ωραία… και τι μ’αυτό; :-k
και γενικα ειναι διαφορετικοι οι οροι που κανει το The Wall sold out και δεν το εκαναν με τον ιδιο τροπο οι U2 και οι Stones…
για τους AC/DC θα βαλω σαν αιτιο οτι ηταν Μαιος, υπηρχαν πανελληνιες, εξεταστικες κλπ, + το αρκετα ακριβο εισιτηριο στην αρενα
οι U2 και οι Rolling Stones, επαιξαν στο ανοικτο ΟΑΚΑ και οι U2 χρησιμοποιοντας το 100% της χωρητικοτητας του που μιλαμε για 85.000 εισιτηρια.
φτανουμε στο The Wall: 1) δεν εινια απλα ενα προσωπικο concept του Waters, ειναι ελα αλμπουμ που εχει σημαδεψει την ιστορια της ροκ, και το project που παρουσιαζει ο Waters ειναι περα απο καθε φαντασια(με βαση αυτα που ακουω και με οτι μπορω να διαπιστωσω απο το youtube)
- τα εισιτηρια ειχαν τετοια τρομακτικη ζητηση γιατι περαν τη διψα του κοινου να δουνε τη συναυλια, ηξεραν οτι τα εισιτηρια θα ειναι περιορισμενα(ενω για τους U2 πχ ηταν σχεδον απεριοριστα)! 18.000 μονο για Waters? μετα ηρθε η 2η μερα…για την πρωτη ετσι οπως τα εκαναν οι didiδες φανηκες οτι οποιος προλαβε τον Κυριο ειδε με τα εισιτηρια της 1η μερας, οποτε ετρεξαν να αγορασουν και για τη 2η. τωρα οταν γινει και sold out η 3η μερα θα μπορουμε να συγκρινουμε αλλα και παλι ειναι σχεδον μισα εισιτηρια με U2 και Stones…
αλλα ολα αυτα δεν εχουν καμια σημασια
semi-offtopic
http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?p=1150247#post1150247
το βαζω και δω γιατι επειγει, μπας και ενδιαφερεται κανεις…
carry on now…
Ναι αλλά ας μην συγκρίνουμε τώρα δυναμικές και τέτοια.
Οι U2 ήταν (και) κοσμικό γεγονός ενώ οι AC/DC τεράστιο απωθημένο.
Από την άλλη μιλάμε για έναν καλλιτέχνη που πέρα ότι το συγκεκριμένο το παίζει μόνο σε κλειστά γήπεδα,δεν μπαίνει στην κατηγορία “ροκ σταρ”,όπως θα μπαίνουν άλλοι(και όχι μόνο αυτός αλλά όλα τα μέλη του συγκροτήματος που άνηκε).
Η διαφορά στον κόσμο είναι σεβαστή όντως(αν και δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό,καλύτερα για εμένα) αλλά μιλάμε απλά για solo καλλιτέχνη,ενώ οι U2,πέρα του ότι είναι απλά αυτοί που είναι,είναι και ένα full band.
Αν και δεν ξέρω τι λογική έχει αυτό με τον κόσμο,πόσο μάλλον όταν ο ίδιος ο καλλιτέχνης,ακόμα και το συγκρότημα που άνηκε,δεν έδιναν πραγματικά μία για αυτό,αντιθέτως οι αντιδράσεις τους ήταν πολύ άσχημες σε τέτοιες λογικές.
η λογική του προηγούμενου μου post,είναι ότι οι floyd είναι το μοναδικό συγκρότημα που έχει διατηρήσει τόσο “ψηλα” τον μύθο του,χωρίς να έχει υποκύψει σε εκατομμύρια δολλάρια ενδεχόμενου reunion,με αποτέλεσμα η δίψα του κόσμου να δει κάτι που είναι ότι πιο κοντινό στους floyd γίνεται,να εκτιναχθεί στα ύψη.
Kαι είναι αξιοσημείωτο σε μία εποχή που υπάρχει κορεσμός από τις συναυλίες στην ελλάδα,οικονομική κρίση και παρακμή του μουσικού γούστου,να υπάρχει τέτοια ζήτηση για κάτι εκτός του κλασικού mainstream.
Σαφώς και η μοναδικότητα του show το καθιστά τόσο δημοφιλές,(αν έπαιζε π.χ.ολόκληρο το amused to death-δεν υπήρχε περίπτωση να γινόταν sold out).
To συμπέρασμα δεν είναι να συγκρίνουμε δυναμικές,αλλά ότι μιλάμε ίσως για μία από τις τελευταίες μεγάλες συναυλίες στην ελλάδα.
Ένας κύκλος που άνοιξε με τη συναυλία του rory gallagher και των police στην αρχή της δεκαετίας του 80,ίσως κλέινει τώρα.
Ηλικιακά οι μεγάλες μπάντες που όρισαν την ιστορία της μουσικής πλέον είναι στη σύνταξη και οι νεότερες που βγήκαν στην ψηφιακή εποχή(για την οποία μιλάγαμε πριν),δεν μπορούν να συντηρήσουν κάποιο “μύθο” εξαιτίας της ίδιας της εποχής.
