Τι μπουρδελο !!! :lol::lol::lol:
Πραγματικά χαίρομαι που ξύπνησα νωρίς τη πρώτη μέρα, πήρα και ησύχασα. Σ’ ευχαριστώ ξυπνητήρι μου.
Please κάποιος να με βοηθήσει. Είμαι από Κύπρο και θέλω τρελά να έρθω να δω τον waters αλλά δεν ξέρω από που να αγοράσω εισητήριο και αν μπορώ βέβαια να αγοράσω (online ενοείτε). Κοίταξα στις δύο ιστοσελίδες ticketpro.gr και tickethouse.gr αλλά δεν βρήκα κάτι, κάπου που να μου οδηγεί στην αγορά του εισητηρίου, όποιος ξέρει κάτι ας με βοηθήσει παρακαλώ.
Μπες εδω…
Δεξιά σε ενα απ’ τα κουτάκια λέει "Roger Waters - Όροι αγοράς εισιτηρίου"
Κάτω έχει τις δυο ημερομηνίες,πάτα σε όποια μέρα θες και προχωράς για την αγορά…
Στο ticketpro έχεις την δυνατότητα να αγοράσεις εισητήρια.Εδώ το link για Σάββατο.Πρέπει πρώτα να έχεις κάνει εγγραφή όμως
https://shop.ticketpro.gr/el/Event/Detail/784/roger-waters-the-wall-live
ΥΓ: ΤΖΟ>>>Chuck Norris
Ο Τζο ΕΧΕΙ εισητήρια για αρένα Σαββάτου \m/
Ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια.
Σίγουρος φιλαρακι?
Ε ναι σίγουρος είμαι ότι είχε πριν 1 ώρα μιας και πήρα 1 εισητήριο για αρένα.
Το έχω μάθει καιρό και δεν έχω μπει στο φόρο να μοιραστώ τη χαρά μου. Πραγματικά μου φαίνεται αδιανόητο αυτό που θα ζήσουμε. Εκεί που το είχαμε σχεδόν ξεγράψει από το μυαλό μας ότι θα δούμε Wall στη χώρα μας, ξαφνικά, θα δούμε διπλή συναυλία που θα μαγνητοσκοπηθεί και υπάρχει πιθανότητα να ζήσουμε μια εμπειρία όσο πιο κοντά στην εμπειρία Pink Floyd γίνεται με Gilmour στο Comfortably Numb!
[SIZE=“4”]Μεγάλες στιγμές![/SIZE]
Δεν έχω πάρει εισητήριο. Μάλλον κατά τον Ιούνιο με βλέπω να παίρνω και μάλιστα θα τα σκάσω στο VIP εισητήριο. Ελπίζω να μην έχουν εξαντληθεί τα ΚΑΙ Vip μέχρι τότε… :-s
Πήρα κ γω μόλις αρένα για σάββατο από τον τζο.μισσ_ροκ σε ευχαριστούμε για την έγκυρη κ έγκαιρη ενημέρωση.θα σε ξαναεμπιστευτούμε στο μέλλον.
:lol::lol::lol:
Τελικά το μόνο που έχουμε καταφέρει να κάνουμε είναι να μπερδεύουμε και να αγχώνουμε ο ένας τον άλλο.
Αλλά επαναλαμβάνω ότι αν υπήρχε σωστή ενημέρωση από τη γ***εταιρεία δεν θα χρειαζόταν να γίνουν οοοοοολα τα προηγούμενα ποστς τόσες μέρες τώρα.
Άντε τώρα να μετράμε μέρες…ούτε φαντάροι να ήμασταν.
Έχουν μείνει αρκετα?Δλδ άμα πάω τα απόγευμα θα προλάβω?
