Roger Waters The Wall Live-OAKA Basketball Arena 8 & 9 & 12 July

σωστος ο απο πανω

εγω νομισα οτι τα κινητα που εχουν καμερα απαγορευονται αλλα τωρα η μπακατελα τι κακο εχει?

[SPOILER]αν δειτε στο λαιβ με γκιλμορ ενα σωρο καμερες υπηρχαν[/SPOILER]

Τείνει να γίνει εκνευριστικό πλέον.

Στο Λονδίνο δεν απαγόρεψαν τις κάμερες και τα κινητά,όπως πουθενά αλλού σε όλη την περιοδεία.Μόνο στην Αθήνα θα γίνει αυτό για προφανείς λόγους.

Ακόμα,στην περίπτωση του guest του David Gilmour ξέραμε,ακόμα και από την Polly Samson,ότι η εμφάνισή του στον “τοίχο” θα μαγνητοσκοπηθεί από την παραγωγή.

Πάντως κινητά χωρίς κάμερα λογικά θα τα δεχτούν.Δεν θα σας ψάξουν αλλα μην τα βγάλετε και στη συναυλία έξω γιατί μονο τότε θα μπορούν να τα δούν.
Βέβαια αυτό μονο για όσους έρχονται απο άλλες πόλεις.Όσοι είναι απο Αθήνα απλά ας μην πάρουν μαζί τους,δεν θα πάθουν και τίποτα μια μέρα χωρίς κινητό

Ερχεται ο [B]WATERS[/B]
Θα ακουσουμε και θα δουμε λαιβ το [B]WALL[/B]

[SPOILER]Και καθομαστε και ασχολουμαστε με μαλακιες [-X[/SPOILER]

Ναι αλλά ο Gilmour δεν θα έρθει. Και θα μου πάρουν και το κινητό!

ΣΚΑΤΑ!

ellanor βαλτός είσαι; :lol::lol:

Εστειλα email στη Didi για τα παλια κινητα. Μολις μου ερθει απαντηση θα ενημερωσω!

Ή στη χειροτερη αφηστε τα σε καποιον γνωστο σας με αμαξι και τα παιρνετε μετα. Ή σε σπιτι γνωστου σας κοντα στο ΟΑΚΑ.
Λυσεις υπαρχουν και καλυτερα να μην ρισκαρετε να μπειτε ακομα και με μπακατελοκινητο.

Ή θάψτε τα γύρω από το ΟΑΚΑ στα χώματα και τα παίρνετε μετά:roll:

[B]Για 5 ευρω σας προσεχω τα κινητα κατα τη διαρκεια της συναυλίας[/B]
:stuck_out_tongue:

Nαι αν το βαλετε στο παπουτσι-μποξερακι- ο,τιδηποτε το κινητο θα κατσει να σας ψαξει τ @@ :lol:

Μιλάτε με ένα τρόπο λες και όσοι θα είναι στο λάιβ μένουν Αθήνα…

ε ναι ρε δλδ φευγεις απο σαλονικα πηγαινεις αθηνα και δε θα εχεις ουτε ενα κινητο?

κατσε ρε φιλε μια αναγκη να συμβει,ενα απροοπτο ,να σου ειναι απο αναγκαιο απο πριν κατι τελος παντων…ειναι λιγο χαζο γιατι και τα κινητα ειναι μεσα στην φυση της συναυλιας.

Φαίνεται ότι ξεχνάτε όλοι ότι πριν 10 χρόνια δεν είχαμε όλοι κινητά… Πώς πήγαιναν τότε σε συναυλίες? Γι’ αυτό υπάρχουν τηλεκάρτες κλπ κλπ… Ό,τι απρόοπτο και να συμβεί, με μια τηλεκάρτα είσαι μια χαρά, παντού υπάρχουν καρτοτηλέφωνα και σε οποιοδήποτε μέρος μπορείς να ζητήσεις να κάνεις ένα τηλεφώνημα εξάλλου. Και στάνταρ υπάρχουν άλλες 38247 λύσεις που δε μπορώ να σκεφτώ αυτή τη στιγμή.

Τι σας κανει να πιστευετε οτι θα κατσουν οι σεκιουριταδες να ψαξουν 20 χιλιαδες ατομα τη μια και αλλα 20 την δευτερη μερα;Αν κρινω απο οσα εχω δει στη Μαλακασα πιο πιθανο βρισκω να δινουν μια καμερα σε οποιον δεν εχει παρα να κρατησουν κινητα και καμερες.
Επισης,floydized επειδη το εχεις παρει πιο προσωπικα κι απο τον Waters,εγω που θα ανεβω απο Πατρα με λεωφορειο μονο για τη συναυλια και θα κατεβω το επομενο πρωι τι μου προτεινεις να κανω με το κινητο;Και μενα μου τη σπαει αυτο που γινεται στις συναυλιες με τα κινητα αλλα δεν γινεται(οσοι ερχονται απο επαρχια τουλ.)να μην το παρουν μαζι τους.

