κι αν στη τελική κάνουν καμμιά μαλακία σου πουλάω το δικό μου για ένα νεφρό
Πιστεύω και γω πλέον πως μόνο με χιούμορ μπορεί να αντιμετωπίσει κανείς την όλη φάση.
ΜΟΛΙΣ ΗΡΘΕ!!!
Δε ζητούσα και τπτ παραπάνω!
Λοιπόν ξέρει κανένας αν μπορεί κάποιος 3ος να πάει με εξουσιοδότηση να το πάρει;;
Μπορω εγω. :roll:
Ας ελπισω σε μια ωρα που θα παει ενας γνωστος μου να υπαρχουν για αρενα.
Και για να βρω και για να μην τον εχω στειλει τζαμπα. :lol:
Καλα εαν δεν ειχαμε προλαβει εισητηρια θα σου ελεγα εγω humor που θα ειχαμε…:p:p:p:p:p
Λέτε να δούμε κανένα τριήμερο τελικά?
(και κλασικά ανακοίνωση [I]αφού[/I] έχουν ξεκινήσει την πώληση των εισιτηρίων… τουλάχιστον τώρα θα είμαστε υποψιασμένοι… [-X)
[B]Dear customer,
We would like to inform You that your order transaction number 149343 has been succesfully processed and payment of 129 EURO for your order has been collected from your credit card. The courier service will contact you in case of absence. After 2 attempts of contact, your order will be returned to the courier station and after a week it will be returned back to TicketPro. In that case, you will be notified by TicketPro personnel.
No money back guarantee. There is no changing or cancellation policy. [/B]
Αφού έφυγε και ο Ρότζερ Γουότερς, το μόνο που μενει να δω στην Ελλάδα ειναι οι ROLLING STONES. O τελευταίος και πιο υψιστος καημός μου.
ΑΙΝΤΕ ΓΕΡΟΛΥΚΟΙ ΒΓΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΡΝΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ !
Το ρωτησα αυτο. Πρεπει να εχεις ταυτοτητα για να παρεις το εισιτηριο
Εαν δεν το εχετε παρει χαμπαρι επισης, ανακοινωθηκε σημερα η κυκλοφορια ολου του catalogue των Floyd, με live απο 1972,74, demo, unreleased tracks κτλ
Μεγαλη μερα για μας τους Φλουνταδες:D
Τελος η αρενα και για το Σαββατο!
Σοβαρά;;;;
τις Experience/[B]Immersion [/B]editions τις είδες? 8O μανούλα μου.!
έλεος #-o
Για την Αθηνα δεν μιλας?
WTF? :s
Ελπίζω κάποιος καλός άνθρωπος να εξηγήσει όλες αυτές τις διαφορετικές εκδόσεις!!!
(γιατί μυρίζομαι ότι το DVD του The Wall από το 1980 θα βρίσκεται εκεί μέσα;;
Σε περίπτωση που πάω αύριο πουρνό πουρνό στο tickethouse στη θεσσαλονίκη παίζει να βρω τίποτα για αρένα;
Στο ticket pro εχει ακομα…
Για αρένα Παρασκευής τελείωσαν όλα όπως και άνω διάζωμα(για το άνω δεν είμαι 100% σίγουρος).Τώρα για τα άλλα δεν ξέρω
Πάντως δεν νομίζω να τελείωσαν και τα Arena Σαββάτου,μάλλον τρολάρει ο άλλος:p
Γαμησέ τα, ούτε θέλω να σκέφτομαι πόσο κοστίζουν, αλλά μάλλον όλο και κάποια έκδοση θα τιμήσουμε
φίλε alien? αν μιλάς για την 2η μέρα πιστεύω θα βρούμε,και γω το ίδιο θα κάνω.