Roger Waters The Wall Live-OAKA Basketball Arena 8 & 9 & 12 July

δεν υπαρχει περιπτωση να υπαρχει ενας χωρος εκει στη συναυλια που να αφηνει καποιος το κινητο του για φυλαξη?χλωμο ε?

καταλαβαινω οτι το κινητο ειναι απαραιτητο πολλες φορες αλλα οπως σωστα ειπε ο αποπανω πριν 10 15 χρονια αυτα δεν υπηρχαν.οχι οτι προλαβα τελειως να τα ζησω αλλα ελεος με αυτη την εξαρτηση απο την τεχνολογια.ας αφησουν κινητα αν ειναι αλλα οποιος μπει μεσα και σηκωσει το αι φοουν να βγαλει βιντεο θα ναι απαραδεκτος.τι να πω πραγματικα.:dunno:

Aυτο θα ηταν μια καλη λυση, αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα ηταν εφικτη

Στη Νεα Υορκη, στη συναυλια των Black Crowes που ειχα δει, το συγκροτημα ειχε απαγορευσει τις φωτογραφικες μηχανες και γινοταν αυστηρος ελεγχος απεξω. Οσοι ειχαμε φωτ. μηχανη, την παραδοσαμε σε ενα δωματιακι στο συναυλιακο χωρο και την παραλαβαμε μετα

Η μονη μαλακια ειναι οτι χρεωναν και 3$. Και δεν ειναι το ποσο το θεμα, αμελητεο ειναι εξαλλου, αλλα το οτι σε υποχρεωναν να την παραδοσεις και σε χρεωναν και απο πανω

Βεβαια εκει, μιλαμε για εναν χωρο χωρητικοτητας περιπου 3000 ατομων και για φωτογραφικες μηχανες. Η περιπτωση μας αφορα 18.000 ατομα και ενα προσωπικο αντικειμενο ευρειας χρησης (κινητο). Το να ερθουν και να παραδωσουν στο γηπεδο εστω 5000 ατομα το κινητο τους καπου μου φαινεται λιγο χαωδες… τεσπα, για να δουμε

δεν γκρινιάζουμε για το βίντεο… στα τέτοια μου προσωπικά… Εγώ πχ θα έρθω από επαρχία και δεν έχω ιδέα από Αθήνα… Δεν θα πάρω κινητό με κάμερα… Ξέθαψα ένα προϊστορικό νόκια…

Για τις κάμερες τα’χουμε πει και έχεις ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ :slight_smile:

Για dvd δεν ξέρω να σου πώ…αλλά πριν κάνα 6μηνο, τυχαίο το πέτυχα να το παίζει στο MGM (της ΝΟΒΑ) και το είχε με υποτίτλους.

ρε παιδια 5 σελιδες για τα κινητα, ελεος, στειλτε ενα μειλ στους ντιντιδες, μη σκοτωνετε το θρεντ.
ψυχραιμια.

μάλιστα. είδα και την έκκληση του Roger που αναφέρθηκε συγκεκριμένα σε iPhone!!! :stuck_out_tongue:

Προσωπικά θα το πάρω μαζί (δε γίνετε αλλιώς, ειδικά λόγω του ταξιδιού) και ο Θεός βοηθός!

Πάντως για τα πρακτικά είπε ότι “αν χρησιμοποιήσετε φλας θα σας πάρουν το κινητό”.
Να δω πως θα γίνει αυτό για όποιον δοκιμάσει…

Δε ξέρω πόσους χιλιάδες χωράει το κλειστό του οακα αλλά τόσες χιλιάδες Έλληνες δε τους κάνεις όλους καλά!!!

Αν ηταν οντως σωστη η οργανωση θα ειχαν προβλεψει κατι αναλογο και εδω…
Κατι σαν γκαρνταρομπα ρε αδερφε…δυσκολο ειναι??? Αφηνει οποιος κραταει το κινητο/φωτ. μηχανη του και περνει ενα χαρτακι με αριθμο… (τοσο απλο)…Αλλα ειναι πολυ πρωχο για μια εταιρεια που βλεπει τοσο ερασιτεχνικα μια τετοιου ειδους εκδηλωση…
Ακου εκει να ανακοινωθει και δευτερη μερα μετα απο μερικες ωρες πρωπολησης.
Και να ειναι τα εισητηρια ετοιμα σφραγισμενα και εν αναμονη…
Συγνωμη παιδια δεν μπορω να το χωνεψω με την καμμια!!!

