:lol::lol::lol::lol:
Αυτό είναι και το χαρακτηριστικό μας σαν λαός εξάλλου…
Αντε ρε waters σου ερχόμαστε… (ή μας έρχεσαι, νταξει σχετική είναι η κίνηση).
Ξερει κανεις πως πάει το θεμα απο εξάντληση εισητηρίων? Θα μείνει τίποτα μχερι μεθαύριο?
Ελπίζω γιατί εγώ θα κατέβω Σαββάτο. Στην τελική υπάρχει πάντα και η δεύτερη συναυλία.
Τώρα βέβαια, εγώ ο σεβάσμιος, γιατί να έδινα ένα σκασμό λεφτά για να έχω μόνο ένα ακριβό εισιτήριο με μια τυχαία θέση, δε μπορώ να καταλάβω γιατί να το έκανα.
Από την άλλη μεριά, αυτοί οι σεβάσμιοι, γιατί υπολογίζουν στην καλή μου θέληση ότι δε θα κάτσω όπου λάχει, πάλι δε μπορώ να καταλάβω.
ROCKWAVE FESTIVAL OFFICIAL
2 mera Gia Roger Waters
να τα μας
Λίγο ως πολύ γνωστό και αναμενόμενο.
Μόλις μου ήρθε mail από didimusic…
2η μέρα 9 Ιουλίου
επίσης 3 από τις 4 κατηγορίες εισητήρίων εξαντλήθηκαν…υποθέτω μείναν μόνο των 145…
παρακαλάω να είναι 7 και όχι 9 όμως… μπας και καταφέρω και μείνω μια μέρα λιγότερο Αθήνα!
Μόλις έλαβα μέιλ για προσθήκη δεύτερης ημερομηνίας για το Σάββατο 9 Ιουλίου, χωρίς να διευκρινίζει πότε θα ξεκινήσει η προπώληση για αυτήν.
Άρα μιλάμε για sold out από την πρώτη μέρα κιόλας…
To σίγουρο είναι ότι δεν θα κάτσω να περιμένω όπως σήμερα. Πλερώνουμε το 10% επιπλέον και καβατζώνουμε μέσω Internet.
οποιος δεν παει ειναι τελειωμενος για μενα
Ε δε γαμείς… έκλεισα παραλαβή από εκεί… ΝΑ με πήγε όταν γράψατε για 3 στις 4 κατηγορίες sold out!!!
Τώρα τα δίνεις τα 65 για δεύτερη μέρα ή όχι? Ξέρουμε τίποτα σχετικά με το πότε αρχίζει η προπώληση?
Καλύτερα που έπεσε 9 (Σαββατο) παρά 7 (Παρασκευή)…
Pardon?
Αν όντως ισχύει ότι εξαντλήθηκαν 3 από τις 4 κατηγορίες, τότε η ανακοίνωση για τη δεύτερη προπώληση θα βγει πολυ γρήγορα. (ίσως και σήμερα??)