Φίλος αγόρασε πριν λίγο από Tickethouse θεσ/νικης 3 εισιτηρια για Σάββατο για αρένα,απ’ ότι μου είπε είχε μείνει περιπου το μισο πακέτο,βεβαια δεν ήξερε πόσα είχε το πακέτο…
Επίσης το ticketpro δίνει για αρένα και για τις δύο μέρες,μόλις το τσέκαρα…
No commment…
Και δεύτερη μέρα,στο πάνω διάζωμα αυτήν την φορά,έτσι για αλλαγή:D:D:D:D
Για Σάββατο στην Θεσσαλονίκη έχει για αρένα!Μέχρι το απόγευμα παίζει να έχει!Για τα υπόλοιπα έχει πόλλα εισητήρια άκομα,αλλά γενικότερα γίνεται ένας ψιλόχαμος,οπότε βιαστείτε!¨Εγω πήρα για κερκίδα πάνω!
Μόλις γύρισα απο τη δεύτερη μου εξόρμηση στο κέντρο, όπου και τσίμπησα για μένα και παρέα εισιτήρια κερκίδας για το Σάββατο. Αρένα τη μία μέρα, κερκίδες την άλλη, και είμαι και με το παραπάνω κομπλέ…
Όπως λέει ο φίλος πάνω, αρένας δεν υπάρχουν. Τα 55 της πρώτης μέρας έχουν εξαντληθεί, της δεύτερης έχει ακόμα. 88 έχει και για τις δύο μέρες, αν και φεύγουν κι αυτά με ταχείς ρυθμούς.
Οσο και αν είμαι κομπλέ απο την πλευρά μου, τα εύσημα μου πάλι στους κερδολάγνους της διοργανώτριας εταιρίας. [B][U]Πρώτον[/U][/B], για την απαράδεκτη ανακοίνωση της δεύτερης μέρας στα μουλοχτά, με αποτέλεσμα να αναγκάζει πολύ κόσμο να κατέβει δυο φορές στο ίδιο ταμείο για να πάρει εισιτήριο. [B][U]Δεύτερον[/U][/B], για τις ασαφείς και εν τέλει ΨΕΥΔΕΙΣ ανακοινώσεις της περί εξάντλησης, με ανακοινωθέντα τύπου όπως “εξαντλήθηκαν για τις 3 απο τις 4 κατηγορίες”, αφήνοντας τον κόσμο να ψάχνεται και χωρίς να υπάρχει μια σοβαρή ενημέρωση πάνω στον τομέα.
Απο μας απαιτούν να τηρούμε σοβαρή στάση στο λάιβ, δυστυχώς οι ίδιοι έδειξαν πάλι το αληθινό τους πρόσωπο. Και έλεγα λίγο καιρό πριν, όταν τους παραδεχόμουν για το rockwave, πως έβαλαν επιτέλους μυαλό. Αμ δε.
Αυτά τα ολίγα λοιπόν, όσοι θέλετε να πάτε κερδίδες το Σάββατο και δεν έχετε πάρει ακόμα μη το καθυστερήσετε πολύ. Καλά να περάσουμε.
Πήρα και γω για άνω διάζωμα την Παρασκευή. Θα τα πούμε όλοι εκεί!
Εγω σας είπα οτι μου είπαν!!!Τα παράπονα στην εταιρεία παρακαλώ!!!
Γεια!
Έχω εισιτήρια για αρένα το Σάββατο, τα οποία ανταλλάζω με Παρασκευής! Αν κάποιος δεν έχει πρόβλημα με τη μέρα ας μου πει γιατί είναι μεγάλη ανάγκη. Φχαριστώ!
Μπορεί να το βρίσκετε αστείο το γεγονός με τα εισιτήρια αλλά είμαι σίγουρος ότι η Didi προσπάθησε πολύ σκληρά για να πάνε όλα στραβά…
Και να είστε σίγουροι ότι το πραγματικά μεγάλο γέλιο θα πέσει μόλις αρχίσουν να σταματάνε στην είσοδο όσους έχουν μαζί τους κινητά τηλέφωνα (όλους δηλαδή τους ανυποψίαστους) γιατί το έχουν ανακοινώσει πριν τη προπώληση… Θα έχουν και δίκιο δηλαδή…