Roger Waters The Wall Live-OAKA Basketball Arena 8 & 9 & 12 July

Got mine.

Ας είναι καλά ο κολλητός που στήθηκε στην ουρά το πρωί.

yep, για δεύτερη μέρα λέω

Hδη έχουν εξαντληθεί τα εισιτήρια για τις 3 από τις 4 κατηγορίες, οπότε ενημερώνουμε ότι η προπώληση για το Roger Waters The Wall Live συνεχίζεται πλέον και για το Σάββατο, 9 Ιουλίου!

Και τωρα διαβαζω οτι λετε οτι εξαντληθηκαν για αρενα του Σαββατου.

Ειλικρινα, μολις πηρα τηλ Τικετχαουζ και μου ειπανε οτι [B]υπαρχουν εισιτηρια για ολες τις κατηγοριες της πρωτης μερας, εκτος απο αρενα. Και οτι προπωληση για δευτερη μερα εχει ξεκινησει μονο για τα της αρενας. [/B]Ηθελα να ξερα, τις ανακοινωσεις τις βγαζουνε ετσι για να αγχωσουνε κοσμο, λεγοντας οτιναναι; Η’ μου λεει μαλακιες η κοπελα στο Τικετχαουζ;

Παω να βαλω στο ‘καλαθι’ μου ενα για την Αρενα του Σαββατου και γραφει οτι δεν ειναι πλεον διαθεσιμα. Το επανελαβα δυο φορες και το ιδιο. Δεν γινοταν. Σημειωσατε οτι η κατηγορια Αρενα περεμενε παντα διαθεσιμη για αγορα.

Τελικα, αφου εχω παρει των ?97 γιατην Παρασκευη, πηρα ενα για τον ανω διαζωμα του Σαββατου.

Τωρα που ξαναμπηκα φαινεται να εχει κανονικα και στην Αρενα ακομη. Αρα ή ειναι οριακα ή λαθος του συστηματος.

μάλλον τα λένε έτσι για να βιαστούν οι υπόλοιποι να πάρουν εισιτήρια…

Στο link που έδωσα στο topic των Floyd (καλύτερα εκεί, γιατί δεν έχει άμεση σχέση με τη συναυλία), έχει ενδεικτικές τιμές από Amazon.co.uk. Οι απλές εκδόσεις πάντως είναι σε κανονική τιμή! :wink:

Παιδιά, παρακαλώ [U]όχι[/U] εδώ κουβέντα για τις κυκλοφορίες των Floyd, αλλά στο θρεντ τους.

Κάτι παρόμοιο άκουσα και γω πλάκα πλάκα, πως δεν είχαν εξαντληθεί της πρώτης μέρας παρά για αρένα… Ό,τι ναναι όμως…

Δικό σου λάθος είναι φίλε, [B]μην μπερδεύεις τον κόσμο[/B], κι εγώ πήρα στο Ticket House τώρα και μου είπαν ότι υπάρχουν.

Ή το κάνουν επίτηδες για να μην τελειώσουν αμέσως όπως της παρασκευής…

ΟΚ ειπαμε μαλακες οι της didi αλλα μην αρχισουμε τωρα σινομοσιολογια και για τις στοες τις σιων κτλ…

[B]αρενα σαββατο 9 ιουλιου.[/B]

(κ εχω κ καβατζωμενο αρενα για παρασκευη 8 ιουλιου) 8)

καυλες που θα δουμε τον θε(ι)ο ροτζερ απο κοντα.

[B]ΜΟΝΟ ΚΑΥΛΕΣ.[/B]

Το καβατζωσαμε το εισιτηριακι μας και για τη 2η… μεγαλη η χαρη σου νερουλα, μας ξεβρακωσες παλι

4η φορα εσυ???

Να προσθέσω και γω μαζί με κάποιους προλαλήσαντες ότι η πρωινή ανακοίνωση ήταν αποπροσανατολιστική. Έτρεχα με ταξί να προλάβω εισητήριο πάνω διάζωμα για Σάββατο, φτάνω 14:00 tickethouse και προμηθεύτηκα με 2 εισητήρια πάνω διαζώματος για Παρασκευή (8 Ιουλίου). Οπότε μην αγχώνεστε όσοι νομίζετε ότι δεν προλαβαίνετε.

Ρε για 2η μερα λετε να εξαντληθουν τα εισιτηρια αρενα τοσο γρηγορα?

Aν βαλεις και τη συναυλια του 2006, ναι 4η…

Ενταξει, αν δεν ηταν το dvd και η φημη για τον Gilmour, δεν θα πηγαινα και 2η βραδια εδω… Αλλά, μπλεξαμε:p

Για παρασκευη τικετπρο εχει τα παντα εκτος απο αρενα.

Ξερουμε για σαββατο αν υπαρχουν ακομη για αρενα ?

Δυο των 55 μόλις αγοράστηκαν απο ticket house για Παρασκευή…
Ευτυχία!!Μόνο!!
Και αντίστροφη μέτρηση!!!

Επομένως και “επίσημα” υπάρχουν ακόμα εισιτήρια για Παρασκευή και υποψιάζομαι και αρκετά μάλιστα, και απλά εξαντλήθηκαν της αρένας…