Roger Waters The Wall Live-OAKA Basketball Arena 8 & 9 & 12 July

diladi thes na peis oti tha anagkasoun 30.000 kosmo k tis 2 meres na paei dixos kinita tilefona ? den nomizo na paiskei kati tetoio me tin kamia… den ginete pouthena kati tetoio se kamia synaylia sto kosmo !

πάντως το τιcketpro μια δίνει και μια όχι αρένα για το Σάββατο… προσπαθώ να αγοράσω και παπαλα… ύμαρτον ρε!

πραγματικα θα θελα να δω σε μια αλλη,τυχαια χωρα του κοζμου αν γινεται αυτο το πραγμα.γιατι κατι μου λεει οτι ειναι κλασικο ελληνικο φαινομενο ανοργανωτης εταιρειας.υπαρχουν εισιτηρια αρενα,οχι δεν υπαρχουν ,εξαντληθηκαν 3 κατηγοριες,οχι δεν εξαντληθηκαν.αυτο το εξτρα επιλεον 5ευρω για το ιντερνετ δε το χω πιασει ακομα.πωω ρε να πουμε μας επρηξαν τον…
τεσπα κερκιδες και εγω τελικα παρασκευη(βεβαια αν δε πιασω εισιτηριο στα χερια μου δε λεω τπτ,ικανους τους εχω να μου το στειλουν αλλου) κατεβαινω τρελαμενος και ελπιζω να γνωρισω κανεναν απο δω μεσα απο κοντα.:!:

Εγώ είχα πάει την τρίτη στο ticket house και είπαν πως είναι sold out η αρένα για την πρωτη μέρα! τωρα τι γίνεται… ένας θεός ξέρει!!!

Είναι γελοίοι οι τύποι.Τέλος.Πραγματικά το σκέφτομαι αν πρέπει να δράσουμε κάπως,έστω να τους στείλουμε όλοι μαζί ένα συντονισμένο κράξιμο μέσω email.Κάτι ξέρω’γω.
Είναι απίστευτα ηλίθιοι.Κλασική περίπτωση ψυχοπάθειας.

Θα τα τσιμπάνε τα κινητά και δέν θα είναι η Didi που θα το κάνει. Και για όσους αναρωτιούνται, η φάση έχει ώς εξής: Μπορεί το εισιτήριο να λέει οτι απαγορεύεται η είσοδος σε όσους φοράνε τζιν πχ. Αν το αγοράσεις και πάς στο live με τζιν, τότε έχουν κάθε δικαίωμα να σου αρνηθούν την είσοδο, καθώς αγοράζοντας το εισητήριο, αποδέχθηκες τους όρους καταβάλωντας το αντίτιμο και αυτό θεωρείται δεσμευτικό συμβόλαιο μεταξύ των 2 συμβαλομένων μερών. Το γράφουν και καλύπτονται.
Οπότε ναί θα απαγορευονται τα κινητά και θα γουστάρω πολυ που δεν θα έχει κάθε παπάρας το iphone στον αέρα να γράφει βίντεο και να μου τη χαλάει.

Dizzy το θέμα νομίζω το έχουμε εξαντλήσει.Συμφωνώ μαζί σου.
Όποιος έρθει με κινητό κτλ,απλά δεν θα μπει.

[SPOILER]Και χαίρομαι αφάνταστα για τους καθυστερημένους που διαμαρτύρονται και το παίζουν και καλά “διανοούμενοι αντιδραστικοί”.Τον πούλο.
[/SPOILER]

http://dai.ly/lu6Tkl

enjoy and see u there8)

Floydized, πού τη στηρίζεις τη σιγουριά σου;

Μακάρι να ισχύσει βέβαια, δεν το συζητάμε.

Κι όμως μίλησα με άτομο που μου λέει ότι επειδή το security θα είναι Έλληνες θα είναι ό,τι να’ναι η δουλειά και πιστεύει ότι θα μπουν (μαζί και ο ίδιος) πολλοί άνετα με κινητά, μηχανές, ό,τι θες. Το 'χουν σίγουρο δηλαδή, με αυτό το σκεπτικό πάνε.
Εγώ αμφιβάλλω, αλλά το φοβάμαι. Ποιος ξέρει που μπορεί να τα έχουν κρύψει οι άτιμοι.

Γεια σου ρε μορφη, αυτος ειναι πολυ περισσοτερος Ελληνας και μας αγαπαει πολυ πολυ περισσοτερο απο κατι κατακαθια που μας εχουν κανει την ζωη μαυρη των τελευταιο καιρο. Ενα εχω να πω…ειδικα εκει που μιλαει τα Ελληνικα ειναι συγκινητικο.Θελω τον Roger για πρωθυπουργο…
:bow::bow::bow::bow::bow::bow::bow::bow:

Σκέψεις που έκανα βλέποντας το, με τη σειρά: Χαρά, πώρωση… Τα λόγια του Waters για τους Έλληνες μπορεί να είχαν νόημα τη δεκαετία του '60 ή του '70, αλλά τους σύγχρονους νεοέλληνες αμφιβάλλω αν τους έχει ζήσει (ένα ποσοστό τουλάχιστον)… Χαμόγελο στα ελληνικά του… Αφοπλιστική ειλικρίνεια στο κομμάτι που μιλούσε για την εποχή που έγραψε το Wall και τώρα… Σκέψεις γύρω απο το κατά πόσο αυτοί οι καλλιτέχνες έχουν πια ενταχτεί πλήρως στο παιχνίδι του κέρδους… Και ενδιαφέρον όσο αφορά τις υπόλοιπες τοποθετήσεις του πάνω στο πολιτικό κομμάτι, που φανερώνουν πως υπάρχει ακόμα χώρος για προβληματισμό και η επιβεβαίωση πως η σύγχρονη παρουσίαση του Wall είναι κάτι παραπάνω απο απλά ένα show, μια που το κοινωνικο/πολιτικό στοιχείο δείχνει ακόμα να ενδιαφέρει τον δημιουργό του… Τέλος, χαρά, πώρωση και ικανοποίηση για άλλη μια φορά.

Και αναμονή πλέον. :slight_smile:

Και ας προσέξουμε με πόση προσοχή λέει ότι λέει,δίχως να το παίζει φωστήρας,τονίζοντάς το μάλιστα αυτό.
Παράδειγμα.Αυτό εμένα μου έκανε πραγματικά μεγάλη εντύπωση.

foveros o Waters! ta leei kai ta niwthei :bow::bow:

παει ο γκιλμουρ:(

Ευτυχως, να μπορεσουμε να χαρουμε το Wall και οχι το potential Gilmour show:)

Ολα καλα τα ειπε σε γενικες γραμμες αλλα αυτο με την ευρωπαικη ενωση (οτι ειπε) επεσε πολυ εξω!

http://www.youtube.com/watch?v=VNRSChj6w4c

Άσχετο: Πώς μπορώ να ενσωματώνω video στα post μου;

Tι να πείς μετά απ’αυτό?

Oτι [B]ΣΕ[/B] χρησιμοποιησαν…:smiley: