DonConstantino
δες εδώ…
Ας ελπίσουμε ότι αύριο θα φέρουν…
Sorry με πρόλαβε ο προλαλήσας…
DonConstantino
δες εδώ…
Ας ελπίσουμε ότι αύριο θα φέρουν…
Sorry με πρόλαβε ο προλαλήσας…
Το άλμπουμ The Wall πόσες φορές το έχεις ακούσει; Και πόσες από αυτές ήταν σε δύο συνεχόμενες ημέρες;
:bye: Didi :bye:
δε ξερω γιατι αλλα ενιωσα λιγο ερεθισμενος κατα την αναγνωση αυτου του ποστ…:roll:
Είμαι ΗΛΙΘΙΟΣ , τέλος … είχα δώσει λάθος email στην εγγραφή μου στο τικετ προ …
τους πήρα τηλέφωνο και μου είπαν να καλέσω αύριο για τη διόρθωση αλλά πως λογικά δεν θα υπάρχει θέμα με τη κράτηση μου ( ελπίζω )
αρενα κ εγω την παρασκευη… εστειλα την κοπελα μου πουρνο-πουρνο να μου παρει γιατι ημουν στο στρατοπεδο:?, η απιστη δεν ακολουθει στην αρενα αλλα στην ανεση του ανω διαζωματος… δε θα εβλεπε λογω υψους κ θα γλυτωσω τη γκρινια που ειχα στο μπομπ ντυλαν…
μακαρι να βρεθουν λεφτα κ για τη 2η μερα, σκεφτομαι να θυσιασω deep purple… τι να κανω γαμωωωωωωω…#-o
προς το παρον επαιξα στοιχημα γιουροβιζιον μπας κ το βγαλω ετσι… κατι τρελες αποδοσεις… fingers crossed…
πλεον μετραω τις 59 μερες που απομενουν για τη συναυλια κ οχι τις 66 για να απολυθω…
edit: στο run like hell εξαφανιστειτε απο διπλα μου… κ στα vera,bring the boys back home κ comfortably numb δωστε κανα χαρτομαντηλο…
Aν έχεις δει Purple εγώ θα έλεγα να τους κάψεις αν αυτή είναι η μόνη επιλογή. Άλλωστε πλέον ο αγαπημένος γερό-Ιαν δεν τραβάει :?
τους εχω δει αλλη μια φορα το 09’, τωρα που το ξανασκεφτομαι αρκετες απο αυτες που εχω ηδη αγορασει εισιτηριο θα θυσιαζα για 2η στο waters… θα δω τι θα κανω…
ρε μπελας που μας βρηκε…
Ε αν τους έχεις ξαναδεί νομίζω δεν υφίσταται κανά σπουδαίο δίλλημα…
δεν εχω ξαναδει ομως παπακωσταντινου…:lol::lol::lol:
Ε,θα ξαναέρθουν οι Σκόρπιονς για μια πιο τελευταία περιοδεία σε λίγο καιρό και θα τον δεις
…και την δεύτερη μέρα βλέπω να γίνεται sold-out
…θάναι δυο φανταστικές βραδιές
:):!:
Είμαι ευτυχής κάτοχος 2 εισητηρίων αρένας για τη δεύτερη μέρα! :yahoo::yahoo:
Πάντως πέρα από την πλάκα, οι άνθρωποι είναι εντελώς στόκοι ρε. Βγάζουν απροειδοποίητα εισητήρια για τη δεύτερη μέρα (η πρώτη σχεδόν sold out) και η κοπέλα στο ταμείο μου είπε το εξής εξωφρενικά εκπληκτικό: ότι τα εισητήρια των 55 (καθώς και των υπολοίπων κατηγοριών) θα βγουν τις επόμενες μέρες !!! (εδώ όσα θαυμαστικά και να χρησιμοποιήσω θα είναι λίγα).
Εντάξει, δεν παίζονται οι άνθρωποι, χρόνια τους ξέρουμε, αλλά τώρα πια το παράχεσαν το θέμα. Τοοοοοσο δύσκολο είναι να είναι όλα τα εισητήρια διαθέσιμα την ίδια μέρα και στιγμή, όπως γίνεται φαντάζομαι παντού, ώστε να κάνουμε τον προγραμματισμό μας και μεις? Στην παρέα μου είναι άλλοι 4 που θέλουν των 55 και τώρα πρέπει να ξαναπηγαίνουμε…
Σε λίγο για να δεις πια μέρα πρέπει να κατέβεις για να βρεις το εισητήριο που θες, θα πρέπει να λύσεις διαφορική εξίσωση…
Πάντως απόγευμα που κατέβηκα κατά τις 6, είχε αρκετό κόσμο.
Τελικά δεν το γλύτωσα το καπέλο του ιντερνετ …#-o#-o
Γυρνάω χαρούμενος από ticket house με ένα εισιτήριο για αρένα πέφτω να κοιμηθώ, ξυπνάω 3 παρά να πάω σχολή και βλέπω ότι ξεκίνησε και για το Σάββατο και δεν προλάβαινα να πάω από εκεί …:? :? :? :?
μλκεσ στην DIDI όλοι …[-X[-X
εκει κατα το νοεβρη που ολο κ καποιος θα ανοιξει θρεντ “η καλυτερη συναυλια του 2011” παρακαλω να βαλει “η 3η καλυτερη συναυλια του 2011”… οι πρωτες δυο (ή 3 ή 4) θεσεις ειναι καπαρωμενες…
ουφ χαίρομαι που είναι αυτή η απάντηση.
Γιατί διάβαζα το ότι όλοι τρελένονταν να πάρουν και για τη δεύτερη μέρα και νόμιζα πως ανακοινώθηκε τίποτα για εμφάνιση Gilmour το Σάββατο.Χέστηκα πάνω μου για λίγη ώρα γιατί εγώ πήρα μόνο για την πρώτη μέρα.#-o
Συγκινήθηκα, λοιπόν 280? αεροπορικά, 95? ξενοδοχείο και 180? τα εισιτήρια φτάσαμε τα ?555 (αφού έχω γλυτώσει τα “ακριβά” ξέρεις εσύ )
Αν θες τον στέλνω και αύριο στην ουρά
θέλω… πάρε ένα εσύ κι έχω κι έναν που θα πάει από Αθήνα να ΜΕ βρεί!
θυσιασε τα ποζερια ρεεεε!!! :p:p
Καλησπέρα παιδιά. [B]Ανταλλάσω[/B] 2 εισητήρια που έχω αρένα για την συναυλία του Σαββάτου με 2 επίσης αρένα που θέλω για την συναυλία της Παρασκευής! Δεν πρόλαβα να πάρω για την Παρασκευή βλέπετε και όλοι μου οι φίλοι πήραν για τότε!
Όποιος μπορεί και τον βολεύει αυτή η ανταλλαγή ας μου στείλει pm.
Ευχαριστώ