Χαλαρώστε και όλα θα πάνε μια χαρά στο τέλος.
[SPOILER]…μάλλον…[/SPOILER]
Χαλαρώστε και όλα θα πάνε μια χαρά στο τέλος.
[SPOILER]…μάλλον…[/SPOILER]
ήρθε και το δεύτερο mail,οπότε κομπλέ. τώρα προβληματίζομαι για το live του σαββάτου. του πούστη αν εξαντληθούν σε 2 μέρες1!
Είχα στείλει και εγώ το φιλαράκι μου να πάρει. Για αρένα εξαντλήθηκαν στη 1 παρά και πήραμε για Σάββατο. (περίεργο που τα είχαν τυπωμένα χωρίς να έχει ανακοινωθεί κάτι)
Άποψή μου: Θα κινηματογραφηθεί το Σάββατο (όπως γίνεται συνήθως για να έχουν εξοικείωση μουσικοί, τεχνικοί φωτισμού κτλ) και ο Γκίλμουρ θα είναι και τις 2 μέρες (γιατί αν είναι μόνο της μέρας κινηματογράφησης -όποια και αν είναι αυτή- θα είναι άδικο)
Ίδωμεν
Του πούστη λέγαμε και για την 1η μέρα…
τελικα με βλεπω να κατεβαινω μετα τη δουλεια, δεν ξερω αλλα αγχωθηκα…
Νταξει γυρω στη 1-1μιση ωρα η αναμονη εδω στη Θεσσαλονικη,η ουρα στις 10.30 που ξεκινησε δεν ηταν τιποτα τρομερο (νομιζω καπου στα 150 ατομα).
Αλλα νταξει ο Τζο εψαχνε ψιλα για ρεστα και μιλουσε με τον Κωφιδη,οποτε λογικος ο χρονος αναμονης.
μαρέσει που βαζίσεις τη γνώμη σου στο αίσθημα δικαίου:lol::lol:
Καταπληκτική οργάνωση…
Δηλαδή αν δεν μπορέσω να παω το απόγευμα παίζει να μην βρω καθόλου…
Ή κάποιος που πήγε πρωί πρωί και θα γούσταρε να πάρει και για τις δυο μέρες,θα είναι αναγκασμένος ή να ξαναπάει ή να χάσει τη δεύτερη…
Και το τραγικό είναι οτι τα εισιτήρια τα είχαν εκεί και το ήξεραν…δεν έχει να κάνει με το sold out…
Πόσο χάλια ρε φίλε!!!
Έχει ήδη ξεκινήσει στο Ticket House.
Χαχαχα…ε μα δεν θα είναι αδικία είτε για τους μεν είτε για τους δε;
Ρε παιδούδια δε με λέτε αυτό το mail το 2ο πόση ώρα έκανε να έρθει;;;
Πάντως ήταν κοινό μυστικό ότι θα γινόταν και η δεύτερη συναυλία. Τώρα το ότι είχαν έτοιμο το δεύτερο πακέτο εισιτηρίου, είναι αυτό το περί αλληλοσεβασμού που λέγαμε…
Στη Θεσσαλονίκη έχουν βγει εισητήρια για Σάββατο;
ο κόσμος είναι άδικος
astaldo δε ξέρω ρε man, πλά μπήκα πριν λίγο και είδα οτί είχα 2 mail!
:-k
Ωρε λετε να γειωσω τους φιλους μου και να τα βαλω στο e-bay τα tix?
Παντως ο τροπος που βγηκαν για την δευτερη μερα ειναι απαραδεκτο. πες σημερα για το sold out (αναμενομενο) και αρχησε να τα δινεις απο αυριο…
Για τη δευτερη μερα στο ιντερνετ δεν θα βγουν;
DIDI. Εγγύηση!!!
Αυτό ρε πούστη μου.
Δηλαδή εμείς περιμέναμε από τις 10.30 μέχρι τις 12(ο Τζο άραζε χαλαρός όπως είπε και ο Therion:p) και γυρνάμε μία η ώρα σπίτι μας και μας λένε ξέρεις ήδη βγήκαν τα εισητήρια για 2η μέρα.ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ
Τα πήρα μετά απο 20 λεπτά στήσιμο σε ουρά 8)8)
Εμένα το δεύτερο μέιλ πήρε κάποιο χρόνο να έρθει, εντός ευλόγου χρονικού διαστήματος. Σε όσους δεν έχει έρθει ακόμα, μάλλον δεν έχει γίνει ακόμα η χρέωση του ποσού στην κάρτα, λίγο υπομονή και θα γίνει, και τότε θα τους έρθει.