Roger Waters The Wall Live-OAKA Basketball Arena 8 & 9 & 12 July

ενδιαφερομαι. στειλε πμ

Μάλιστα όταν ανταλλάσαμε χαρτάκια η κλασική λέξη-φράση που λέγαμε την στιγμή που τα κοιτάγαμε ένα προς ένα ήταν: το χω, το χω, το χω, το χω, το χω, το χω, δεν το χω (το βάζαμε στην άκρη), και μετά ξανά το χω, το χω, το χω, το χω …

μέχρι ποιά μέρα έχουν μείνει…tickets?

Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι έχει και για τις 3

oρθόν…αυτό το χω διπλό αυτό τριπλό κ.ο.κ :stuck_out_tongue:

:cry::cry::cry:

ον τοπι η κουριερ δε μου εχει ερθει ακομα.να πανικοβληθω?

Καλημέρα σας από ένα παλιο…
μερικά σχολια…

επειδη ακουω για τα κινητα, και τα βιντεο - ως και για το καπνισμα ακουσα - παιδιά σοβαρευτειτε, αν θες τσιγαρο ουισκακι και κινητο φινετσα υπαρχει και η παπαριζου, η βισση και ολα αυτος ο σουφερτος.

στη περιπτωση μας πας να δεις κατι σοβαρο, μια μουσικη προταση με ενα συγκεκριμένο υπόβαθρο και οχι στο γαμο του καραγκιοζη. τα κινητα οπως και το καπνισμα ειχαν παραγινει. καιρος να γινουν καποιοι ανθρωποι, οτι αγοραζεις το εισητηριο σημαινει οτι εισαι comply με το πωλητη αλλιως πας στο non-comply (παρανομα ειναι ολα εκει ετσι αλλιως)παραμαγαζο της παραλιακης να δεις τον “αγαπημενο” σου καλλιτεχνη.

φιλε καλως ηρθες:D
καλα τα λες για τα τσιγαρα και τα κινητα με καμερες αλλα ολο το θεμα ειναι για ατομα που ταξιδευουν απο επαρχια οπως εγω και θελουν να βρουν τους φιλους τους και γνωστους τους κτλ.το χουμε πει τοσες φορες.προσωπικα δε βλεπω λογο να απαγορευονται τα κινητα χωρις καμερα.

Αντε παμε αλλη μια επαναληψη των τελευταιων… πολλων σελιδων.

για τα κινητα κ τις καμερες το καταλαβαινω κ εννοειται οτι δε θα φερω αλλα να μην κανω ενα τσιγαρακι τοσες ωρες που θα περιμενω? θα ειμαι κ μονος μου την πρωτη μερα, πως θα περασει η ωρα?

^^να κανονισουμε ροκινγκ τζιαρ μαζωξη.

Κ να σας έχω όλους μαζί να μου κλαίγεστε για τα κινητά; #-o Ας λείπει…

εγω ειμαι μεσα και δεν θα κλαφτω για κινητο μπροστα σας! :stuck_out_tongue:

καλημέρα! αν κάποιος θέλει ν ανταλάξει εισητήριο 1ης μερας με 3ης (δινω 3ης για να πάρω 1ης), ας μου στείλει ενα πμ.

λογικα η didi θα εχει προνοησει. οσο για το καπνισμα καιρος να εφαρμοστει η απαγορευση ειδικα σε κλειστους χωρους. δεν θα θελα να ειμαι στη θεση του καλλιτεχνη που τρωει ολο το καρκινο στη μαπα.

:lol:

Τρεις λέξεις κλειδιά…

[B]Λογικά

Didi

Προνοήσει.[/B]…

Όποιος φτιάξει πρόταση αποδεδειγμένη κερδίζει ισόβια φοροαπαλλαγή και μείωση του ΦΠΑ στο 0,5%

Δηλαδη ο Παπανδρεου το 'χει καταφερει;;; :-s

Και γω που πιστευα οτι δεν μπορει να αρθρωσει καμια προταση.

Παιδια, ενδιαφερομαι να αγορασω ενα εισιτηριο για αρενα 8 Ιουλιου. Αν καποιος εχει spare, ας στειλει pm

Ευχαριστω πολυ!

εσυ μην ερθεις [-X[-X

me too!εγω θα μαι ενας πολυ ομορφος με μουσια και μπλουζα πινκ φλοιντ(ολη τν μπαντα)