[B]Η πληρωμή σας ΕΓΙΝΕ ΑΠΟΔΕΚΤΗ.
Η παραγγελία σας ολοκληρώθηκε.[/B]
Αριθμός συναλλαγής ****** δεκτός.
Σε περίπτωση λάθους ή αμφισβητήσεων ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΤΕ την παραγγελία σας αλλά επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων στο τηλ. 0030 210 3626540 ή μέσω email info@ticketpro.gr .
Παρακαλούμε να έχετε έτοιμο τον αριθμό συναλλαγής σας πρίν επικοινωνήσετε με το τμήμα πωλήσεων.
Να παρέχετε ΠΑΝΤΑ τον αριθμό συναλλαγής σας όταν επικοινωνείτε με το τμήμα πωλήσεων.
Στοιχεία παραγγελίας
ROGER WATERS ? THE WALL LIVE / AΘΗΝΑ (ATHENS) / ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΑΚΑ (OAKA BASKETBALL COURT) / 8/7/2011 6:00 μμ
Regular / Upper Tier/
60,50 EUR----------------------
ROGER WATERS ? THE WALL LIVE / AΘΗΝΑ (ATHENS) / ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΑΚΑ (OAKA BASKETBALL COURT) / 8/7/2011 6:00 μμ
Regular / Upper Tier/
60,50 EUR
Απόδειξη
Tickets: 121,00 EUR
Courier fees: 8,00 EUR
Σύνολο με ΦΠΑ: 129,00 EUR
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ******
(ΑΥΤΟ ΤΟ E-MAIL ΕΣΤΑΛΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΑΣ)
Aυτό είναι πλεον το οριστικο μου εισιτήριο ή υπάρχει πριπτωση να μεταφερθω στη δευτερη συναυλια ; Πρεπει να περιμενω και δευτερο email επιβεβαιωσης ;
Τέλος σχεδόν όλα τα εισιτήρια για την πρώτη μέρα, μια φίλη μου πήγε πριν λίγο Ticket House και δεν βρήκε για αρένα. Αν κάποιος λοιπόν με εισιτήριο Παρασκευής αλλάξει γνώμη και θέλει να πάει Σάββατο αντί για Παρασκευή, ας μου ρίξει ένα PM γιατί θέλω το εισιτήριο.
Πρέπει να περιμένεις και δεύτερο μέιλ επιβεβαίωσης αυτού του τύπου:
Dear customer,
We would like to inform You that your order transaction number … has been succesfully processed and payment of 129 EURO for your order has been collected from your credit card. The courier service will contact you in case of absence. After 2 attempts of contact, your order will be returned to the courier station and after a week it will be returned back to TicketPro. In that case, you will be notified by TicketPro personnel.
που θα επιβεβαιώνει ότι το ποσό πληρώθηκε από την κάρτα σου. Μπορείς να τσεκάρεις επίσης και την πορεία της παραγγελίας από το ticketpro, στο τμήμα των παραγγελιών σου.
Και τι μαλακιες κανουν!!!Αρχιζουν χωρις προειδοποιηση προπωληση και για τις 9 που δεν ειχε καν ανακοινωθει!!!Δηλαδη σε περιπτωση που δεν πηγε καποιος σημερα να χασει και τις δυο συναυλιες!!!Πφ
Έκλεισα και εγώ το εισιτήριο μου για την αρένα μέσω της ticketpro. Το θέμα ήταν ότι…είχα μάθημα στις 10:30 , αλλά είχα κουβαλήσει το lap top(!) , και ζήτησα από τον καθηγητή να κάνει τα στραβά μάτια όταν θα το ανοίξω , για να μπορέσω να κάνω την παραγγελία :lol: . Η απάντηση ήταν '‘κάνε ότι σε φωτίσει ο θεός’'
Να 'ναι καλά το ασύρματο δίκτυο της ΑΣΟΕΕ που πάει σφαίρα.
εμενα μου ηρ8ε και το δευτερο μειλ αλλα απο την καρτα μου δεν εχουν παρει ακομη τα χρηματα(εχω βαλει να μου στελνουν μειλ απο τη visa οταν γινεται καποια συναλλαγη και δεν εχει ερ8ει μειλ ακομη)
δεν πιστευω να γινει κανενα μπερδεμα και να χασω τα τικετς ρε γμτ!!!