Σωστός…
χμ, ερώτηξις.
υπάρχουν οπουδήποτε εισιτήρια για αρένα της δεύτερης μέρας?
Tickethouse/Ticketpro δεν.
έχει έστω το Tickethouse Θεσσαλονίκης?
Τα εισητήρια της αρένας έχουν εξαντληθεί κ για τις δύο μέρες! Αν είσαι τυχερός το ticketpro τα εμφανίζει για κάποιες ώρες διαθέσιμα, που μάλλον πρέπει να είναι από τπτ ακυρώσεις, αλλά και αυτά εξαφανίζονται γρήγορα.
Χθες το μεσημέρι κατά τις 3 είδα να έχει για αρένα το ticketpro αλλά μετά από καμιά ώρα έλεγε ξανά μη διαθέσιμα!
Χμ δεν νομίζω να έχει το Tickethouse Θεσσαλονίκης επίσης.Δεν ξέρω βασικά αλλά από ότι ακούω.Ας πει κάποιος που ξέρει από πάνω.
Ακόμα,κάτι γενικό που θέλω να το πω.
Όσοι ακόμα δεν έχετε εισιτήριο μην σκοτώνεστε για αρένα καθώς υπάρχουν και τα 55άρια.Γήπεδο μπάσκετ είναι και δεν υπάρχει περίπτωση να μην βλέπεις ένα πράγμα τόσων μέτρων.Υπάρχει περίπτωση και στην αρένα να μην βλέπετε καλά ή να μην ακούτε τόσο καλά όσο οι άλλοι άμα έχετε πάει και τέρμα τέρμα μπροστά.
Βλέπω ότι ο κόσμος τα υποτιμά ή κάτι τέτοιο και έχει την εντύπωση ότι δεν θα βλέπει τίποτα.
Άσχετο με το ποστ του Shaman αυτό έτσι.
απλά δε θέλω να δώσω τόσα λεφτά και να κάθομαι σα θείτσα
Πιστεύεις πως θα κάθονται πολλά άτομα στα διαζώματα;
H μάνα μου που δεν είναι και 18 χρονών,υποθέτω πως ναι,θα κάτσει και λίγο
που να ξέρω, δεν έχω πάει ποτέ έτσι σε συναυλία
Αμα εχεις τα λεφτα μεταξυ των 2 διαζωματων καλυτερα ειναι να παρεις το κατω…
οσοι εχετε fb, στην σελιδα των Pink Floyd εχει το προχθεσινο Comfortably Numb σε καλη ποιοτητα εικονας/ηχου
όσοι δεν έχουμε?
θενκσ!
Καμιά μεγαλύτερη ανάλυση δεν μπορούσαν να βάλουν;;; [-X
Είναι πειραγμένο. Ο Gilmour τραγουδάει τους σωστούς στίχους και παίζει χωρίς φάλτσα στην κιθάρα
Βαριεμαι να το δω απο το floyd.com, στο σαιτ του waters παντως μια χαρα εχει και τα λαθη.
edit Και στο αλλο σαιτ τα εχει τα λαθη του, δεν το εχουν πειραξει καθολου.
Αϊντε:|:|
Απλά ίσως επειδή η ηχογράφηση από το κοινό είναι άσχημης ποιότητας και εδώ σαφώς ανώτερη,η κιθάρα να ακούγεται λίγο καλύτερη,χωρίς να σημαίνει ότι ο παππούς δεν “βγαίνει αλλού”:p:p
Ναι αλλα το αποπανω ποστ λεει οτι τραγουδαει σωστους στιχους κιολας:p
Raziel, το εχει σε hd εδω:
ελεος
δε περιμενα ο Γκιλμορ να κανει λαθος…
τωρα θα τον μισει διπλα ο Waters:lol:
γιατι ρε David τοσο θνητη εμφανιση???μονο σε μενα φανηκε η ηταν η χειροτερη εκτελεση του comfortambly numb που υπαρχει σε βιντεο???η εκτελεση του PULSE δεν θα ξεπεραστει ποτε πιστευω…