Το βαλα και στον τιτλο…Κακος χαμος θα γινει στις αγγελιες, η ανταλλαγη της ανταλλαγης 
Ας την βαζανε Θεσσαλονικη ρε…:p:p:p8O
Ε τωρα αν δεν ερθει ο gilmour τι να πω!!!
Αν,λεω αν παιξει να βρω χρηματα θα γουσταρα τρελα και δευτερη μερα.Α ρε ΓΟΥΟΤΕΡΣ παλαβε…!
Γελάω νευρικά
Και τώρα μια ανακοίνωση του Waters του στυλ ‘‘Σε μια απο αυτές θα είναι ο Γκίλμουρ’’, and let the fight begin…
Περιμένω εναγωνίως ανακοίνωση ΒΑΣΙΛΗΣ για support.Και μετά greek tour
Τωρα που επαιξε ο Gilmour, βαζω στοιχημα οτι δε θα εχουμε sold out:p
Ναι βασικά τα εισιτήρια δεν θα εξαφανιστούν τόσο γρήγορα λογικά
Καλή φάση για όσους δεν πρόλαβαν να πάρουν εισιτήριο η τρίτη μέρα… Προσωπικά απο την πλευρά μου όμως νιώθω καλυμμένος πέρα για πέρα, δε παίζει να ξαναπάρω, πέραν του οικονομικού τίθεται και θέμα [U]ξεχειλώματος[/U]: όταν κάτι επαναλαμβάνεται πολλές φορές χάνει την αξία του για σένα.
Αφήστε που μετά την ταλαιπωρία της προηγούμενης βδομάδας με τις αιφνίδιες ανακοινώσεις κλπ ούτε που διανοούμαι να ξανακαταβαίνω στο μέρος και να ξανασκάω χρήματα. Δύο μέρες και πολύ είναι.
[SPOILER]ναι, οκ, τα σημεία των καιρών. Λίγες βδομάδες πριν έγραφα κάτι ποστ τύπου “ΝΑΙ ΡΕΕΕΕΕ WATERSSSS σξωνσξδφνσδφξσν!!!”, ε, οκ, έγιναν πράγματα απο τότε και ένα σχετικό ξενέρωμα προέκυψε.
Αυτό δεν αναιρεί οτι παραμένει το λάιβ της χρονιάς (και όχι μόνο) για μένα…[/SPOILER]
Πραγματικα χαιρομαι που γινεται ετσι. 3 συναυλιες του Roger στην Ελλαδιτσα. Ουτε στην φαντασια μας. Αυτο σημαινει οτι παρα την κριση που περναμε σχεδον σε ολα τα επιπεδα δηλαδη θεσμικα, πολιτικα, κοινωνικα, οικονομικα και παει λεγοντας…ο Ελληνας ξερει να εκτιμησει καποια πραγματα και με τον τροπο αυτο δηλωνει την παρουσια του και σηκωνει το αναστημα του στα κακος κειμενα αυτης της χωρας. Μην με παρεξηγητε δεν μιλαω με πολιτικο τροπο ουτε και υπονοοω κατι. Ισα ισα δεν εχω καμια σχεση με αυτα. Αλλα μιλαει το αιμα τωρα. Πραγματικα χαιρομαι γιατι με αυτο δειχνει οτι ο κοσμος θελει να ξεφυγει και να ταξιδεψει αλλου (ειναι ενας τροπος για να πολεμησεις αυτα που γινονται γυρω μας, η μουσικη παντα ειναι βαλσαμο και βοηθαει στις δυσκολες στιγμες) και να δηλωσει οτι ΝΑΙ ειμαι εδω. Το The Wall απο μονο του, μουσικα και στιχουργικα μιλαει για ολα αυτα που συμβαινουν γυρω μας θες δεν θες. Και οταν μιλαμε για Floyd εννουμε ενα απο τα ουσιαστικοτερα (πολιτιστικα και καλλιτεχνικα) πραγματα που εχει γεννησει αυτος ο αμοιρος πλανητης. Eυχαριστω Roger.
Kαι όμως,όχι:)
Και 3η μερα λοιπον… Και θα εχει και 2 μερες να ξεναγηθει και να απολαυσει τα μνημεια μας ο Roger. Μια χαρα, λογω χρηματων θα παω μονο Παρασκευη, αλλα ειναι καλο για οσους δεν προλαβαν για τις αλλες 2 μερες…
Εγώ λόγω χρημάτων δε θα πάω καμία μέρα…άλλο ένα χαμένο λάιβ…
θα προσπαθήσω να πάω την τρίτη ημέρα, η οποία συμπίπτει και με twisted sister…
Όλοι Ακρόπολη και στα πέριξ Κυριακή και Δευτέρα…Ποτέ δεν ξέρεις.Αν ήταν ο Λέμμυ πχ θα παιρνε όλα τα κωλόμπαρα σβάρνα,οπότε θα προσανατολιζόταν αλλού η αναζητησή του.
Καταλαβαινεις τι εννοω…anyway.
Έχοντας βρει τελικά εισιτήρια για το Σάββατο το οποίο και με βολεύει καλύτερα για να κατέβω από Θεσσαλονίκη, μου έχουν μείνει τα εισιτήρια της Παρασκευής.
Είναι 4 εισιτήρια για το πάνω διάζωμα, απ’ αυτά που κοστίζουν 55 ευρώ.
Αν ενδιαφέρεται κανείς για κάποιο απ’ αυτά (ή και για τα 4 φυσικά) ας επικοινωνήσει.
Ο ανθρωπος ερχεται Ελλαδα απο το 1965, εχει σπιτι εδω, μιλαει ελληνικα, και νομιζετε οτι θα παει και Ακροπολη?
Κανεναν ντραμμερ ή κιθαριστα ομως θα βρειτε χαλαρα8)
Μπραβο μας και παλι μπραβο μας. και τριτη μερα. επιτελους σε αυτη την χωρα υπαρχουν και πραγματικοι φιλοι της μουσικης!:!:
δε παιζει ποτε να φτασουν τα εισ με την κουριερ:p