Αναλυτικα η απαντηση
[U][I]Καλησπέρα,
Επειδή δεν γίνεται να γίνει έλεγχος σε πάνω από 10000 άτομα σε κάθε κινητό αν περνάει ή δεν περνάει, παρακαλούμε σεβαστείτε το αίτημα του Roger Waters και την λεπτότητα της κατάστασης και μην το φέρετε.[/I][/U]
Αναλυτικα η απαντηση
[U][I]Καλησπέρα,
Επειδή δεν γίνεται να γίνει έλεγχος σε πάνω από 10000 άτομα σε κάθε κινητό αν περνάει ή δεν περνάει, παρακαλούμε σεβαστείτε το αίτημα του Roger Waters και την λεπτότητα της κατάστασης και μην το φέρετε.[/I][/U]
Ok. Τότε ας μην με ψάξουν. Θα περάσει το κινητό και πολύ απλά δεν θα το χρησιμοποιήσω… Σέβομαι έτσι το Roger;
Χαχαχαχαχαχα! Κλαίω! :lol:
Δηλαδή να κάτσουν να κοιτάξουν ~17.000-20.000 κινητά αν έχουν ή δεν έχουν κάμερα.
Και μετά εκείνοι μυαλό γιοκ…
Ρε φιλε φαίνεται αμα το κινητο ειναι αρχαιο χωρις καμερα και αμα ειναι ολοκαινουργιο με καμερα#-o
Όχι ρε παιδιά. Να κάτσουν. Να κόψουν το λαιμό τους και να κάτσουν. Το έχω υποστεί στη Γερμανία και δεν έπαθα κάτι φοβερό στην αναμομή. Ούτε οι ψαχτάδες έπαθαν τίποτα. Ευγενέστατα μας έστελναν στο σημείο, όπου παραδίδαμε τα κινητά, ή τις μηχανές και αυτό ήταν. Μετά τη συναυλία υπομονετικά ξαναπήραμε τα πράγματά μας… Να μάθουν και αυτοί και εμείς σε τελευταία ανάλυση…
:!:
+1
κ τριτη μερα λοιπον… δεν θα παω, 2 φορες πιστευω φτανουν… εξαλλου εχω παρει ηδη εισιτηριο για twisted sister που ειναι την ιδια μερα…
100% αυτο που λεει ο toxikos! και νομιζω το εχω αναφερει και εγω ξανα! ειναι δυσκολο απο ατομα που ερχονται αυθημερον απο επαρχια να ερθουν χωρις τηλεφωνο(εννοω χωρις καμερα κλπ κλπ). οποτε να καταλαβουν και αυτοι και να σεβαστυον και το κοινο και τον Waters και να μεριμνησουν για να βρουν χωρο για τα κινητα τηλεφωνα αν δεν τα θελουν στη συναυλια.
φτάνει!
ΕΛΕΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΩΤ. ΜΗΧΑΝΕΣ…
ΕΙΠΑΝ Ο WATERS, OI DIDIDES ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΗΝΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΚΟΥΒΑΛΗΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ…
ΤΙ ΨΑΧΝΕΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΧΩΡΙΣ ΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑ ΔΥΟ “ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ” ΩΡΕΣ???
ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ - ΜΑΓΚΙΑ - ΕΞΥΠΝΑΔΑ???
ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑ ΤΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΕΤΕ ΚΑΠΟΥ ΑΠ’ΕΞΩ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗ ΓΑΜΗΜΕΝΗ
ΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ…
ΕΛΕΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΣΑΣ.
για κανε ενα ταξιδι σε 30 ωρες Λαρισα-Αθηνα και παλι πισω, η Καβαλα-Αθηνα ή δεν ξερω και εγω απο που θα ερθει ο αλλος, χωρις κινητο και μετα ελα μιλα μου! δεν ειναι οι γαμημενες 2 ωρες! ειναι το ολο το ταξιδι που μπορει να γινει οτιδηποτε!! και δεν μιλαμε για φωτογραφικες μηχανες, ουτε καν και για κινητα με καμερα! μιλαμε για ενα κινητο που θα κανει απλα τη δουλεια του! ο σεβασμος στον καλλιτενχη δεν φαινεται με το αν θα φερεις το κινητο στη συναυλια ή οχι! αυτο που ειπε ο τοξικος και συμφωνω και εγω ειναι να υπαρχει ενας χωρος ΕΞΩ απο το κλειστο του ΟΑΚΑ και να αφηνουμε ολοι τα κινητα μας για τις 2 ωρες τις συναυλιας και απο κει και περα να τα παρουμε και να φυγουμε! δεν ειναι ζητημα ουτε μαγκιας ουτε μιζεριας!!
