Roger Waters The Wall Live-OAKA Basketball Arena 8 & 9 & 12 July

η φαντασία μας οργίαζε όλες αυτές τις μέρες για gilmour και αθήνα αλλά βγήκε στο λονδίνο και μας προσγείωσε στην πραγματικότητα…

Βαλσαμώστε τον!!:lol::lol::lol:

Εγώ πιστεύω ότι ούτε την κιθάρα θα είχε καλά καλά στημένη.Θα έλειπε ο Pete για δουλειές!:stuck_out_tongue:

λερωσα το βρακακι μου…

[SPOILER]εδω στην HD μαγνητοσκοπηση παντως δεν φαινεται να τους ενοχλησαν οι φωτογραφικες και τα κινητα! θα εσκαγα αν δεν το ελεγα!!ωραιαοτατο βγηκε το βιντεο![/SPOILER]

Παιδιά καλημέρα! Δε πάω συχνα σε συναλίες και έχω ψαρώσει λίγο όταν πηρα εισιτήρια απ το tιcketpro με το σχόλιο για απαγόρευση κινητών κλπ. Φαντάζομαι το γράφουν στάνταρ σε συναυλίες έτσι? Μη μου πείτε οτι θα μου απαγορεύσουν την είσοδο, γιατι αδειάζω το iPhone να έχει χώρο για φωτό και βιντεο!!!

Έρχομαι και απο επαρχία, θα τρελαθώ αν μου πουν τίποτα!!!

Κάποιος να με καθυσηχάσει?!!! 8O

Έχει αναφερθεί ρητά και κατηγορηματικά από την πρώτη μέρα η απαγόρευση της εισόδου στον χώρο της συναυλίας ατόμων με φωτογραφικές μηχανές και κινητά, λόγω της μαγνητοσκόπησης του γεγονότος. Μέχρι και ο ίδιος ο Waters βιντεοσκόπησε μήνυμα που το λέει.

Επομένως, άσε το iPhone στην ησυχία του και περίμενες μερικούς μήνες που θα βγει το επίσημο DVD/Bluray.

Καλα ρε ανθρωπε δεν μπορεις να μην το παρεις μαζι σου … Δηλαδη ολοκληρο DVD θα γινει η συναυλια και εσυ θες να βγαλεις βιντεο και φωτογραφεις ? Σοβαρευψου λιγο ρε Ελληνα … Ελεος δηλαδη[-X:!:

Αραξε ρε αδελφε,μια ερωτηση εκανε το παλικαρι:wink:
Παντως οντως δεν λεει ενω θα υπαρχει καλοφτιαγμενο και προσεγμενο dvd να παλευουμε εμεις με τις καμερες.Θα ειμαστε και εντελως αφοσιωμενοι στο θεαμα…!

οκ ξερω χαζη ερωτηση αλλα δεν ειμαι εμπειρος απο συναυλιες!! και απ το αεροδρόμιο που θα παω οακα κατευθειαν που θα το αφησω το κινητο ρε γαμωτο?!!! :-k

Δες αυτο

http://www.dailymotion.com/video/xinowf_roger-waters-interview-for-greece_music

Τοσο δυσκολο ειναι να παρατησετε το κινητο η να παρετε μια μπακατελα? εστω για 3-4 ωρες στη ζωη σας ρε παιδια.

Δηλαδη λιγο σεβασμος σε ολο αυτο που προκειται να γινει. Θα βγει σε dvd θα το δει ολος ο πλανητης και για να βγει ενα ωραιο σκηνικο δεν πρεπει να υπαρχουν καμερες. Δηλαδη τοσο δυσκολο ειναι να το καταλαβετε?
Ας ειναι μια φορα να μην γινει το δικο μας αλλα του αλλου που ετσι και αλλιως θα ειναι για πολλους καλους λογους.
Αφου αργοτερα θα το εχετε σε dvd και σε τελεια ποιοτητα τι πατε να τραβηξετε φωτος και να χαλασετε το ωραιο σκηνικο.

Καλα ο Ελληναρας μερικες φορες δεν παλευεται. Θα χαρω πραγματικα πολυ οταν θα προσπαθησουν μερικοι να πανε με καμερες και να μεινουν εξω. (ψευτομαγκες που θελουν να γινουν οπωσδηποτε το δικο τους)

Στη τελικη παρε ενα παλιο κινητο που να μην εχει καμερα.