Άντε ντε,ρε 'σεις δεν σας γοητεύει το γεγονός ότι θα ζήσετε λίγο περιπέτεια;
Φεύγεις από Κρήτη π.χ. χωρίς κινητό,έτσι όπως παλιά,και πας να δεις το μεγαλειώδες έργο των Pink Floyd.Και ότι προκύψει!

Υπάρχουν όντως περιπτώσεις όπου ένα κινητό θα τους ήταν πολύ χρήσιμο για τους χ,ψ σοβαρούς λόγους αλλά ας προσπαθήσουμε να καταλάβουμε λίγο τις πραγματικές ανάγκες μας.

Και άντε το καταλαβαίνω,άμα έρθεις από επαρχία δεν γίνεται να κάτσω να σου κάνω ψυχανάλυση για να σε πείσω ότι το κινητό δεν είναι απαραίτητο αλλά αυτοί που θα έρθουμε από Αθήνα τι στο διάολο διαμαρτυρόμαστε;Μου φαντάζει υπερβολικό έως γελοίο το ότι θα μπεις στον ηλεκτρικό,θα κατέβεις,θα μπεις στο γήπεδο και μετά θα ξαναμπείς στον ηλεκτρικό,και για όλο αυτό πρέπει οπωσδήποτε να έχεις ένα κινητό μαζί σου μήπως η γκόμενα δεν σε πάρει τηλέφωνο.

Ξαναλέω υπάρχουν όντως περιπτώσεις που έχουν όντως [B]σοβαρή[/B] έννοια για το κινητό.
Και όλα αυτά τα έγραψα για να καταλήξω στο ότι πολύ πιθανόν να υπάρχουν στο γήπεδο κάποια τηλέφωνα έκτακτης ανάγκης για παν ενδεχόμενο από την εταιρεία.
Ελπίζω να το κάνουν πράξη.

Κατά τα άλλα σας καλώ να αφήσετε τους εαυτούς σας ελεύθερους εκείνη την μέρα.

Metal 13 ναι τι να σου πω,μου τα σκάει ο Roger και κάνω προπαγάνδα.Προσπαθώ απλώς να δώσω καμία πληροφορία επειδή καταλαβαίνω,και δεν ειρωνεύομαι -εν αντιθέσει με εσένα-,ότι κάποια άτομα πιθανώς να έχουν κάποιες έννοιες στο κεφάλι τους και δεν θέλουν να χάσουν αυτό το live.
Θεωρώ κρίμα το να σκάσει κάποιος με το κινητό του,το οποίο το έχει πάρει 500 ευρώ,και να πιστεύει ότι θα τον αφήσουν έτσι απλά να μπει επειδή εδώ…this is Greece,με αποτέλεσμα να το χάσει.

Και αφού βλέπω ότι το ποστ μου πέρασε απαρατήρητο, να προσθέσω ότι σε άλλες, σχεδόν ασήμαντες συναυλίες μας έψαχναν τις τσάντες, σε τόσο μεγάλη συναυλία, απλά οφείλουν να το κάνουν. Ε στην τελική απλά να πετάξουν έξω όποιον βλάκα σηκώσει κάμερα ή κινητό κατά τη διάρκεια της συναυλίας. Λυσάξατε πια με τα κινητά.

Μηπως θα εχουν κανενα μηχανημα για να ανιχνευει κινητα? Γιατι κι εμενα λιγο απιθανο μου φαινεται να ψαχνουν 40000 ατομα…

Κατα τα αλλα η ανακοινωση για τα κινητα εχει βγει πριν την προπωληση, δεν καταλαβαινω γιατι γκρινιαζετε ενω ηδη εχετε παρει εισιτηριο και επομενως εχετε αποδεχτει τους ορους του…

Βασικά στους ολυμπιακούς είχαν αυτά τα μηχανήματα που έχουν και στα αεροδρόμια αλλά αμφιβάλλω αν θα τα χρησιμοποιήσουν για τη συναυλία :-k

Γκρινιάζετε για τα κινητά. Το είπε και ο γέρος άλλωστε. Τι σκατά τις θέλετε τις φωτογραφίες ή το βίντεο από κινητό; Αφού αυτό το live θα κινηματογραφηθεί σε υπερhd…τι το θέλεις το σκατοκουνημένο , πιξελιασμένο βιντεάκι από το κινητό σου; Για να πεις ότι ήσουν εκεί; Απλά δείξει το εισιτήριο σε όσους δεν σε πιστεύουν και εσύ θα κάνεις την ποζεριά σου [άνθρωπος είσαι, το έχεις ανάγκη!]

Από την άλλη ρε παιδιά…δεν λέει να μην σεβαστούμε αυτόν που θα μας χαρίσει και με το παραπάνω αυτό που περιμέναμε τόσο καιρό. Μαλακία είναι. Έστω μια φορά να δείξουμε ότι έχουμε συνείδηση και να συνεργαστούμε για κάτι που στην τελική ως προς το όφελος μας θα είναι…