Εγώ ναι Αθήνα, και το είχα αγοράσει με το που βγήκαν online
(το είχα πεθάνει στα refresh για την ακρίβεια
)
Κρατήστε τα εισιτήρια,κάντε τα κορνίζα,βάλτε πάνω κανα φλόκι για αναγνώριση dna μετά από χρόνια ή καμια τρίχα σας.Μια χαρά βολεύεται το πράγμα και χωρίς φωτογραφίες.
οι κάμερες είναι η καταστροφή του live feeling. κι ας μην το καταλαβαίνετε.
Νταξει,μια σκεψη εκανα ρε παιδια…Ας το κλεισουμε το θεμα να μην το γ…ουμε το τοπικ
Όχι. θα το λύσουμε τώρα.
“Pink Floyd Cover”!!! :-k
θελω τη φωτο που εχεις για αβαταρ!! 
[SPOILER]παντως το δικο μου εισιτηριο δεν εχει ερθει ακομα…τι κανει αυτος ο Floydized?? πολυ αργει! :p:p[/SPOILER]
[QUOTE=mixalis_purple;1146309]“Pink Floyd Cover”!!! :-k
Επειδη και καλα ερχεται σαν Waters και οχι σαν η μπαντα των Φλουντ.
Ακριβώς έτσι έχουν τα πράγματα κ με μένα! Ποτέ δεν κάθομαι να τραβήξω φωτός ή βιντεάκια! 'Αλλωστε πάντα υπάρχει κάποιος με καλύτερη μηχανή κ μεγαλύτερη ανάλυση που τ’ανεβάζει στο internet… Εμένα με νοιάζει αυτό που παίζει ΝΑ ΤΟ ΔΩ! 
Μόλις γύρισα σπίτι και είδα ειδοποίηση από courier. Επειδή δεν περιμένω κάτι άλλο… YAY!!! 
Σε ευχαριστώ, ήσουν κατατοπιστικότατος. Αν όμως δεχθούμε ότι ήταν πιο προσωπικό και αυτός ήταν ο λόγος που δεν παιζόταν στο Is there anybody out there ΟΚ. Αλλά στο Wall -Live in Berlin, που ήταν δική του παραγωγή, όπως και τώρα, δεν υπάρχει λόγος (τουλάχιστον ο προσωπικός παράγοντας) για να μην υπάρχει.
Anyway…με ή χωρίς τις “Τίγρεις” θα το καταευχαριστηθούμε…
χαιρετω.
εχεις κανεις απο εσας εισιτηριο αρενας για την 1η μερα για πουλημα (ή ξερει καποιον γνωστο που ισως πουλαει το δικο του) ;;;;
ενας φιλος δεν προλαβε να παρει για 1η μερα κι εμεινε απ’εξω. ολοι εχουμε παρει αρενα 1η μερα και δε λεει να παει μοναχος τη 2η.
στειλτε pm αν ειναι…
περιμενω και ελπιζω,
ευχαριστω…
εεεεεφτασέεεεε (την έχω κάνει και tshirt :lol: )

γαμαει
Γεια σου ρε Μύστη(ξέρεις εσύ)στην κλέβω ε!:D:D
pedia molis epestepsa apo tin sinavlia sto o2 tou londinou// oti ke na po ine ligo, ta panta, afto to pragma den itan oute show, oute sinavlia, oute parastasi, itan ena experience…
aniksane ta fota ke akoma i trxa mou itan kagelo, oloi kitazomastan prospa8ontas na siniditopiioume to ti idame, alloi na klene:(
ksexaste to ti idate, ksexaste to youtube ke oti alli sinavlia exete dei sti zoi sas, afto apla ine allou, ke an den to zisis den prokite pote na to katalavis… see u in athens:wink:
Για αυτό και εγώ δε λέω απολύτως τίποτα…
Βαθιά χαραγμένο στον εγκέφαλό μου…11/5/11 (με πολύ-πολύ τρέξιμο της τελευταίας στιγμής…)
Ειχα μερες να γραψω στο forum λογω χρονου και αρρωστιας. Πηρα και εγω την προηγουμενη Τριτη (αλλοι πηγαν επειδη δουλευα) εισιτηριο για Παρασκευη. 55αρι τελικα για να απολαυσω ολο το σοου γιατι αρενα το φοβομουν. Ευχομαι να μην ξενερωσω στην εξεδρα…
'‘Η μεγάλη έκπληξη της συναυλίας στις 8 Ιουλίου, είναι ότι η συγκεκριμένη παράσταση θα κινηματογραφηθεί, καθώς προορίζεται για κινηματογραφική διανομή και κυκλοφορία σε Blu-Ray.’'απο newsit.gr[SIZE=“5”]αντε,τυχεροι εμεις της παρασκευης!!![/SIZE]
Ενώ του Σαββάτου δε θα μαγνητοσκοπηθεί ας πούμε…
Φιλε μου δεν χρειαζεται να ανησυχεις για το αν θα ξενερωσεις. Δεν υπαρχει περιπτωση. Απο οπου και να τη δει κανεις αυτη τη συναυλια ειναι τοσο εγκεφαλικη που θα την απολαυσεις οπως και να χει.Δεν πα να εισαι και πισω τερμα πιστεψε με θα γουσταρεις πολυ. Και προσωπικα πιστευω πως σε τετοιου ειδους συναυλιες πρεπει να εισαι σε εξεδρα και οχι αρενα. Δεν προκειται για metal συναυλια. Eιναι τετοια η μουσικη αλλα και ολα αυτα που προκειται να δουμε (σκηνικα, φωτισμος, θεατρινισμος (με την καλη ενοια φυσικα ετσι?) κλπ, τοσο περιτεχνα φτιαγμενα που μονο απο θεση και καλη αποσταση θα τα ευχαριστηθεις.