πληρωμή σας ΕΓΙΝΕ ΑΠΟΔΕΚΤΗ,
Η παραγγελία σας ολοκληρώθηκε.

δε γαμιέται, δε γκρινιάζω για τίποτα σήμερα.έχω γίνει πολύ γκρινιάρης τελευταία :lol:

Gamietai το σύμπαν…

Λαθος κανεις…ειναι το γνωστο FAIL εδω στο ελλαντα…10% καπελο σε ολους. (γιατι σε καποιους και οχι σε ολους;)

Το 10% ειναι το νταβατζιλικι τους…τι απο την τσεπη τους θα τα βαλουν τα μεταφορικα; τσκ τσκ τσκ…

Εδω εισαι λαθος…δεν εχει να λεει ποσο κανει το εισητηριο για το εαν εχεις θεση αλλα αναλογα το ιβεντ…οκ και εγω θα προτιμουσα θεσουλα αλλα αφου θα δουμε το Show δεν εχει να λεει… :thumbup:

Το ίδιο παθαίνω και εγώ 3 φορές

[B]Η πληρωμή σας ΕΓΙΝΕ ΑΠΟΔΕΚΤΗ,
Η παραγγελία σας ολοκληρώθηκε.[/B]

:smiley: :smiley: :smiley: Και τώρα αναμονή, να δούμε πότε θα φωτισθούν να μας στείλουν το εισιτήριο. :stuck_out_tongue:

δεν ξέρω πως σκατά μου έβγαλε άκυρες και τις δύο μου κάρτες οι οποίες λειτουργούν παντού μια χαρά…τεσπα έβαλα μια τρίτη την οποία δέχθηκέ και όλα καλά:D

Πρεπει να φτιαξετε ενα κωδικο ρε μαγκες μην πανικοβαλεστε…

εαν δεν εχετε ξανακανει αγορα με την πιπα αυτη την ‘alphasecure’ πως την λενε, απλα εκει που λεει στο τελευταιο βημα ΑΦΟΥ βαλετε στοιχεια της καρτας, πατηστε εκει που λεει ξεχασα τον κωδικο μου, βαλτε αλλη μια φορα τα στοιχεια και presto…8)

Έχει να λέει και μάλιστα πολύ…
Γιατί όταν δίνω 100? θέλω να μπορώ να κλείσω εισιτήριο σε συγκεκριμένο διάζωμα και όχι να είμαι στην άλλη άκρη…

Τεσπα…κουβέντα να γίνεται…το σίγουρο είναι οτι θα έχει μπόμπα ήχο…και θα είναι εμπειριάρα!!!
Τέλος η μουρμούρα!!! :smiley:

Έχω φάει κι εγώ ήδη δύο απορρίψεις. Τιδιάλα; Η Μόνικα Μπελούτσι είναι;

Να ρωτησω τα εισητηρια γραφουν ονομα?

Γιατι χρησιμοποιω την καρτα αλλου και βαζει αυτοματα τα δικα μου στοιχεια και δεν μπορω να τα αλλαξω κατα την πληρωμη.

Αν κρινω απο αυτα που δινουν στο χαουζ, τοτε οχι δεν γραφουν.:slight_smile:

ΕΚΛΕΙΣΑ…

Άντε ρε, όλο γκρίνια και γκρίνια…

Οποιον βγάζει ότι απορρίφθηκε , απλά ξαναπροσπαθήστε!
Εμένα με την δεύτερη έννοιωσε… Επόμενη φάση - αναμονή για την αποστολή των μαγικών εισιτηρίων! :bounce:
Ελπίζω να μην πάει τίποτα στραβά και να έρθει η ώρα να παρακολουθήσουμε ίσως το καλύτερο show που έχει γίνει στην Ελλάδα!
Ραντεβού τον Ιούλιο :vibrate: :smiley: