Roger Waters The Wall Live-OAKA Basketball Arena 8 & 9 & 12 July

πλάκα κάνεις τώρα!

Τι εννοεις?

Τίποτα, απλά σιγουρεύτηκα πως θα ανατριχιάσω, θενκς μαν

Ρε συ απλα διαβαζοντας τα ποστ, εφερνα στο μυαλο μου τα κομματια του δισκου και βιντεο που εχω δει απο παλια και ανατριχιασα χωρις καν να ακουω κατι τωρα.

Ξέρει κανεις αν εχουν μεινει εισητηρια για ανω διαζωμα/ 8 ή 9 Ιουλιου?
Πηρα τηλ πριν απο λιγο στο tickethouse και μου ειπαν οτι για 8/7 δεν υπαρχει τιποτα και για 9 Ιουλου υπαρχουν μονα τα ακριβα πανω απο 90Ε…:frowning:
Στο δε ticketpro μια απο τα ιδια,για αρενα και ανω διαζωμα λεει ‘‘μη διαθεσιμα’’ στο site.
:-s

καλα κανα 2ημερο πριν τη συναυλια το βλεπω να ερχετε.εδω και κατι μερες ειναι στο 1510κατι και ειμαι μετα το 1540κατι νομιζω.:-s

Το μόνο καλό βέβαια, ήταν οτι τα εισητήρια ήταν αριθμημένα, ήξερες που θα κάτσεις και όταν θα γύρναγες από τη μπύρα σου, θα είχες τη θέση σου…
Εδώ προβλέπω μπάχαλο, όποιος προλάβει τον Κύριο είδε…άσε που μετά το διάλλειμα: “Θείο, εδώ καθόμουν εγώ…πάνε πιο πέρα…”:lol::lol::lol:

Γιατί οι θέσεις της αρένας είναι καθήμενων;

Όλοι όρθιοι θα ναι φίλε μου.

Δε λέω για την αρένα…για τα υπόλοιπα λέω…

Γιατί έχει καρέκλες!!!

πρόσθεσαν και 12 Ιουλίου, Moderators αλλάξτε τον τίτλο του Thread

Σοβαρα;:-k

ποτε εγινε αυτο?8O8O

Στην σελιδα του δεν λεει κατι.ΜΙΛΑ ΡΕ NDER.

Ηρεμα αυτα μονο

Ναι, βλέπω 24 Μαϊου ξεκινάει η προπώληση…

Πω ρε ζημιαααα.8O

Από τους ντιντήδες:

Ανακοινώνεται νέα - και τελευταία - ημερομηνία: Τρίτη, 12 Ιουλίου 2011!

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για τις συναυλίες ROGER WATERS ? THE WALL LIVE. Τα εισιτήρια στις περισσότερες κατηγορίες έχουν ήδη εξαντληθεί και για τις 2 μέρες.

Ανακοινώνεται λοιπόν και νέα, και τελευταία, ημερομηνία, η Τρίτη, 12/7/11, η προπώληση για την οποία ξεκινά την Τρίτη, 24/5!

oντως,το λεει και στην αρχικη σελιδα http://rocking.gr/news/Kai_triti_sunaulia_gia_ton_Roger_Waters_stin_Athina/9826/

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D