φιλε, ε φιλε φιλε φιλε ο waters εχει σπιτακι στο greece μαζι με τα αλλα κοπελια
Ναι σιγά μην ανέβει πάνω μέσα στο διήμερο.Λογικά μετά θα πάει.Άσε που έχει και άλλα τρεξίματα.
…και τίτη μερα…υπέροχα…μερικούς ανθρώπους τους αγαπάμε και το αξίζουν:):!:
Επειδη εχω χασει αρκετες σελιδες πριν, καποιος να γνωριζει τι κατηγοριες εισιτηριων εχουν μεινει για τη δευτερη μερα?
Αυτά είναι ρε…!! Μετά τους manowar και ο Roger 3η μέρα… Τώρα το ψήνω για μια αρένα μιας και 1η μέρα θα είμαι κερκίδα… Υπάρχει κανένας να με φιλοξενήσει αθήνα? γιατί με βλέπω για κανένα μήνα να κάθομαι τελικά…
μηπως ξερουμε ποιοι αλλοι τραγουδιστες θα ερθουν μαζι του, αν ερθουν…???
Drums: Graham Broad
Guitars: Dave Kilminster, G.E. Smith, Snowy White
Bass: Roger Waters, G.E. Smith
Keyboards: Jon Carin, Harry Waters
Lead Vocals: Robbie Wyckoff, Roger Waters
Backing Vocals: Jon Joyce, Mark Lennon, Michael Lennon, Kipp Lennon
Αν εννοεις support, δεν εχει
οχι δεν εννουσα support…αυτα εννοουσα οποτε σ ευχαριστω!!!
Έχω 3 εισητήρια αρένας για Παρασκευή αλλά με βολεύει καλύτερα Τρίτη.
Αν κάποιος τα θέλει μπορεί να αγοράσει 3 αρένας για Τρίτη και να ανταλλάξουμε.
Τρίτη μέρα…την κάτσαμε…
Αν μετά τη Ο2 Arena, την 8 και 9 Ιουλίου, βγάλω στη φόρα και την 12…αν δεν πάω την κυρά μετά διακοπές, θα με χωρίσει…
Καλά για τις 12, με βλέπω την τελευταία στιγμή, με εισητήριο στο ΟΑΚΑ απ’εξω…
H να μου δώσει 195 ευρώ και να τα αγοράσω εγώ, εννοείται!
Εντάξει, ναι, να μπει 3η μέρα. Αλλά Τρίτη;;; ΤΡΙΤΗ; Συνουσιάστηκε ο Ζευς. ΠΑΛΙ. Πφ.
Πηρα απαντηση απο τη Didi για τα κινητα
[B]Απγαορευονται ολα τα κινητα στη συναυλια και αυτα που δεν εχουν καμερα![/B]
Ενταξει τι να πω… ειδικα για εμας που ερχομαστε απο επαρχια και ισως τα εχουμε αναγκη για επικοινωνια τουλαχιστον ας βαζανε τα παλια να μπαινουν που δεν εχουν καμερες η να εχουν ενα χωρο για αποθυκευση των κινητων!
Δηλαδη αν το βαλω σε παπουτσι ή μεσα απο το παντελονι, θα με γδυσουν? :lol:
Τα κινητα χωρις καμερες τι τους ενοχλουν;Τραγικοι απλως…
[SIZE=“2”]Εχω ενα εισιτηριο για ΑΡΕΝΑ στις 9 ΙΟΥΛΙΟΥ και το πουλαω γιατι με βολευει καλυτερα να παω στις 12 Ιουλιου. Οποιος ενδιαφερεται να το αγορασει, ας μου στελει private message.[/SIZE]
Οκ. Απαγορεύονται. Τι θα κάνουν, θα μας πυροβολούν; Ας φροντίσουν, ως υπεύθυνη και έμπειρη από μεγάλου βεληνεκούς διοργανώσεις, εταιρία, να έχουν οργανώσει ένα χώρο υποδοχής κινητών. Αλλά μεγάλο χώρο. Για 10 χιλιάδε κινητά, ναούμ…
Κι αυτός που έχει ένα πρόβλημα σπίτι του, ή μια εκκρεμότητα στη δουλειά του, τι θα κάνει;
Έχουμε εξασφαλίσει 3 εισιτήρια για άρένα για Σάββατο και προστέθηκε στην παρέα ακόμη ένα άτομο,αν υπάρχει κάποιος/α που να πουλάει το εισιτήριο του για Σάββατο (χλώμο έως αδύνατο,όπως το κόβω) ας στείλει pm.
Ευχαριστώ
Ας ελπισουμε να μην εχουν μηχανηματα αεροδρομιου για ελεγχο γιατι με βλεπω να το χωνω σε κανα παπουτσι…Αντε στο διαλο πια ουτε κοκαινη να μεταφεραμε…Μυαλο γιοκ ,τι τους φταιει το κινητο χωρις καμερα…??Εμεις απο την Σαλονικη και απο τα αλλα μερη της Ελλαδος εκτος Αθηνων δλδ τι θα κανουμε ,θα κουβαλαμε ταχυδρομικα περιστερια μαζι μασ??Ελεος…
You’ve got pm…