Κατι τελευταιο(εγω αλλωστε αυριο μεσημερι θα παω για τικετς), με ποια λογικη ξεκινας να κανεις προπωληση(καταρχας μιαμιση ωρα νωριτερα απο την αρχικη ανακοινωση, λολ) της δευτερης μερας επειδη εξαντληθηκαν τα της αρενας για πρωτη μερα, χωρις να εχεις ανακοινωσει την δευτερη μερα καν και χωρις να εχουν εξαντληθει τα υπολοιπα(φτηνα κιολας) εισιτηρια της πρωτης μερας; Και εν συνεχεια, βγαζεις ανακοινωση(ψευδη ή λανθαζμενη ακουσια) οτι εχουν εξαντληθει οι 3 στις 4 κατηγοριες εισιτηριων, χωρις να λες ποιες ειναι αυτες ακριβως; Δεν πρεπει να φροντιζεις να γεμιζουν μια μια οι μερες με ατομα και μετα να ανακοινωσεις -βλεποντας και αναλογα την προπωληση- τις επομενες(αν και ποσες θα υπαρξουν;). Λεω γω τωρα. Αλλα Ντιντι ειναι αυτη, παρανοια.
Μόλις πήρα τηλέφωνο στο ticket house στη Θεσσαλονίκη και μου είπαν ότι έχουν διαθέσιμα εισιτήρια των 55 και 88 ευρώ για παρασκευή και για το σάββατο δεν έχουν τπτ ακόμη, μάλλον από αύριο! :Ρ
Έχω καταμπερδευτεί!
ΕΤΣΙ ΡΕ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΠΙΝΚ ΦΛΟΥΝΤ ΘΑ ΔΕΙΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ! Η ΝΤΙΝΤΙ ΠΡΟΤΟΣΤΑΤΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ !!
[SPOILER]#-o [-X[/SPOILER]
Η ανακοινωση της didi
[U]Hδη έχουν εξαντληθεί τα εισιτήρια για τις 3 από τις 4 κατηγορίες,[/U] οπότε ενημερώνουμε ότι η προπώληση για το Roger Waters The Wall Live συνεχίζεται πλέον και για το Σάββατο, 9 Ιουλίου!
τωρα ποιος ειναι ψευτης ο φορουμιτης η didi ή το tickethouse και το ticketpro?
Μαντεψτε ποιος και κερδιστε ενα τζοκερ :lol::lol::lol::lol::lol::p:p:p
:lol::lol: τι τρελό μπάχαλο είναι αυτό
Εγώ πήρα για παρασκευή των 88? γιατί θέλω να βλέπω και θα έρθει και ο πατέρας μαζί, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι όρθιος δεν υπάρχει περίπτωση να κάτσει 8) Σάββατο δε θα πάρω, ούτε κάποια άλλη μέρα αν ανακοινωθεί. Εκτός και αν μου χαρίσει κάποιος εισιτήριο :roll:
[SIZE=“3”]ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΑΝΤΩΣ[/SIZE] να μην πουν από την αρχή ότι θα έχει και το Σάββατο συναυλία. Επίσης, [SIZE=“3”]ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ[/SIZE] η προπώληση να αρχίσει 1,5 ώρα πριν την ώρα που είχαν δηλώσει. Θα γίνει τρελό πανηγύρι με αλλαγές εισιτηρίων από Παρασκευή σε Σάββατο και το αντίστροφο. Αυτά από μένα
εγω δεν με βλεπω να προλαβαινω για εισητηριο no money
Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!
Το τσίμπησα το εισητηριάκι μου για αρένα . Τα λέμε εκεί
Προλαβαίνετε :!:
Τα έκλεισα από το τικετ προ … πόση ώρα να περιμένω για επιβεβαίωση πριν αγχωθώ ? κάνα δίωρο ?
Νταξ, πηγα να παρω τωρα και ειμαι χαρουμενος κατοχος ενος εισιτηριου αρενας για τις 9 Ιουλιου. Τα λεμε εκει 8)
λοιπόν ξεκιναμε από ψηλά στου διαόλου τη μάνα κι έχουμε και λέμε
250? αεροπορικό, 200? ξενοδοχείο, 200? εισιτήρια και είμαστε στα 650? χωρίς να έχουμε εισιτήρια για δεύτερη μέρα γιατί λέγαμε να πάμε Αρένα… ρε πούστη, πόσα πρέπει να δώσουμε τελικά! όσο για τον παπάρα στη Σαλόνικα… άστα! ξέρει κανείς αν έχει εκεί τίποτα, γιατί κανείς δεν απαντά ΦΥΣΙΚΑ στο τηλέφωνο!
3 ώρες και παραπάνω έκανε εμένα!!!
ολονυκτία με βλέπω :lol:
ρε παιδιά όσοι πήρατε εισιτήριο για πρώτη μέρα γιατί θέλετε να ξαναπάρετε και για το Σάββατο;
Δεν δινουμε 65 γιουρα δα.
