ακουγεται και για 3η
Παιδία όποιος για κάποιον λόγο πουλάει εισητήριο για πρώτη μέρα αρένα του κάνω και τάμα να μου στείλει π.μ, είμαι απλά απελπισμένος #-o
οι ‘αγριες’ διαθεσεις της didi (να υπενθυμισουμε εδω ότι ακόμα μας οφείλει την καβατζωμένη προμήθεια με την ακυρωθείσα συναυλια των rolling stones) φανηκαν αρχής εξ αρχής. ως πιστός floydian πηγα να στηθω από τις 9.30 στο ticket house και εκπληκτος είδα ότι τα ταμεία εξυπηρετούσαν παρότι η επισημη αρχή της προπώλησης ήταν 10.30. Τώρα πρέπει να ξανατρέξω πανεπιστημίου για να πάρω εισιτήριο και για τη δεύτερη μέρα. προσωπικά θα τηρήσω τους κανονισμούς δε θα φέρω κινητό για χάρη μόνο και μόνο του μεγάλου roger διότι η συμπεριφορά της didi ειναι πέρα για πέρα ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΗ.
Το άκουσα κ γω για την ώρα. Δλδ πάει στο διάολο ανοίγεις 15 λεπτά πριν. 1,5+ ώρα παραείναι.
Για δεύτερη μέρα εγώ προσωπικά απλά βαριέμαι να ξανατρέχω τώρα κέντρο. Και άμα ήταν λογικά τα πράγματα, δεν θα επηρέαζε το αν θα πάω 2η μέρα η βαρεμάρα μου. Αλλά τι να πεις.
Τι ξαναθύμισες τους Stones τώρα:p
Εγώ που θα πάω την Πέμπτη έχω ελπίδα για εισιτήριο ή δεν θα έχει μείνει τίποτα ? :-s
αυτό με την ωρα δεν το κατάλαβα…και αν άνοιξε νωρίτερα? το νοημα είναι πόσοι ηταν πριν από τον καθένα εφόσον υπάρχει σειρά
Μ’ αυτή την ιστορία πιάστηκα εντελώς στον ύπνο.
Θα κατέβω κέντρο το απόγευμα και ο Θεός βοηθός…
Ευτυχώς που άνοιξαν νωρίτερα, ο κόσμος που θέλει να περπατήσει στο πεζοδρόμιο της Πανεπιστημίου δε φταίει σε τίποτα να ταλαιπωρείται από τις δικές μας ουρές.
Μέσω Internet είχες αγοράσει εισιτήριο; Γιατί αν είχες αγοράσει από το Ticket House και τους πήγαινες πίσω και το απόκομμα που έλεγε για τα 10 ευρώ (το οποίο ήταν κλεψιά που το εισέπρατταν για εισιτήρια που πωλούνταν στο Ticket House), σου έδιναν κανονικά το δεκάρικο, εγώ τα είχα πάρει όλα (δεν πρόκειται να τους άφηνα :lol:).
Σοβαρά μιλάς; Θα το τσεκάρω.
Σκέψου όμως και αυτούς που επειδή θα άνοιγε 10:30 σκέφτηκαν ότι δεν μπορούν να πάν (λόγω δουλειάς ας πούμε) στήθηκαν στο δίκτυο από το γραφείο τους και πήραν τα αρχίδια τους γιατί είχαν mastercard…
σωστό αυτό…
Λοιπόν, μόλις γύρισα απο το κέντρο, έχοντας αγοράσει εισιτήριο για την πρώτη μέρα, με παίρνει στον δρόμο τηλέφωνο φίλος φορουμίτης και μου λέει πως προστέθηκε και δεύτερη, αφού εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια της πρώτης. Δε τον πίστεψα, μου φάνηκε απίστευτα ακραίο.