ρε φιλαρακι δωσε το σε μενα καλυτερα8)

αυτη τη νοοτροπια να μην ειχαμε σα λαος.ειμαι ελληνας και κλαιν μαιν ολα.ζητησε ο ανθρωπος να μη βγαλει κανεις κινητο για να γυριστει η συναυλια σε ντι βι ντι.δε φτανει που μας εκανε την τιμη να γυριστει εδω πρεπει να το χαλασουμε κιολας?

Παιδιά χώρος φύλαξης κινητών κτλ,από ότι θυμάμαι ΔΕΝ θα υπάρξει.

Πολύ πιθανό να κατέβω από Θεσσαλονίκη.

Ό,τι και να μου πείτε,αν κατέβω θα έχω κινητό,κι ας το κρύψω κάτω από την πατούσα μου.

Δεν μένω στην Αθήνα να πω ‘έλα μωρέ,το σπίτι μου είναι 5-6 χμ από δω’,ούτε έχω την πολυτέλεια να ψάχνω να βρίσκω που έχει θυρίδες.

Αυτό δεν σημαίνει ότι θα καταχραστώ την ανάγκη μου και θα τραβήξω crappy mementos (sic),αλλά κάποια πράγματα δεν γίνονται…

Ρε παιδια τοσο απαραιτητο σας ειναι το κινητο δηλαδη?

Παρτε 2-3 τηλεκαρτες και καθαρισατε. Να καθεστε τωρα και να ρισκαρετε να μη σας πιασουν, κι ολο αυτο γιατι?:? Και αν σας πιασουν χανετε και τη συναυλια και τα λεφτα που δωσατε και τζαμπα το ταξιδι και ολα. Σορρυ αλλα imo δεν νομιζω να αξιζει το ρισκο, ειδικα οταν το κινητο δε σου προσφερει απολυτως τιποτα που δεν μπορεις να κανεις με καποιο εναλλακτικο τροπο.

(Κι εγω απo επαρχια θα ερθω btw)

Α ρε Ελλαδάρα… #-o

Φαντάζομαι ότι καλό θα ήταν να τοποθετηθεί επακριβώς η εταιρεία επάνω στο θέμα των κινητών.

Δηλαδή να πει αν επιτρέπονται οι μπακατέλες που είχαμε και στα κέντρα εκπαίδευσης στο στρατό (χωρίς κάμερα δηλαδή) ή αν υπάρχει γενικότερη απαγόρευση για τα κινητά.

(φαντάζομαι εξυπακούεται η απαγόρευση όσον αφορά τις φωτογραφικές μηχανές)

Δεν θυμάμαι πώς ήταν οι εποχές προ κινητού,αλλά θα κατέβω με παρέα κάτω.

Και άμα χαθούμε στο μεταξύ θα είναι μεγάλος νταλκάς να ξαναβρεθούμε.

Υπόσχομαι να μην βγάλω φωτογραφίες,τπτ άλλο.Θα το βάλω και αθόρυβο,για τον Ρότζερ ρε γαμώτο.

Οτιδήποτε πέρα από αυτό κατατάσσεται στον υποχονδρισμό.

Ωραίο αυτό με τις τηλεκάρτες. Θα παίρνουμε δλδ από καρτοτηλέφωνο σε καρτοτηλέφωνο και θα ελπίζουμε να ο σηκώσει ο φίλος μας που χαθήκαμε; :stuck_out_tongue:

Όπως και να το κάνουμε παιδιά, για όσους ερχόμαστε από επαρχία δεν γίνεται να μην έχουμε κινητό. Αλλά είμαι σίγουρος ότι δεν υπάρχει περίπτωση να κρατήσουν μπακατέλες… Και αν κάνουν κανα αστείο τους λέμε “Κοίτα φίλε ο Roger στο video είπε για iPhone, άσε το Nokia ήσυχο”. :stuck_out_tongue:

άσε που αν βασιστουν ολοι στα καρτοτηλεφωνα θα εχει μεγαλυτερη ουρα και απο τα εισητηρια :stuck_out_tongue:

ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ Γ@ΜΗΘΕΙ Ο ΡΟΤΖΕΡ!

παω να κανω ερωτα στο κινητο μου:lol:

σιγα μωρε δινετε ενα σημειο συναντισης και ολα ειναι οκ…

Παιδιά επειδή έλειπα αρκετές ημέρες και το thread γιγαντώθηκε, μπορεί να μου πει κάποιος αν έχουν μείνει εισητήρια για κάποια από τις δύο ημέρες και ποιας κατηγορίας; Η κεντρική δεν γράφει κάτι για sold out 2ημέρου…