Roger Waters The Wall Live-OAKA Basketball Arena 8 & 9 & 12 July

O Chuck Norris πηρε εισιτηριο Waters απο το ticketpro.gr

Στο ticket house πολυ πιο χαλαρα τα πραγματα απο κοσμο σε σχεση με U2, AC/DC παντως. Ανετα πηραμε εισιτηριο

Μαλάκες κοιτάω τα εισιτήρια και τρέμω 25χρόνων γαιδουρι… Δεν εχω καταλάβει τι θα δω σε 2 μήνες και πιθανότατα δεν θα το καταλάβω ποτέ μέχρι να ερθει…

Ενα παλικαρι στο floydz λεει οτι του εστειλαν mail πως ΔΕΝ δεχονται Mastercard

Ναι ναι ναι! Χαμόςς:D:D

Καπέλο στα εισιτήρια που αγοράζονται διαδικτυακά υπάρχει παντού, μην τρελαίνεστε.

Και εγώ αλλά αφού χρειάστηκε να δείρω τον Chuck Norris και να πληρώσω και το καπέλλο της Ticketpro![-X

O Chuck Norris γλύτωσε το καπέλο της Ticketpro;;;;

κανενας?

Δηλαδη ρε παιδια αμα γουσταρεις πας αρενα ή οπου αλλου σου την καρφωσει? Πανω διαζωμα, κατω διαζωμα, αρενα και εγω δεν ξερω που? Οπου θελεις? Ε τοτε για τι καποιος να πληρωσει ακριβο?

Για να πάει στην θύρα που αγόρασε εισητήριο. Αγοράζεις εισητήριο για συγκεκριμμένη θύρα και όχι για θέση. Γελοίο συμφωνώ αλλά δεν μπορεί κάποιος που πλήρωσε για πάνω διάζωμα να πάει στο κάτω

Μόλις μου ήρθε και δεύτερο e-mail επιβεβαίωσης :smiley: :smiley:

Dear customer,

[B]We would like to inform You that your order transaction number ........ has been succesfully processed and payment of 105 EURO for your order has been collected from your credit card.[/B] The courier service will contact you in case of absence. After 2 attempts of contact, your order will be returned to the courier station and after a week it will be returned back to TicketPro. In that case, you will be notified by TicketPro personnel.

Selected seats:

[B]Event: ROGER WATERS ? THE WALL LIVE [8/7/2011 6:00:00 μμ]
Venue: AΘΗΝΑ (ATHENS) --> ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΑΚΑ (OAKA BASKETBALL COURT)
Seat(s): Lower Tier/ --> Count: 1
Cust. Type: Regular
Price(Tax incl.): 97 EUR
[/B]

Ε ρε γλέντιααα!!! :smiley: :smiley: 8) 8)

Α μαλιστα. εστω και ετσι οπως ειπες ειναι γελοιο. Αλλα εχει να πεσει ξυλο για το που θα κατσει ποιος. Ε ρε μανα. Μεγαλη βλακεια. Τουλαχιστον αν ειχε αριθμο θεσης καθεσαι κατω και το βουλωνεις και τερμα.

sorry, double post…

Με αυτα που εχουμε να δουμε, δε νομιζω να καθισει και κανεις…:stuck_out_tongue:

Θυμαμαι και στους AC/DC που ολοι στις θυρες ηταν κρεμασμενοι απο τα καγκελα και οι θεσεις αδειες:lol:

Ε καλά και αριθμημένες να ταν οι θέσεις πάλι τα ίδια θα γίνονταν, γιατί όλο και κάποιος έξυπνος θα πήγαινε να πιάσει κάποια καλύτερη θέση.

Το πήρα και γω το εισητήριό μου! Μέσω ticketpro.

Στην αρχή έκανα 2 προσπάθειες με μια Mastercard της Πειραιώς, αλλά δεν την δέχτηκε. Την 3η προσπάθεια, έβαλα μια χρεωστική της Alpha (VISA) και τη δέχτηκε κανονικά. Μάλλον τελικά δεν δέχονται mastercard ή έχουν πρόβλημα με τις κάρτες της Πειραιώς.

[SPOILER][SIZE=“5”]Θα δούμε The Wall live!!![/SIZE][/SPOILER]

ααακριβως…και εκει θα πεφτανε μαπες γιατι φαντασου ο αλλος να εχει ΠΛΗΡΩΣΕΙ παραπανω για αυτη την θεση και να του την φαει καποιος εξυπνος ελληνακος;;;

τωρα οκ 88? ολοι σας, οποιος προλαβει προλαβε…

Το δεν μπορεί το λες από άποψη χώρου ή λόγω καλής καρδιάς του κάθε θεατή? :lol:
Δεν ξέρω αν έχεις πάει οακα…αλλά το μόνο εύκολο είναι να πας όπου θες…
Θα πρέπει να έχει πολούς σεκιουριτάδες για να μην περάσει κόσμος και κάτω…τουαλέτα πας και βγαίνεις κάτω…εκτός αν έχει έλεγχο και μέσα στι θύρες…που το βρίσκω λίγο απίθανο…

Δεν έχω πάει ΟΑΚΑ. Μετά τον Waters θα ξαναπάω όταν κάνει ξανά ομάδα στο μπάσκετ ο ΠΑΟΚ :D:D:D

Όχι ρε παιδιά, τι είναι αυτά που λέτε. Ο καθένας θα κάτσει όπου έχει αγοράσει. Στην Ελλάδα υπάρχει απόλυτος σεβασμός από όλους για όλους…