Η τζαμπα μπαινω η του στελνω την αγαπη μου και καθομαι απεξω. =(
Εχει παρει κανεις απο την Θεσσαλονικη εισιτηριο για το Σαββατο και αν ναι εχουν μεινει αρκετα ακομα?
9 Ioυλιου, αρενα.
παιδια για σαββατο αρενα εμεινε τπτ?
εχει στη θεσσαλονικη κανα εισιτηριο?
Eγω πριν λιγο μου πηρε ενας φιλος 2 απο Αθηνα.
Φανταζομαι θα 'χει, χωρις να μπορω να πω κατι με σιγουρια.
Cause we all got our moments…
Είχαμε πάει σήμερα ticket house με το κοάλα να πάρει τα εισητήρια της…πήρε και για τις δύο μέρες, χωρίς ουσιαστικά να έχει χρήματα - τα σούφρωσε από τον πατέρα της. Όλη την υπόλοιπη μέρα είχε μια φάτσα ευτυχισμένη όσο δεν την είχα δει ποτέ…η ίδια λέει ότι ο Waters είναι ο ‘‘πατέρας’’ της.
Και κοίτα να δεις τι σκάλωμα μ έκανε να φάω μια φάτσα…
Ο Waters λοιπόν ποτέ δεν υπήρξε πολιτικός ακτιβιστής, ούτε καν ‘‘στρατευμένος’’ καλλιτέχνης (άσχετα από τις πολιτικές προεκτάσεις που μπορούν να πάρουν οι στίχοι του)…οπότε ποιο λόγο θα είχα να περιμένω μια ανάλογη στάση στα live του?..
Μιλούσαμε πριν λίγο με το κοάλα για το Wall. Εγώ υποστήριζα ότι εκφράζει μια universal εμπειρία, ένα κοινό βίωμα…το Wall είναι ο κόσμος μέσα στον οποίο μας βάζουν να μεγαλώσουμε εδώ και καιρό και οι Floyd, μουσική και στίχοι ensemble, αναπαριστούν τέλεια τη δομή του. Δεν υπάρχει, έλεγα, άνθρωπος που να μη μεγάλωσε έστω μ ένα κομμάτι αυτού του σκατένιου Wall, δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην μπορεί να το καταλάβει.
Το κοάλα μου κάνει, ‘‘εγώ διαφωνώ’’. Στο Wall έβλεπε την προσωπική τραγωδία του Waters, όπως και τη δική της. ‘‘Δεν υπάρχει άνθρωπος που να έχει ζήσει το the Wall όπως εγώ’’. ‘‘Μα υπάρχουν, της έλεγα, όλοι!’’ ‘‘Όχι όλοι’’.
Είναι ένα άλμπουμ που μας έχει γαμήσει ανάποδα και τις 2. Και οι 2 λιώνουμε κάθε φορά που το ακούμε. Σκαλώνουμε. Φλιπάρουμε. Συναισθήματα που μπαίνουν απ τ αυτί και βγαίνουν απ τον κώλο. Εκείνη πέφτει στα πατώματα, εγώ βαράω τους τοίχους…
Δεν είδαμε όμως το ίδιο πράγμα. Όπως και τα δεκάδες χιλιάδες άτομα που θα πάνε να δουν το Wall να γκρεμίζεται στο ΟΑΚΑ δεν είδαν το ίδιο πράγμα…αυτό δε σημαίνει ότι όλοι μας δεν το καταλάβαμε και δεν καβλώσαμε μ αυτό.
Στο κάτω κάτω, οπως είπα παραπάνω, ο Waters ποτέ δεν έκανε άμεσα πολιτική. Για συναισθήματα έγραφε, για όσα βίωνε, γι αυτά έπαιξε και παίζει…και είναι τα μόνα για τα οποία μπορούμε, ίσως, να ζητάμε να είναι συνεπής.
Έλεγα χτες γιατί ο Waters χρειαζόταν ένα πανάκριβο υπερθέαμα και δε μπορούσε να γυρίζει τον κόσμο με την κιθάρα του δίνοντας τζάμπα live, όπως ο Manu Chao. Και για τον ίδιο όμως ισως είναι αλλιώς…ίσως έτσι παίζοντας να τιμάει το Wall του. Κι έπειτα, για άλλους λόγους αγαπάμε Waters και γι άλλους Manu Chao.
Δε διαφωνώ με όσα έγραψα στα προηγούμενα ποστ για την καπιταλιά της όλης φάσης. Απλά είναι μαλακία κι άδικο να είμαι τόσο σκληρή με τον καημένο τον Waters και τα καημένα τα φανζ που αγαπάνε και ταυτίζονται και καβλώνουν με τη μουσική του, όπως κ εγώ άλλωστε…
Κ για να είμαι ειλικρινής βασικά, κ εγώ θα ήθελα να μου περίσσευαν τα λεφτά για να πήγαινα. Sweet redemption :lol:
And now you can all clap :p:p:p
To απόγευμα που πήρα τηλέφωνο μου είπε ότι έχει των 55 και 88 για Παρασκευή και για Σάββατο θα αρχίσει να δίνει αύριο!