Roger Waters The Wall Live-OAKA Basketball Arena 8 & 9 & 12 July

Επειδή έχω χαθεί …Για Σάββατο υπάρχουν εισιτήρια των ? 55 από το tickethouse στην Αθήνα ???

και για Σαββατο και για Παρασκευη υπάρχουν

Thanks !!! :smiley:

Ειναι σιγουρο φιλαρακι?

στο ticketpro τα εχει διαθεσιμα κ για τις 2 μερες

Τωρα που μπηκα στο τικετπρο δεν εχει αρενα ουτε Σαββατο ουτε Παρασκευη…:-k

Άλλο το ticketpro κ άλλο το tickethouse. Εμένα με ενδιαφέρει το εξής: το Tickethouse της Αθήνας έχει εισητήρια των 55 για Σάββατο? Γιατί η μισή μου παρέα που θέλουν των 55 ακόμα είναι χωρίς εισητήρια…

Καλά, πάντως όλα τα παραπάνω post αποδεικνύουν για ακόμα μια φορά την ανοργανωσιά τους έτσι? Κάθε συμφορουμίτης προσπαθεί να βγάλει άκρη και να ενημερωθεί από τον άλλο συμφορουμίτη για πράγματα τα οποία θα έπρεπε να είναι αυτονόητα και να παρέχονται σαν πληροφόρηση ελεύθερα από την εταιρεία…Νομίζω αυτό δεν έχει ξαναγίνει σε άλλη συναυλία όσα χρόνια παρακολουθώ…

Πολυ σωστος…:!:

Δεν ειναι το ίδιο; δηλαδη εχω ελπιδες να βρω εισητηριο για αρενα αν παω στο tickethouse;
νόμιζα πάντως ότι το ticketpro ειναι το tickethouse στο ιντερνετ δηλαδη το ιδιο πραγμα!

Το οτι επικρατει ένα χάος με αυτα τα εισητηρια ειναι αληθεια!!!

Φίλε μου, δεν είμαι και 100% σίγουρος, γιατί βλέπω σε προηγούμενα ποστ ότι υπάρχει ασυνενοησία και για τη Θεσσαλονίκη. Πάντως κάποιος πριν ανέφερε ότι τα εισητήρια για αρένα και για τις δύο μέρες στο TICKETHOUSE εξαντλήθηκαν. Τώρα αν υπάρχουν και διαδικυτακά δεν έχω καταλάβει ακόμα…

Για την Θεσσαλονίκη δλδ τι έγινε; Θα φέρει αύριο για Αρένα ή όχι; Γιατί διάβασα και ναι και όχι στην προηγούμενη σελίδα.

Αυτο το ερωτημα περιμενω και εμενα να μου απαντηθει…:stuck_out_tongue:

Παιδιά μην μπερδεύεστε!για αρένα έχουν τελειώσει παντού!και θεσ/νικη και αθήνα και μεσω ιντερνετ!!!υπαρχουν μόνο για κερκιδες.

Ηθελα να πω οτι τα εισητηρια της αρενας της δευτερης μερας ειχαν εξαντληθει ενω της πρωτης υπηρχαν ακομα

Τελος παντων. Βασικα μαλλον εχω μουρλαθει απο τη συναυλια και δεν ξερω τι λεω
#-o#-o#-o:lol::lol::lol::lol::lol:#-o:lol:

Βασικα αυτο που βλεπω ειναι οτι ο καθενας λεει ο,τι του κατεβει οποτε κυριαρχει ενα σκηνικο ‘‘Ραδιο αρβυλας’’…

λογικα τις επομενες μερες θα βγει επισημη ανακοινωση για τα εισιτηρια.και για να μην ψαχνουμε αδικα.νομιζω οι αρενες ειναι sold out.και για σαββατο εχει ακομα για κερκιδες.[SPOILER][SIZE=“5”]μονο ο chuck norris μπαινει χωρις εισιτηριο!!![/SIZE][/SPOILER]

Απο τις κερκίδες ειναι καλά; βλέπεις τπτ; σε σχεση με την αρενα;

abyss vs jo!

Παιδια εχει αρχισει η προπωληση των υπολοιπων εισιτηριων(δλδ εκτος αρενας) για το Σαββατο?

Θα θελα πολύ να δω τον τζο μόνο υπεύθυνο σε μεγάλη συναυλία… πιστεύω θα ζούμε επικές στιγμές… Πλάκα πλάκα θα ήταν τέλειος για αφεντικό της didi…