Roger Waters The Wall Live-OAKA Basketball Arena 8 & 9 & 12 July

Πάντως στο εισητήριο το λέει καθαρά: “Δεν θα σας επιτραπεί η είσοδός σας στο χώρο εαν έχετε μαζί σας κάμερα ή κινητό τηλέφωνο οποιούδήποτε τύπου”

άσχετο παιδια, θα τραγουδήσει μόνο wall ή και κανά perfect sense, bravery, κλπ? ξέρει κανείς?

Άσχετη και η ερώτηση!
Παρακάτω…

[SPOILER]Άνοιξε και κανα site[/SPOILER]

Πριν λίγο μου ήρθε με κούριερ η πρώτη παραγγελία, το εισιτήριο της 8/7. Το κρατάω και χοροπηδάω σαν μικρό παιδί! :yahoo::yahoo::yahoo::yahoo: See you there, folks! :smiley: :smiley: :smiley:

Ολόκληρο Wall θα πει, και το λες “[B]μόνο[/B]”;

Τέλος πάντων, πάρε ένα [B][COLOR=“Red”]πρόσφατο setlist[/COLOR][/B].

τι εννοεις ρε μάστορα, τι σ ενόχλησε στην ερώτηση δηλαδης?

edit: οκ ειδα καπου μονο wall λεει. αλλά γι αυτο υπαρχουν τα “φορα”!

εμενα με βλεπω μαλλον πανω γιατι δεν παιζει χρημα, αλλα μπορει να παιχτει καμια πουστια να πηδηκσω αρενα πχ???

Άμα είσαι τέτοιος, γιατί όχι;

Αστειε

Αρένα αν δεν εχει σεκιουριτι παντού (πράγμα δύσκολο για Ελλάδα) εύκολα μπαίνεις!
Αλλά απ’ το πάνω διάζωμα στο κάτω,πηγαίνεις για πλάκα! :wink:

8O woow δεν περίμενα τέτοια setlist!!!

By the way, γιατί άραγε λείπει το “When the tigers broke free”, το οποίο υπάρχει στην ταινία, αλλά όχι στο album…:-k

Πριν 10 λεπτά μου ήρθε και εμένα το εισιτηριάκι μου για αρένα 8 του μήνα :smiley: (αρ συναλλαγής 147180 )
Πάνω που θα τους έπαιρνα το απόγευμα τηλέφωνο να δω τι είχε γίνει…

Ίσως επειδή κολλάει καλύτερα με το narration του The Final Cut. Μην ξεχνάμε ότι στις επανεκδόσεις που υπάρχουν μέχρι στιγμής, βρίσκεται σε περίοπτη θέση στο The Final Cut και όχι στο The Wall. Μάλιστα, δεν το κοτσάρανε στο τέλος του δίσκου (σαν bonus), αλλά το παρεμβάλανε ανάμεσα στο One of the Few και το The Hero’s Return. Και προφανώς υπήρχε ανάμιξη του Waters σε αυτό, δεν είναι δηλαδή κάτι που έκανε αυθαίρετα ο Guthrie ή η δισκογραφική (EMI).

Μάλιστα ο Waters έχει πει σε συνέντευξή του ότι απορρίφθηκε από το The Wall γιατί κρίθηκε από τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος ως “πιο προσωπικό”. Και ως τέτοιο, βρήκε τη θέση του στο The Final Cut που είναι πιο προσωπικό από το The Wall.

Επίσης, νομίζω ότι δεν παιζόταν ούτε στην αρχική περιοδεία του The Wall (δεν υπάρχει στο Is There Anybody Out There?), οπότε μάλλον δεν υπάρχει λόγος να παιχτεί και τώρα!

Παιδια τωρα τελευταια με τριγυριζει μια περιεργη σκεψη.Δεν θελω να θιξω ουτε την συναυλιαρα που θα παω ,ουτε τον Waters ,ουτε κανεναν αλλα νιωθω λιγο παραξενα ,δεν θελω να χρησιμοποισω την λεξη κοροιδο εννοειται αλλα αισθανομαι παραξενα να μην με αφηνουν να μην βγαλω ουτε μια φωτογραφια χωρις φλας εννοειται(ετσι κι αλλιως χωρις φλας βγαζω παντα) ουτε ενα βιντεο βρε αδελφε αλλα να αναγκαζομαι να πληρωνω αλλα 30 ευρω να μην πω παραπανω που θα κανει το dvd της συναυλιας.Και δεν λεω σχετικα φτηνα ειναι τα εισιτηρια και μια χαρα χαρη μας κανει ο χριστιανος που θα βιντεοσκοπησει αλλα να πρεπει να σταξω αλλα 20-30 ευρω για να θυμαμε αυτες τις υπεροχες συναυλιακες στιγμες που μας περιμενουν τον Ιουλιο?Και παλι θελω να τονισω οτι δεν το λεω <<καπως>> αλλα κανω σκεψεις βρε αδελφε…:-k

Υπερβολικό σε βρίσκω φίλε μου. Προσωπικά έχω παρακολουθήσει στην ζωή μου καμια 30 με 40 συναυλίες, δεν εχω βγάλει την παραμικρή φωτογραφία, και δεν έχω κάνει την παραμικρή ηχογράφηση. Και όμως τις θυμάμαι όλες μια - μια. Δηλαδή τόσο αναγκαία είναι μαι φωτογραφία για να δημιουγηθεί μια ανάμνηση ενός περιστατικού?
Δεν ξέρω, πολύ ‘‘κάπως’’ μου κάνει αυτό με τις φωτογραφίες στα λαιβ. Πάντα πίστευα ότι όλοι όσοι βγάζουν μια φωτογαφία απο το κινητό τους σε ενα λαιβ, την κρατάνε για λίγο και μετά την σβήνουν. Άλλωστε τι να κάνεις μια φωτογραφία ή οποία συνήθως δείχνει μια μπλέ μουτζούρα που αν δεν γράψεις σε ποιανού την συναυλία την έβγαλες θα αρχίσεις να τις μπερδεύεις μεταξύ τους?
Επιπλέον, πιστεύω ότι χάνεται και λίγο η στιγμή. Αν έχεις το νου σου στο πως θα βγαλεις την φωτογραφία και να μην χάσεις την σκηνή κ.λ.π, ε μετά τι θα ευχαριστηθείς απο το λάιβ?

Φιλικά.

Οσοι σας εφτασαν τα εισητηρια απο ιντερνετ Αθηνα μενετε;

Νταξει δεν ειμαι απο αυτους που πανε στην συναυλια για τρελαθουν να βγαζουν φωτο αλλα οταν εισαι 16-17 δεν πρεπει να εχεις κατι να θυμασαι για οταν θα μεγαλωσεις και θα πας σε αλλα τοσα live?

Φιλικα

Προτιμάς δηλαδή τις φωτογραφίες/βιντεο σου με την σκατά ανάλυση, παρά το υπερσουπερHD μπλουρέη.
Αν θες ενθύμιο έχεις το εισιτήριο.

Φιλικά

akribws