Roger Waters The Wall Live-OAKA Basketball Arena 8 & 9 & 12 July

http://www.youtube.com/watch?v=6xdPExx2eOw

:roll:

θενξ! :smiley:

Τα εισιτήρια αρένας και για τις 2 μέρες στο Τίκετχάουζ Αθήνας τελείωσαν (είχαν βγάλει ανακοίνωση απ’ έξω).

Omg,παλι καλα που ο Τζο στο ticket house της Σαλονικας κλεινει τεταρτες και δευτερες το απογευμα και ετσι θα προλαβουμε να το παρουμε αυριο το ticket(ελπιζω)…

Πότε προλάβανε και τελειώσανε τα εισητήρια της αρένας;; χθές δε βγήκανε;
Υπάρχει περίπτωση να φέρουν κ άλλα;

Tα εισητήρια για αρένα για την πρώτη μέρα τελείωσαν την πρώτη μέρα και για την δεύτερη δεν έφεραν καθόλου στο ticket house θεσ/νικης!!ελεος!:frowning:

Είσαι σίγουρος???Πήρα τηλέφωνο χθες κατα της 8 στο ticket house Αθήνας και μου είπαν οτι έχουν εισητήρια αρένας απλά δεν είναι διαθέσιμα μεσω ιντερνετ…

Δεν νομίζω…και θα πηδηχτώ απο το παράθυρο αν δεν βρω ενα εισητηριο για αρένα!!:-s:?

Κάτω δεξιά στα ποστ υπάρχει το “+”, επιλέγεις τα ποστ που θες να quoteάρεις και πατάς Post Reply =)

Γυρω στη μια και μιση με δυο σήμερα πήγε φίλοςι τον ρώτησε για εισιτήρια αρένας για 2η μέρα,δεν είχε και του είπε ότι μπορεί να φέρει αύριο…Αμέσως πήραμε τηλέφωνο ticket house Αθήνας απ’ ‘οπου μας είπαν ότι μάλλον δεν θα στείλουν μιας και τελείωναν και σ’ αυτούς και καλύτερα να κοιτούσε από Internet.

Ειναι σιγουρο οτι δεν φεραν στην Θεσσαλονικη ακομα εισιτηρια για 2η μερα?

μολις εβαλα λεφτα στη καρτα και πηγα να κλεισω για αρενα 2 μερα και fuuuuuuuuuuuuuuck:x:x:x
πανω διαζωμα με βλεπω.πφφφφφφφφφφφφφφ.εχτε ακουσει τπτ για τριτη μερα η μπα?

Από το internet λεει μη διαθεσιμα για αρενα. Καλά πόσα άτομα χωράει το οακα κ έφυγαν τόσο γρήγορα;

τιποτα παιδια μόλις πηρα τηλ. και μου είπαν οτι τελείωσαν οριστικα!!!78&&^$%#^@&#^ οΧΙ ΡΕ Γ*** ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΜΟΥ!!!

Παει τελειωσαν και Αθηνα και Θεσσαλονικη!!!

Ο Τζο πάντως σήμερα μου είπε ότι αύριο θα φέρουν εισητήρια στην Θεσσαλονίκη.Πήρα και το tickethouse στην Αθήνα το μεσημέρι και μου το επιβεβαίωσαν και μάλιστα μου είπαν ότι θα φέρουν και από όλους τους τύπους εισητηρίων…

Τώρα από ότι φαίνεται η Αρένα πάπαλα… :confused:

Τι στο διάολο, δεν έχουν φέρει καν εισιτήρια στην Θεσσαλονίκη για Σάββατο, ρε πάνε καλά:blink:

Πραγματικά αναρωτιόμουν που στο διάολο μπορεί να τα κάνει θάλασσα η εταιρεία σε αυτήν την συναυλία.
Και όμως το καταφέρανε.
Είναι γελοίοι οι τύποι.Απλά.Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά.Έχει γίνει ένας ΑΧΤΑΡΜΑΣ με τα εισιτήρια αυτήν την στιγμή.Τα βγάζουν πιο νωρίς,πουλάνε όποτε τους καυλώσει εισιτήρια της επόμενης μέρας,που καλά καλά δεν έχουν ανακοινώσει,δεν πηγαίνουν αλλού,ότι να’ναι.

Πραγματικά ρε παιδιά πόσο πιο μπουρδέλο μπορεί να την κάνουν την κατάσταση. Πολύ φοβάμαι ότι έχουν εκδόσει τα κέρατα τους και θα μαζευτούμε στο τέλος 10.000 άτομα στην αρένα όλοι με εισητήριο αρένας και δεν θα χωράμε.

σε αυτήν την περίπτωση πολύ απλά θα το κάψουμε…