Roger Waters The Wall Live-OAKA Basketball Arena 8 & 9 & 12 July

παντως απο αυτα που διαβαζω για την ολη οργανωση, αρχισα ηδη να ανησυχω…το ειχα ξαναγραψει οτι εδω ειναι ελλαντα…αρχιζω να φοβαμαι οτι θα γινει μπαχαλο και μεσα στο σταδιο…πανω διαζωματα - κατω διαζωματα - αρενα, με την ολη ελληνικη “λεβεντια” και “μαγκια” θα γινει…$%@*&%!
απο τη διαθεση των εισιτηριων ξεκινησαν τα οργανα…
:-k

Φαντασου καποιον απο την δραμα η την αλεξανδρουπολη τι πακετο εφαγε ομως που δεν βγηκαν καν στο web…

ειπαμε να μην γκρινιαξουμε σημερα αλλα δεν μας αφηνουν οι πουστιδες…:stuck_out_tongue:

Το οτι θα κινηματογραφηθει μονο μια απο τις 2 μερες εχει ειπωθει καπου η ειναι κι αυτο υποθεση;

Πόσο για τον π…τσο είμαστε ρε πούστη μου;;;;;

επισης παιδια,φανταστειτε το μπουρδελο στα 88αρια που δεν υπαρχει αριθμος θεσης,απλα μπαινεις και ορμας για την καλυτερη θεση.θα πεσει ξυλο ανετα

[SIZE=“3”]ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 10 ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ, ΕΧΩ ΠΑΤΗΣΕΙ 36 ΦΟΡΕΣ, ΜΕ 3 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ Ε-ΜΑΙΛ, ΜΕ ΔΟΚΙΜΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΩΝ, ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ, 3 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ Η ΠΛΗΡΩΜΗ ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ. ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΤΩΡΑ??? ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ, ΑΧΡΗΣΤΟΙ. ΑΜΑ ΧΑΣΩ ΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ.[/SIZE]

μα το λογικό είναι να κινηματογραφηθούν και οι 2 μέρες και από κει να βγάλουν τα καλύτερα. Σιγά μη στήσουν όλο αυτό το πακέτο για μια φορά ενώ παίζουν (μέχρι στιγμής) 2 βράδια!

υπόθεση.
η λογική λέει οτί θα κινηματογραφηθούν και οι δύο για να έχουν επιλογές από σκηνές.

[SIZE=“3”][U][B]ΔΕΝ[/B][/U][/SIZE] υπάρχει περίπτωση να βιντεοσκοπηθεί μόνο η μια μέρα!

Ας το τελειώνουμε αυτό το θέμα!

Ο didi’s είπε μέσω fb ότι σε 2-3 ώρες θα ανέβει και στο ticketpro προπώληση εισητηρίων για την δεύτερη μέρα:wink:

Εμείς η μ@λακές τι φταίμε που χρειάζεται να ξανατρέχουμε για την δεύτερη ημέρα.Πες το μου από την αρχή γαμώτο,έχω τυπωμένα τα χαρτάκια της δεύτερης ημέρα και αν θες πάρε και για εκεί.

Ε ναι ρε γαμώτο,δεν μπορούν να κάνουν ένα απλό πραγματάκι τα ζώα:p

Ακριβώς έτσι… Ούτε μία στο ποτέ…

Αν εχεις Mastercard δεν την δεχονται

Θέλω να κινηματογραφηθει η Παρασκευη που αγόρασα εισιτήριο.

Το δίκαιο αυτό είναι, αφού εμεις οι της Παρασκευης ειμαστε οι πρωτοι που στηθηκαμε στην ουρα πρωτοι πρωτοι ειτε στα καταστηματα ειτε Online και εξάλλου εξ αρχης είχε ανακοινωθεί οτι θα κινηματογραφηθει αυτή η συναυλία.

Το οτι εγινε sold out και μπηκε και δευτερη ημερομηνια επεται.

Ελπιζω να μην υπαρχει επισης περιπτωση να ερθει ο Gimour τη μια μονο μερα…

Ειναι απο τους βασικους λογους που παω…Πηρα για Παρασκευη, αν εμφανιστει Σαββατο μονο, θα ξενερωσω τη ζωη μου…

Οσο για την οργανωση τι περιμενατε…?? Ελλαδισταν…
Οσο ειναι νταβατζηδες θα μας φερονται ετσι…

Τα εχουμε ξαναπει…Οσοι μπορειτε εξωτερικο…Αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα που θα ειπωθει αλλου…

Παρτους τηλεφωνο ΑΜΕΣΑ να σου πουνε τι παιζει.

Εαν φταινε αυτοι απλα πες τους see you in court…Εαν και μαλλον κατι εσυ κανεις λαθος αδερφε γιατι πηραμε πολα ατομα tickets σημερα απο εκει…

[SPOILER]
και άμα ή συναυλία της παρασκευής βαθμολογηθεί με 4 και του Σαββάτου με 9 δεν είναι κρίμα να δούμε της παρασκευής? [/SPOILER]

Και εγώ παρασκευή πήρα αλλά προφανώς και τις δύο ημέρες θα έχουν τις καμερές δεν είναι βλάκες να τα ξεστήνουν!

Δεν έχει νόημα παιδιά η συζήτηση, θα τα πούμε όλοι εκεί και θα περάσουμε Super!

καλη φάση η προσθήκη του Σαββάτου, δεν θα προλάβω να εισιτ για Παρασκευη, άρα μάλλον για Σάββατο…

για να μην διαβάζω σελίδες επί σελίδων, υπάρχει περίπτωση να μπεί και 3η ημέρα???

Για μενα ευτυχως που υπαρχει το φιλαρακι μου απο Κατερινη που εφυγε με το αυτοκινητο και πηραμε πριν απο λιγο απο Θεσσαλονικη για Παρασκευη κατω διαζωμα. Τα 88αρια δηλαδη. Γεια σου ρε Γιαννακη. Θα ειμαστε εκει.:):slight_smile: