όχι ότι δεν το περίμενα αλλά εδώ και ένα τέταρτο κοιτάω τον απέναντι τοίχο και σκέφτομαι πόσο κωλόφαρδοι είναι όσοι τον είδαν (μην πω τίποτα χειρότερο και φάω μπάν ακόμη δεν ήρθα)
Μη κατακρίνετε την τακτική της DIDI. Κάποιοι τυχεροί θα πάρουν εισητηριάκι με 40 και 50 ευρώ εκείνες τις μέρες γιατί οι μαυραγορίτες δεν θα έχουν τι να τα κάνουν. #-o
Συμπεράσματα από την συνέντευξη του Roger[SIZE=“5”]εδώ[/SIZE]
Προσανατολιζομαι τελικα να παω μονο σαββατο 9
Παραπανω ημερες ισως ειναι υπερβολη (για μενα παντα)
Μια και καλη.
Αγόρασα και εγω σήμερα εισιτήριο για το Σάββατο στο πάνω διάζωμα από Αθήνα:)…Είχαν βάλει ανακοίνωση ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια και των 2 ημερών στην αρένα και του πάνω διαζώματος για την Παρασκευή…
Ούτε κινητά χωρίς κάμερα δε θα επιτρέπονται άραγε…:-k
Ενταξει αυτο με τα κινητα ας μη το συζητησουεμ αλλο εχει παραγινει το ζητημα
Τοσο δυσκολο ειναι να παρατησετε το κινητο η να παρετε μια μπακατελα? εστω για 3-4 ωρες στη ζωη σας ρε παιδια.
Δηλαδη λιγο σεβασμος σε ολο αυτο που προκειται να γινει. Θα βγει σε dvd θα το δει ολος ο πλανητης και για να βγει ενα ωραιο σκηνικο δεν πρεπει να υπαρχουν καμερες. Δηλαδη τοσο δυσκολο ειναι να το καταλαβετε?
Ας ειναι μια φορα να μην γινει το δικο μας αλλα του αλλου που ετσι και αλλιως θα ειναι για πολλους καλους λογους.
Αφου αργοτερα θα το εχετε σε dvd και σε τελεια ποιοτητα τι πατε να τραβηξετε φωτος και να χαλασετε το ωραιο σκηνικο.
Καλα ο Ελληναρας μερικες φορες δεν παλευεται. Θα χαρω πραγματικα πολυ οταν θα προσπαθησουν μερικοι να πανε με καμερες και να μεινουν εξω. (ψευτομαγκες που θελουν να γινουν οπωσδηποτε το δικο τους)
εχω 2 εισ. αρενας για παρασκευη…αν καποιοσ ενδιαφερεται να τα ανταλλαξει με 2 αρενας σαββατου, ας επικοιν μαζι μου…
γυρισα σπιτι να παρω λεφτα κ φευγω σφαιρα για tickethouse… θα μαι κ τη δευτερη μερα εκει…:yahoo:
αφου εχουν εξαφανιστει της αρενας θα παω πανω διαζωμα, ελπιζω να φαινεται ψιλοκαλα…
at last… και οι 2 μέρες εξασφαλίστηκαν!
Άρα το ιστορικό guest του Gilmour στο Λονδίνο μαγνητοσκοπήθηκε με τον γκίλμουρ να ξεχνάει την κανονική σειρά από τα λόγια και ,κατά την άποψη μου,μία μέτρια εμφάνιση…Μυρίζομαι να ξαναβγαίνει…
Ή απλα δε μαγνητοσκοπηθηκε…
Σοβαρά?
Το χτεσινο μαγνητοσκοπηθηκε λεμε.
Δεν θα παιξει αλλη φορα. Μια φορα ειπε. Επαιξε, τελος. Τοσο δυσκολο πια?
Watch your tone…Μάλιστα,εντάξει λοιπόν!
Δεν ειναι θεμα τονου και εννοειται δεν ειναι προσωπικο το θεμα, απλα δε χρειαζεται να γεμιζει ποστς το τοπικ για ζητηματα που δεν υφιστανται. Αδικια για τη συναυλια ειναι να καθομαστε να ασχολουμαστε για τον Γκιλμουρ πλεον…
Θα έχω το κινητό μου και θα περιμένω και τον Γκίλμορ να βγει στις 8 Ιουλίου
[/SPOILER]
Πηρα και γω το golden ticket για κατω διαζωμα για το Σαββατο.Να’ναι καλα η μανουλα που θα ρθει κιολας…:pΠαιδια να ξερετε οτι για Σαββατο αρενα τελος απο Σαλονικα.Το ειπε και οΤζο:Bye-Bye.:p(οταν το ρωτησα για αρενα για Σαββατο)
Παίδες χαίρεται! Ξέρει κάποιος αν έχει βγει η ταινία the wall σε dvd με ελληνικούς
υπότιτλους;
Εγώ έχω μια παλιά έκδοση η οποία δεν έχει…
έχει όμως πολύ πράμα από τα διαζώμματα και για τις 2 μέρες…
πολύ λέμε!!!
κ τη δευτερη μερα μεσα… ανω διαζωμα…
ευτυχως ψηθηκε κ ενας κολλητος μου αλλιως χωρις τσιγαρο κ κινητο δεν θα περναγε η ωρα με τιποτα…
καθομαι τωρα κ σκεφτομαι ποσο αβιαστα βγηκαν 120 ευρω απο την τσεπη μου για να δω το ιδιο πραγμα 2 φορες μεσα σε 27 ωρες, δεδομενου οτι εχω δεν εχω ενα κατοσταρικο μεχρι το τελος του μηνα… αλλα ξεχασα τι ισχυει,
[B]λεφτα[/B] [SIZE=“1”](για συναυλιες)[/SIZE] [B]υπαρχουν[/B]…8)
Πολύ αμφιβάλλω. Εγώ είχα δύο dvd και κανένα από τα δύο δεν είχε. Αλλά οκ, 99,9% είναι στίχοι των τραγουδιών, οπότε μιλάμε για “λογοτεχνική” αν θες μετάφραση, που προφανώς ήταν δύσκολη δουλειά για τους υπέροχους Έλληνες μεταφραστές
Στο ίντερνετ πάντως να κατεβάσεις λογικά θα βρεις.