Αυτα σκεφτομουν και εγω και πηρα εξεδρα. Αντε να δουμε…
Χωρις παρεξηγηση κιολας αλλα μεγαλυτερη βλακεια δεν εχω ακουσει απο site…Αποκλειεται να βιντεοσκοπησει μονο την 1 ημερα.Καταρχας δεν ειναι λογικο.Γι αυτο εβαλε και την 2η μερα για να εχει περισσοτερο υλικο να βαλει στο dvd…Πολυ απλα το site λεει μ…κιες τουμπανο…:!:
άντε πάλι…
έχει ενας γνωστός μου αρένα για Παρασκευή αλλά θα το δώσει έξω απο την συναυλία μου είπε…αλλά θα το μοσχοπουλήσει οπότε…
πες το φιλαράκι σου όμως ότι αυτό λέγεται πουστχια!
Οπότε τα 88 ευρώ της κερκίδας θα πιάσουν τόπο;;
Σίγουρα περιμένουμε κάτι το εντυπωσιακό αλλά οι τιμές πονάνε λίγο…
Το περίμενε κανείς ότι θα γινόταν τόσος χαμός με τα εισητήρια;
Μαύρη αγορά λέγεται,και είναι και (είμαι αρκετά σίγουρος) παράνομο.
Ότι κι αν είναι σίγουρα είναι τεράστια αδικία για τα παιδιά που έχουν μείνει χωρίς εισητήριο. Κι εμένα μου ξέμεινε ενα 88άρι της Παρασκευής ( βρήκα αρένα Σάββατο
) αλλα δεν θα το πουλήσω παραπάνω. Αν ενδιαφέρεται κάποιος ας μου πει. 
Ναι φίλε, θα το πάρω εγώ, να το πουλήσω μετά παραπάνω. 
μολις επεστρεψα απο αγγλια που τον ειδα στο ο2 αρενα. δεν θα πω τιποτα για να μην σας το χαλασω. ΑΠΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ. ο ροτζερ πραγματοποιει ενα one-man show που πολυ 30αρηδες rock performers θα ζηλευαν. Εμενα προσωπικα κοντεψαν να με παρουν τα ζουμια βλεπωντας αυτο το φαντασμαγορικο υπερ-θεαμα που καταφερε να παρουσιασει… ΜΕΤΡΑΩ ΑΝΑΠΟΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ !
βασικα πες στο γνωστο σου να παει να γαμηθει και υστερα να ψοφησει λιγο παραπερα αμα δεν του κανει κοπο.
Μην, ΜΗΝ δείτε βιντεάκια στο youtube πριν πάτε τη συναυλία. Το μόνο που είχα δει τόσο καιρό ήταν το CN λόγω Gilmour. Και πλέον… Παραμιλάω απλά. Μεγαλείο. Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο show. Εντάξει, όπως έλεγε και ο Κοτζιάς δεν είναι ακριβώς rock συναυλία και σε αυτό ίσως χάνει λιγάκι (δηλαδή ελάχιστα… καλά εντάξει, καθόλου), αλλά σαν show συνολικά συγκλονίζει και τα σημεία που μένεις με ανοιχτό το στόμα είναι πολλά. Ανυπομονώ για την Αθήνα.
[SPOILER]Πόση κ@υλα πρέπει να νιώθει ο Kilminster κάθε φορά που παίζει στην κορυφή του τοίχους το solo του CN;[/SPOILER]
Βασικά δεν είναι καν συναυλία,περισσότερο είναι μία παράσταση:wink:
Σήμερα το είδες;
Ναι! Δυστυχώς δεν πήγα χθες τελικά. Αλλά εντάξει. Έρχεται και η Αθήνα. Ήταν όντως ο Mason στο κοινό σήμερα;
Παιδιά πήγα και χθές και σήμερα! Ο Cozy έχει δίκιο! μη δείτε τίποτα!! Θα κάνετε βλακεία! Cozy δεν νομίζω να ήταν ο Mason… θα είχε γίνει ψιλοντόρος ειδικά στην αρένα! Παιδιά ετοιμαστείτε για πολύ συγκίνηση στην Αθήνα… Σας ζηλεύω γιατί δεν θα μπορέσω να έρθω… Απλά να ξέρετε ότι θα δείτε την ωραιότερη συναυλία με το ωραιότερο κοινό γιατί ακόμα και εδώ (στην έδρα των Floyd) το κοινό είναι σκέτη ξενέρα! απο τις 3 συναυλίες που πήγα μόνο σήμερα ήταν κάπως ζωντανό…
Σωστός, φανταστείτε να φεύγουν στη μέση του πρώτου μέρους (στο Mother ή λίγο μετά) για μπύρες,για κατούρημα ξέρω γω; και να γυρνάνε μετά το διάλλειμα…
Καλά ναι, κοινό ψώφιο. Και όπως λέει ο Ranick, παίζει ο άλλος τις κομματάρες και οι αγγλάρες πάνε για μπύρες χαχα!
Επίσης: Ήχος που έρχεται από κάθε πλευρά. Ώρες ώρες τα κάνεις πάνω σου με τα εφέ 8)
Ακριβώς αυτό… και μετά να μου τη λένε που τραγουδάω και τους το χαλάω… Στα αρχίδια μου όμως τους έγραφα…!!
Καλύτερο ήχο σε συναυλία δεν έχω ακούσει ποτέ στη ζωή μου… Αν έπαιζε ο Gilmour ο ήχος θα ήταν μακράν καλύτερος και από το δίσκο…! Τώρα για τα εφέ… ένα έχω να πώ. Πρίν το Happiest days of our lives ακούγεται ένα ελικόπτερο. Ασυναίσθητα κοίταξα ψηλά και άρχισα να το ψάχνω…:lol::lol:
Μόλις παρέλαβα τα tickέτα… 
Εννοειται οτι δεν βλεπουμε τιποτα μεχρι την συναυλια για να εχουμε το στοιχειο της εκπληξης. Ρε τι εχει να γινει… Ανατριχιλες συνεχεια μας κοβω.