Roger Waters The Wall Live-OAKA Basketball Arena 8 & 9 & 12 July

Καποιος που να εχει ξερει ποτε θα ερθουν τα εισιτηρια για τη 2η συναυλια στο
tickethouse [B][U]Θεσσαλονικη[/U][/B] ?

Και εγώ αυτή την απορία. Επίσης είναι ανοικτό το musicland το μεσημέρι ή ανοίγει πάλι απόγευμα;

Κλεινει στις 2 και ανοιγει 5:30…αλλα δεν νομιζω να βρει εισιτηρια για
τη 2η σε 3 ωρες… !

Είχε από την αρχή ρε. Απλά δεν δίνανε οι καραγκιόζηδες. Απλά υποψιάζομαι μήπως δεν έκλεισε σήμερα καθόλου για μεσημέρι και φάμε κανά πούλο

Με το που έφτασα στο ταμείο τελείωσαν τα της αρένας,αλλά i don’t give a shit.Το γήπεδο φτιάχτηκε για να βλέπεις μπάσκετ ξέρω γω,δε νομίζω ότι δε θα βλέπω ένα ντουβάρι 10 μέτρων,επειδή θα μαι στο πάνω διάζωμα.Άσε που στάνταρ θα χα καναν δίδυμο του Floydized μπροστά μου με 3,5 μέτρα ύψος.

Επίσης προβλέπω οτι η εμφάνιση του Gilmour στο Λονδίνο θα είναι μία και μοναδική και θα αποτελεί bonus υλικό στο dvd.Μακάρι να σκάσει και κατά δω,αλλά προσωπικά το θεωρώ πλέον απίθανο.

γω γω!!ποτε θα βγουν για δευτερη μερα στο νετ???

[SPOILER]εγω απλα θελω να ζητησω συγγνωμη στην πωλητρια του ticket pro που της εκλεισα το τηλεφωνο λιγακι αποτομα:p:p:p[/SPOILER]

[SPOILER]ανταλασω πεταλια,φωτογραφικες,φιλμ,κιθαρα και ενισχυτη με ενα εισητηριο για μια απ τις 2 μερες:D:D:D[/SPOILER]

Τα πηρα τα τικετς το πρωι. Πηγα γυρω στις 09.00 και απο οτι ακουσα τα ταμεια ειχαν ανοιξει απο τις 08.30 (3 η 4 που εχει η στοα). Κοσμος, ισα ισα να φτασει η ουρα στην αρχη της στοας. Μεσα σε 20 λεπτα ειχα τα τικετς στα χερια μου. Πραγματικα γουσταρω τρελλα, και ενα ονειρο 21 χρονων, απο τοτε που ειδα στην δικια μας ΕΡΤ το Wall στο Βερολινο, γινεται εν μερη , αληθινο. Ειμαστε τυχεροι παιδες!!! Καλο κουραγιο στους υπολοιπους!!! Τα λεμε μεσα!!

Η δεύτερη μέρα είναι online, μόλις πήρα για arena. αν δεν την βλέπετε στην πρώτη σελίδα κάντε search με waters και θα τη βγάλει!

Αρενα τελος στη Θεσσαλονικη για την 1η μερα,εχει ακομα 55 και 88αρια,ο Τζο εκλεισε 2.30-5.30,ακομα δεν αρχισε να πουλαει για τη 2η μερα,δεν ειπε ποτε θα αρχισει να πουλαει,αυτα.

να αρχίσω να ανησυχώ που δεν ήρθε ακόμα το 2ο μειλ 1ώρα και 40 λεπτά μετά την παραγγελία;;

Τελικά τα έκλεισα με την κάρτα αναλήψεων VISA για τη δεύτερη μέρα.

Εμενα μου ηρθε μετα απο 2 ωρες η επιβεβαιωση. Λιγο υπομονη αφου γινεται χαμος με τα εισητηρια!

ΝΑΙ ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΗ!!9 ΙΟΥΛΙΟΥ WATERS ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!!ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΡΕ

Όταν αρχίσει η προπώληση για την δεύτερη μέρα στην Θεσσαλονίκη, σφυράτε

ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΡΕΛΟ ΠΙΤ, ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΣΤΟ RUN LIKE HELL ΛΕΜΕ :!:

Για παρε ενα τηλεφωνακι στην τραπεζα σου γιατι μερικες εαν χρησιμοποιησεις την καρτα αναληψεων ως πιστωτικη στην κανουν αυτοματα πιστωτικη και σου βαζουν συνδρομη…

Εδώ είδα pit στον Παπακωνσταντίνου, δε θα μου κάνει έκπληξη αν δω στον Waters!!!

Στον Waters θα εχει μονο σταυρωτα χερια8)

Εδώ έγινε pit και στους ΖΖ TOP ρε.

Ντάξει, το γεγονός ότι ξεκίνησε προπώληση 2ης μέρας χωρίς καμία ανακοίνωση, δεν είναι απλά απαράδεκτο. Φαντάζομαι δεν μπορεί να γίνει τπτ νομικά, αλλά στα όρια είναι.

Πρέπει να λέμε δλδ πάλι καλά που προλάβαμε την πρώτη μέρα.

Από δω κ πέρα, υπάρχει περίπτωση λόγω προπώλησης να μπουν και άλλες μέρες?