οκ ξερω χαζη ερωτηση αλλα δεν ειμαι εμπειρος απο συναυλιες!! και απ το αεροδρόμιο που θα παω οακα κατευθειαν που θα το αφησω το κινητο ρε γαμωτο?!!!

Οχι δεν ειναι καθολου χαζη. Λοιπον παιρνεις το προαστιακο απο το αεροδρομιο και πας προς νεραντζιωτισσα. Απο εκει παιρνεις τον ηλεκτρικο και σταματας στον επομενο σταθμο Ειρηνη που ειναι και το ΟΑΚΑ. (αν κανω λαθος ας με διορθωσει)

Και το site για να βρεις τη διαδρομη

http://www.amel.gr/

μήπως δεν ρωτάει αυτό?

8O8O8O8O8O

Δεν την παλευω τωρα τελευταια εχω παλαβωσει τελειως καθως τρεχω συνεχεια!!!

Εξισου και η φωτο με τον συγχωρεμενο τον Βεγγο

Έχεις ένα δίκιο. Δεν ξέρω άν βοηθάει, αλλά υπάρχουν στο σταθμό Μοναστηράκι του μετρό/ηλεκτρικού κάτι θυρίδες όπου μπορείς ν’αφήσεις πράγματα κ κλειδώνει επί πληρωμή. Έχε το κατά νου σαν περίπτωση εκτός κ άν βρεις άλλη λύση.

ρε παιδια οντως, δεν θελω να ξανααρχισω τη γκρινια αλλα εχει δικιο το παλικαρι απο πανω. πολυς κοσμος (οπως και εγω) θα κανει αυθημερον εκδρομη απο επαρχια για τη συναυλια, τα κινητα τι θα τα κανει? και νταξ αν επιτρεπουν ενα κινητο χωρις καμερα και ασπρομαυρη οθονη, αλλα το ρισκαρεις? αφου σου λεει οτι δεν ειναι δυνατο να πραγματοποιηθει ελεγχος στα κινητα αν θα εχουν καμερα ή οχι… και μη μου πειτε να μην παρουμε κινητο μαζι μας 2 μερες θα ειμαστε στο δρομο ξερωγω οσο να ναι χρειαζεται το τηλεφωνο…

Βάλτε τα στο βρακί σας.

Και αν μας ψάξουν τι θα τους πούμε? ότι δε ξέρουμε πως ξεχάστηκε αυτό εκεί? :lol::lol:

Πλάκα πλάκα, είναι ένα θέμα αυτό με τα κινητά. Ίσως υπερβάλουμε και εμείς, αλλά έχουμε πλέον εξάρτηση σε αυτά. Αλλά ρε γαμώτο, πως θα πω στον πατέρα μου, που θα έρθει αργότερα, που έχουμε κάτσει για να έρθει να μας βρει, αν δεν έχω κινητό μαζί? θα στείλω σήματα καπνού? ή θα ψάχνει όλες τις κερκίδες για να μας βρει?

Θα πρέπει να συννενοηθείτε εκ των προτέρων κ να ορίσετε σημείο συνάντησης. Κάπως έτσι. Νομίζω πάντως πως τα παιδιά από επαρχία έχουν όντως μεγαλύτερο πρόβλημα και δίκιο. Κ εγώ πρότεινα μια λύση που σκέφτηκα πρόχειρα αλλά δεν ξέρω άν τους καλύπτει… :-k

Δεν παίζει να τα λέτε σοβαρά αυτά όμως.

Πώς να σας ψάξουν? Απαγορεύεται η σωματική έρευνα χωρίς ένταλμα.
Και μπάτσος στο δρόμο να σε σταματήσει για εξακρίβωση, σου ζητάει να αδειάσεις εσύ τις τσέπες σου.

Μην τρώτε το κάθε κουτόχορτο μιας ανακοίνωσης.

Αλλά το πιο αστείο είναι ότι έχετε σχολιάσει σε ένα σωρό ποστ τα βίντεο με τον Gilmour στο Ο2.
Αυτό το βίντεο πώς στο καλό βγήκε, με κάμερα ενσωματωμένη σε ρολόι?

Μπορεί εκεί να επιτρέπονταν (ή έστω να μην απαγορεύονταν τόσο αυστηρά) γιατί δεν είπαν για μαγνητοσκόπηση… :-k

έλα ντε. Καλά, ένα κινητό μπακατέλα θα το πάρουμε μαζί και αν πιστεύουν ότι θα τους χαλάσει το dvd ας το κρατήσουν στη πόρτα για παλιοσίδερα.