Και όμως είναι αλήθεια! Καλά, δε ντρέπονται αυτοί που το διοργανώνουν? Βγάλτε τουλάχιστον μια [U]γαμημένη επίσημη ανακοίνωση[/U] τόσες μέρες οτι θα πουληθούν εισιτήρια και τη δεύτερη μέρα! Γαμώ τις εμπορικές σας τακτικές γαμώ. Πρέπει πρώτα να εξαντληθούν και μετάαααα. Και αν εσύ έχεις τρέξει κέντρο να πάρεις και έχεις περιμένει στην ουρά, τρέξε πάλι να πάρεις και για την άλλη μέρα. Και αν προλάβεις.
Επίσης θα μπορούσαν να προσαρμόσουν τα επίσημα ανακοινωθέντα που στέλνουν σε σάιτ όπως το rocking. Το να λες στην κεντρική οτι τα ταμεία του ticket house ανοίγουν στις 10.30 είναι [U]εσφαλμένο[/U]. Τόσος και τόσος κόσμος πήρε σήμερα εισιτήρια απο πολύ νωρίτερα.
Τέλος πάντων, χαίρομαι που πρόλαβα και πήρα για την πρώτη μέρα, θα κάνω μια απόπειρα να ξαναπάω αύριο αν είναι και για την δεύτερη.
Και οι πιθανότητες να προστεθεί κι άλλη μέρα ακόμα αυξάνονται…
Απλά εκεί που θα έμπαινα μες στον ενθουσιασμό και θα πόσταρα “ΝΑΙ ΡΕ WATEEEEERS!!!”, ε, ξενέρωσα λίγο. Τέλος πάντων, θα μου φύγει.
Κι εγω σπαστηκα με αυτο, μιας και ενω εχω λεφτα μπορει να χασω τη δευτερη μερα γιατι δεν προλαβαινω να παρω σημερα…
Χωρις να ειναι δικαιολογια παντως, εγινε και σε αλλες χωρες αυτο, να μπαινει αμεσως δευτερη ημερα. Γουοτερς ειναι αυτος, τι να κανουμε…
Άσε crimson την γελοιότητά τους δεν την φτάνει κανείς.
Εαν αναρωτιεστε πως εγινε τοσο γρηγορα sold out…
Το θέμα είναι ότι με τις μαλακίες τους πιάστηκε τόσος κόσμος απροετοίμαστος και προ τετελεσμένων γεγονότων. Εγώ ας πούμε πρέπει να κατέβω εκτάκτως σήμερα στο κέντρο με την ελπίδα ότι θα βρω και πρέπει να συνενοηθώ σε χρόνο dt και με την παρέα…
Και είμαι 100% βέβαιος ότι πολλά άτομα δεν θα προλάβουν καν να κλείσουν εισητήρια, ή θα αναγκαστούν να τα κλείσουν μέσω ιντερνετ κ να πληρώσουν κ το καπέλο. Εύγε…
Μαλιστα, αυτο το μ&$&%&# πρεπει να φαει μια αναφορα τωρα ομως. Παλιομαυραγοριτες. Αρε ξυλο που θελουν.
Δεν αφηνουν τις μ******ς λεω εγω με το κλειστο του ΟΑΚΑ…
Αντε αλλαξτε χωρο και καντε το στου Καλατραβα να ρθει όλος ο κοσμος να κατεδαφιστει να γουσταρουμε!!!
Καλη ιδεα φιλαρακο αλλα ξερεις τωρα. Το χρημα μιλαει.
Ετσι, κανει ο Waters συνεντευξη σαν τον μλκα και λεει οτι το κλειστο του ΟΑΚΑ ειναι ο τελειοτερος χωρος για τη συναυλια σε ολη την Ευρωπη, αλλα μιλαει το χρημα#-o
Ναι να σας δωκουνε και παρασημο. ολολο, ασε μας ρε ροκακια.
Φοβερος, με τα ιδια λεφτα παιρνω VIP, πολυ εξυπνος και μαγκας ε
Κανενας που ξερει τι γινεται με τα εισιτηρια της δευτερης μερας;
Επισης, πρωτης εξαντληθηκαν ολα τα φτηνα;