Ρε φιλαράκι δεν γράφει πουθενά ξέχασα τον κωδικό μου ή κάτι τέτοιο…
[SIZE=“2”]ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΙΝΤΕΝ ΚΤΛ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΜΟΥ ΛΕΕΙ Η ΠΛΗΡΩΜΗ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟΔΕΚΤΗ.
-
Η ΚΑΡΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΨΟΓΑ ΤΣΕΚΑΡΙΣΜΕΝΑ (ΕΒΑΛΑ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ, ΠΑΛΙ ΤΙΠΟΤ)
-
ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΒΕΡΟΙΑ
-
ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΩ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ Ή ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ? ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ Ή ΜΕ ΜΙΚΡΑ?[/SIZE]
ΒΟΗΘΗΣΤΕ, ΤΟ THE WALL ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ…
Δύο πράγματα. Πρώτα όταν εγγράφεστε, τα στοιχεία να είναι με Λατινικά, γιατί τουλάστιχο σε μένα το όνομα της πιστωτικής βγήκε στα αλαμπουρνέζικα, στην αρχή. Και δεύτερο και σημαντικότερο, υπομονή. Την τρίτη φορά μου έκατσε η Μόνικα…
Λατινικούς και κεφαλαία, όπως ακριβώς αναγράφονται στην κάρτα. Το νούμερο χωρίς κενά και μην ξεχνάς το CCV, το τριψήφιο στην πίσω μεριά της κάρτας.
Χμμμμ…μπορει να ειναι τοτε της citibank security ιστορια…
Εαν δεν σου βγαζει δευτερη οθονη να ΞΑΝΑβαλεις τα στοιχεια σου τοτε ξαναπροσπαθησε οπως λενε οι αλλοι…
Αλλα προσεχτε μην πατησετε κανενα refresh την ωρα της συναλαγης και βρεθειτε με καμια 20αρια εισητηρια…
Γαμω τη χρεωστικη του αδερφου μου γαμω!!! :x
Λειπει ενας κωδικος λεει και θελει να ξαναβγαλει καρτα. #-o
Ναι κλεισαμε :p:p:p:p:p:p
ραντεβου Αθηνα :D:D:D:D
παιδια ψυχραιμια!!! και μενα με την τριτη φορα μου εκανε αποδεκτη την καρτα! ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: τις δυο πρωτες δοκιμασα με mastercard της marfin, την τριτη και φαρμακερη εβαλα την american express της alpha. ισως να παιζει καποιο ρολο!!
το κακο ειναι αυτο με τις θεσεις…οντως, να πληρωνεις 100 ? και να μην εχεις θεση…
οποτε με το ανοιγμα των θυρων, ντου…
Μπράβο στο μαλάκα (εμένα δλδ) που λόγω καύλας ξέχασε εντελώς ότι θα έχει και έξοδα κούριερ και έβαλα στην κάρτα μόνο για το εισιτήριο…
Τσιμπησαμε 4 στο πουρνο πουρνο ( ν0. διακοσια κατι ) και απλα τωρα αναμονη για το λαιβ !!!
Δινω πανελληνιες σε δυο ημερες… τι κανω εδω περα [-X
αλλα …
[SPOILER][SIZE=“4”]WATERS REEEEEEEEEEEEEEEEEE[/SIZE][/SPOILER]
ουφ το πα και ξαλαφρωσα 8)
Μπράβο στο μαλάκα (εμένα δλδ) που λόγω καύλας ξέχασε εντελώς ότι θα έχει και έξοδα κούριερ και έβαλα στην κάρτα μόνο για το εισιτήριο…
Παραγγειλε το και παρε το οταν θα εισαι αθηνα και πας στο tickethouse. Κανε τουλαχιστον την κρατηση 8)
Έχει καταφέρει κανείς να πάρει από ticketpro με Mastercard? Προφανώς δέχονται μόνο Αmerican Express οι γελοίοι
Εεεε το σκέφτηκα αλλά θέλω να το έχω… δε μπορώ να περιμένω μέχρι τότε
[U]Φανταζομαι το ticketpro εχει ασφαλεια στις συναλλαγες αυτες.
Μην ερθει κανενας λογαριασμος απιστευτος με την πιστωτικη της μητερας μου
[/U]
Για αυτο το λογω εγω χρησιμοποιω μονο χρεωστικη!
δες πως μπορείς να το κάνεις να πάω να στο πάρω εγώ από το ταμείο, ούτε εγώ είχα βάλει λεφτά για κουριερ και θα πάω από εκεί να τα πάρω! στείλε εξουσιοδότηση με mail
οπως γραφω και σε προηγουμενο post, δοκιμασα δυο φορες με mastercard και δεν γινεται αποδεκτη…ισως να μπορεις και με visa…
Aυτο ειπα και γω, αλλα λειπει ενας κωδικος και θελει να ξαναβγαλεις γαμω!!! :x
Και πιστωτικη αλλουνου φοβαμαι να χρησιμοποιησω, επειδη δεν ξαναπηρα ετσι κατι.
Mπορεί να μου πει κανείς ΠΟΣΟ ΖΩΑ ΕΙΝΑΙ:
Visa μια χαρα παιζει…
Εκεί που λέει πληρωμή με πιστωτική γράφει ποιες πιστωτικές δέχονται. Αν δεν έχει τη Mastercard τζάμπα προσπαθείς!