αφου θα παω μονο μια μερα, σκεφτομαι τις υπολοιπες να καθομαι απεξω μενα φορτηγακι και να φυλαω κινητα. με το αζημειωτο εννοειται.
πλακα πλακα…1? να ζητησεις απο τον καθενα…!! τωρα που το σκεφτομαι το κανουμε συνεταιρικα?? :p:p
[SPOILER]
νταξ το γαμησαμε…[/SPOILER]
Aστο μεγάλε δε σε παιρνει!!!
Απο Ηρακλειο Κρητης ανεβενω… fuzz 05/06, Μαλακασα 17/6, και ΟΑΚΑ 9 & 20/7… ΕΝΟΕΙΤΑΙ πως θα κραταω σε ολες, κινητο και φωτ. μηχανη… αλλα την 9/7 θα εχω φροντισει να τα εχω αφησει καπου εξω γιατι μου εχει ζητηθει πρωτιστως και με πολυ καλο και ευγενικο τροπο απο καποιον που συμπαθω παρα πολυ…
Και μη μου πεις οτι ΚΑΠΟΙΟΙ δε θα μπορουν να βρουν ενα τοπο να αφησουν για αυτο το μαγικο 2ωρο το κινητο τους γιατι θα μου θυμισεις τη διαφημιση της WIND!!!
Οσο αναφορα αυτο που λες στο τελος για το χωρο εξω απο το σταδιο πριν μερικες μερες ειχα γραψει εδω να δημιουργηθει απέξω κατι σαν βεστιαριο… Αφηνεις το κιν. σου, παιρνεις ενα χαρτακι και στο τελος το αναποδο.
Δε νομιζω… γιατι φαινεται πολυ προχω αυτο για να γινει απο μια εταιρεια που δεν βλεπει τοσο επαγγελματικα ενα τετοιο event.
εσύ να αλλάξεις τικέτο και να πάρεις για παρασκευή και άσε τα φορτηγάκια
[SPOILER]θα έχεις ανταγωνισμό, και μάλιστα χωρίς να πληρώνουν τίποτα τα παιδία
[SPOILER]βέβαια με το που ξεκινήσει η συναυλία το φορτηγάκι θα γίνει καπνός! [/SPOILER][/SPOILER]!
Πριν εφευρεθούν τα κινητά δεν πήγαινε κανείς σε συναυλίες από μία συγκεκριμένη απόσταση και πάνω.
Άρα δεν πραγματοποιούντουσαν συναυλίες, ή σε αυτές πήγαιναν μόνο όσοι των οποίων το σπίτι ήταν σε απόσταση αναπνοής.
waters γερα γαμω τα κινητα
Μεσανατολικό το κάνατε επιτέλους με τα κινητά! ΕΛΕΟΣ! Ρε τί μαμόθρεφτα έχετε γίνει ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ [-X
Mακάριοι όσοι έχουμε ζήσει τη προ-κινητών και προ internet εποχή…
Αν πούμε ότι σε κάθε συναυλία θα εκδοθούν 18.000 εισητήρια ,συνολικά στις τρείς μέρες θα έχουμε 54.000.
Και εφόσον τα εισητήρια εξαφανίζονται τόσο γρήγορα,δε θυμάμαι ποτέ άλλη συναυλία με τέτοια ζήτηση.
Οι acdc δεν έκαναν sold-out,οι u2 για να το κάνουν είχαν βγάλει τα εισητήρια ένα χρόνο πριν,οι stones την τελευταία μέρα.Και μιλάμε πάντα για to “προσωπικό project του μπασίστα μιας μπάντας των 70ς”.