Επομένως μιλάμε για ιστορική συναυλία.
[U][SIZE=“3”]Συμφωνώ μέχρι ΚΕΡΑΙΑΣ !!![/SIZE][/U]
Το post αυτό, θα πρέπει να αναπαράγεται αρκετά συχνά, εδώ μέσα στο φόρουμ, για να συνειδητοποιούμε σιγά σιγά την πραγματικότητα!
Πραγματικα από τα καλυτερα posts…Γιατι τελικά το μονο που συζητούσαμε ήταν τα κινητά και που θα τα κρύψουμε…
σε γενικές γραμμές συμφωνώ με αυτά που λες, εκτός από το σημείο που έχω boldάρει… αυτά που αναφερείς ισχύουν σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό για τους Led Zeppelin παρά για τους Floyd… οι Zep μετά τον θάνατο του Bonham έχουν παίξει μόνο 1-2 φορές με αυτό το όνομα και νομίζω έχουν αρνηθεί περισσότερες και μεγαλύτερες προτάσεις για reunion… αντίθετα οι Floyd είχαν και μια δεκαετία+ που συνεχίσανε με αυτό το όνομα αλλά χωρίς τον Waters…
Πουλάω 2 εισητήρια αρένας Παρασκευής στην τιμή τους. Μόνο για Αθήνα, στείλτε pm.
Συνέντευξη: Snowy White
ερώτηση: τον αντιπάθησε κανένας άλλος;;;

Όχι ρε,εντάξει,μια χαρά είναι ο τύπος.
Εμένα οι απαντήσεις του μου φάνηκαν πολύ: “εεε κλάιν μωρε, σιγά οκ, εγώ γαμάω” ξέρω γω κιετς!!! 
Παντως επειδη βλεπω πολλους να το παιζουν ανετοι, για τα παιδια που θα ερθουν απο επαρχια θα ειναι προβλημα αυτο με τα κινητα και ας κοψει λαιμο και σβερκο η Didi να βρει λυση, αυτη ειναι η δουλεια τους… Αλλιως αν δεν μπορουν ας το κλεισουν το μαγαζι…
φυσικά και οφείλουν να βρουν μια λύση. μπορεί να αποδεχθήκαμε τους όρους αγοράζοντας το εισητήριο αλλά αυτό αυτόματα μας κάνει και πελάτες της εν λόγω εταιρείας. και μια σοβαρή (λέμε τώρα) εταιρεία οφείλει να εξυπηρετεί τους πελάτες της με κάθε τρόπο και να δίνει λύση σε κάθε πρόβλημα που την αφορά. τώρα σαν τελική λύση, αν δε γίνει μέχρο τότε κάτι άλλο, για τους φίλους της επαρχίας προτείνω να αφήσουν τα πράγματα που δεν μπορούν ή δε θέλουν να πάρουν μαζί τους στη συναυλία στα ντουλαπάκια των σταθμών του μετρό ομόνοια και μοναστηράκι (εκεί έχει σίγουρα, μπορεί να έχει κι αλλού, δεν ξέρω). κοστίζει νομίζω 3 ευρώ για 24 ώρες και παίρνεις μαζί σου το κλειδάκι με το νούμερο (παρασκευή και σάββατο το μετρό είναι ανοιχτό μέχρι τις 2μιση το βράδυ οπότε προλαβαίνετε και μετά τη συναυλία). αν κάποιος απ’το Forum γνωρίζει παραπάνω πράγματα σχετικά με αυτή τη λύση ας τα αναφέρει για να μην αγχώνεται τσάμπα ο κόσμος και να μειωθούν και τα posts σχετικά με το θέμα των κινητών και των μηχανών και τι να κάνουμε με αυτά.
Ευχαριστώ.
Ισχύει ακόμη η προσφορά?
ψιλό off topic αλλά είναι ανάγκη
Ανταλλάσω 1 εισιτήριο Παρασκευής αρένα για 1 εισιτήριο Σαββάτου αρένα
pm me
Αυτό με τα εισιτήρια με θυμίζει λίγο εποχές δημοτικού με χαρτάκια πανινι…
Εχω διπλό τον Φραντζέσκο και Καραταΐδη και τα ανταλλάσσω με το σήμα του Ηρακλή ή με τον Βάντσικ…
Πωωωωω τρελό deja-vu ξαφνικά… Ανατριχίλα! :?
Άσχετο, οk… συνεχίστε 
!
PS. Κ εγώ απο επαρχία είμαι, αλλά το κινητό θα βρώ τρόπο να το ξεμπαρκάρω ένα 2ωρο. Οπως προείπαν κ πολλοί, σε κάτι περισσότερο απο μήνα θα δούμε ένα απο τα μεγαλύτερα show,event,live -πέστο όπως θες- που έχουν παρουσιαστεί στην Ελλαδίτσα κ εμείς ασχολούμαστε με π…ες… Τόσες σελίδες αυτό το θέμα, μέχρι και το spam καλύτερο είναι 
με ενδιαφερει φουλ.
[B]pm’ed.[/B]