Roger Waters The Wall Live-OAKA Basketball Arena 8 & 9 & 12 July

Το ξερω οτι μιλαει το χρημα…Αλλα αν το καλοσκεφτουμε και παλι, δεν θα κονομησουν πολλα περισσοτερα ολοι τους (μα ολοι τους)??? Ρωταω τωρα εγω…?
Και στο κατω κατω να καταφερουν και αλλοι να δουν αυτη τη μαγικη συναυλια…

Δεν μιλαω για τον Waters. Ειδα τι ειπε και αφου το λεει ετσι ειναι.Εγω μιλαω γενικοτερα για το τι θα μπορουσε να γινει σε αλλη περιπτωση. Και μιλαω για τις εταιριες. Δεν εννοω οτι ο Roger θελει να βγαλει περισσοτερο χρημα η οχι. Καλα θα ηταν στο ανοιχτο αλλα απο τι στιγμη που πρεπει να γινει σε κλειστο ας γινει λογω τεχνικων διαφορων, αλλωστε θα κινηματογραφηθει…

Βασικα και να μην ηταν οι τεχνικοι λογοι, στη Μαλακασα θα τον εφερναν:lol:

Μακρια απο εκει…

Άψογα, μάλλον το χάνω λοιπόν… :smiley:

Μηπως λεω μηπως ο Waters κανει την περιοδεια μονο σε κλειστους χωρους…λεω εγω τωρα…γιατι ετσι εχει υπολογισει τα σκηνικα τον ηχο, τα φωτα, κτλ κτλ:-k

Δεν θυμαμαι παντως απο καποια search που εκανα να επαιξε φετος σε ανοικτο… :stuck_out_tongue:

Κοφτε την γκρινια παντως, ολοι ξεραμε οτι αμα γινοταν live στην Αθηνα, τα εισητηρια θα ειχαν τεραστια ζητηση.

πριν λιγο γυρισα απο ticket house.πηρα για πανω διαζωμα.η αρενα για παρασκευη ειναι sold out.και για κερκιδες υπαρχουν καποια.αλλα μεχρι αυριο απ’οτι βλεπω.τωρα αυριο βγαινουν για κερκιδες του σαββατου.για αρενα υπαρχουν απο σημερα καμποσα.οποτε οποιος προλαβει.σημερα και αυριο.μετα παπαλα.τωρα για τα κινητα που λεει,και της φωτογραφικες.μαλλον δε θα σε αφηνουν να μπεις.οποτε παω να ξεθαψω ενα nokia που ειχα πριν κατι χρονια,απ’οτι βλεπω.[SPOILER][SIZE=“5”]μονο ο chuck norris μπαινει στο ο.α.κ.α. με i phone και καμερα[/SIZE][/SPOILER]

Ναι οντως σε κλειστους χωρους πραματι. Δεν γκρινιαζουμε βρε απλως υποθετουμε. Ξερουμε πως δεν αλλαζει αυτο. Οσο αφορα τα εισιτηρια οταν βλεπεις κατι μαυραγοριτες που πουλανε αυτην την στιγμη στο ebay σου την καρφωνει.

Ντάξει δε φαντάζομαι να φωνάζουν όλοι επειδή έχουν ζήτηση τα εισητήρια

:lol: ρεκορ πωλησεων σε εισιτηρια και ρεκορ posts εδω μεσα αποψε

Εφτασα στης 8 στο ticket house και ηδη ειχε καμια 15ρια-20 ατομα.Πρεπει να ειδα και Floydized αλλα επειδη δεν ημουν σιγουρη,ντρεπομουν να μιλησω.Τσιμπησα απο νωρις νωρις το εισιτηριακι…9-9.30 καπου κει.Καλα που πηγα νωριτερα τελικα!Αριθμος 14! :smiley:

[SIZE=“5”][B]ROGER WATERS ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!![/B][/SIZE]

:vibrate::yahoo::yahoo::drunk:\:D/

:lol::lol: Πολυ φιρμα αυτος ο Φλοηνταηζντ ρε μλκες, ηρθε και ενα παιδι που δεν γραφει στο φορουμ αλλα το παρακολουθει και του λεγε “εισαι ο ταδε απο το ροκινγκ ειχες πει οτι θα φορας πρασινα”. Εμενα ολοι κλασμενη με ειχατε. Τι ρατσισμος προς τους κοντους ειναι αυτος.:stuck_out_tongue:
Και ναι σιγουρα ο Φλοηνταηζντ θα ηταν, ψηλος με πρασινο μπλουζακι και σακιδιο πισω. :stuck_out_tongue:

πουλάω το εισιτήριο μου για το άνω διάζωμα 120 ευρώ

Φαντάζομαι σκηνικό να πηγαίνει κάποιος αύριο στις 10.30 στο ticket house και να του λένε “εξαντλήθηκαν πριν μια ώρα τα εισιτήρια”. Και να λέει αυτός: “μα 10.30 λέτε οτι ανοίγετε, πως εξαντλήθηκαν μια ώρα πριν??”

Πραγματικά θλιβερό, για όλους όσους χάσουν ένα λάιβ σαν αυτό για μαλακίες των διοργανωτών.

Περιμένουμε να ανεβάσεις φωτό ρε, γι’ αυτό. :lol:

έδιτ, 69 ποστς, είμαι συγκινημένος.

Έχε όμως υπόψη ότι εμείς οι κοντοί είμαστε πανέξυπνοι ε?? Τέλος πάντων, εγώ κατεβαίνω σε μια ώρα και ο Θεός μαζί μου να προλάβω…:papas:

Αντε, καλη τυχη. Ειλικρινα δεν λεει να το χασεις αυτο. Εμεις που θα ερθουμε και απο επαρχια αστα να πανε. Πολλα λεφτα αλλα δεν γ…ς. Roger και ξερο ψωμακι.

νομιζω θα ειναι το πιο γρηγορο sold out που εχει γινει.

Ευχαριστώ φίλε μου, και σε σας το ίδιο εύχομαι!!!

e-mail ακόμα δεν στείλαν, τηλεφωνώ και πάλι @@. Αρχίζω να αγχώνομαι αρκετά!

Μην αγχωνεσαι ρε…ολα καλα θα πανε. Απλως ειναι μαλακες…:stuck_out_tongue: