Πωλειται εισητηριο πρωτης μερας για αρενα ή ανταλλαγη με τριτη μερα αρενα! Οσοι ενδιαφερονται να μου στειλουν pm
Παιδιάααααα αγοράζω ένα ή και δύο εισήτηρια
για Roger Waters 8/7 ή 9/7 αρένα ή πάνω διάζωμα (Βολικός:p)
plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Στείλτε pm ή ακόμα καλύτερα email
αρένα πάνω διάζωμα δεν έχει άλλα; νομίζω αν πας τικετ χάους θα βρεις!
Έχουν εξαντληθεί τα εισιτήρια για αρένα και πάνω διάζωμα για τις 8 και 9, μόνο για τις 12 υπάρχουν ακόμα.
παιδιά αν κανονιστεί ροκινγκ συνάντηση στη συναυλία είμαι μέσα εε!! :D:D
Ο κολλητός μου στο τηλέφωνο:
“Έλα, Ρενάκι! Είναι δυο βδομάδες που ήθελα να σε ρωτήσω… Τι θα έλεγες μωρέ να έβλεπες Roger Waters live;”
“Πες μου πως ψήνεσαι να πάμε!”
“Άρα θες;”
“Α μπα…”
“Χαίρομαι… Γιατί μας έχω ήδη κλείσει!”
(L)
δε το πιστεύω! ιππότηςςςςςςςςςςςς!!!
Πάλι μου τη λες εσύ :b
Εσένα αν σου έκαναν για έκπληξη δώρο εισιτήρια για οποιαδήποτε συναυλία ας μην ενθουσιαζόσουν!
είναι αστείος ο σαμαν ρε συ δεν το έχεις καταλάβει;;;
Ή τουλάχιστον προσπαθεί ;ρ
αχαχα, έτσι έγραφες μέχρι να αρχίσω να σε κοροϊδεύω και το εννοούσες, ΜΠΟΥΛΟΥΚΟ
rrrage.
μπουλούκο λεει χαχαχα
ok σταματάω το σπαμ!
Δε σε χάλασε το τικέτο πάντως william 
λάθος ποστ, δε μπορω να διαγράψω. αν θέλει κανείς να πουλήσει κανένα εισιτήριο πρώτης / δεύτερης μέρας ας στείλει πμ τέλος παντων.
Να κανω μια γενικοτερη ερωτηση…
Γνωριζει κανεις αν το Ticket House δεχεται αλλαγη εισητηριου απο μια μερα στην αλλη (ιδια κατηγορια - εισιτηρια υπαρχουν και για τις 2 μερες διαθεσιμα).
Συγνωμη που το ποσταρα εδω αλλα το θεωρησα καλλυτερο απο το να ανοιγω post για αυτο τον λογο.
Μπααα… Αυτοί δε δίνουν του αγγέλου τους νερό…
Μου ήρθαν τα εισιτήρια!!!
Ενώ είχα παραγγείλει 3 εισιτήρια με 8 μέρες διαφορά η μια παραγγελία από την άλλη, μου ήρθαν 3 κομμένα στη σειρά σε διαφορετικούς φακελους…
Και ευτυχώς δεν έχουν συγκεκριμένες θέσεις οπότε μπορούμε να καθήσουμε όλοι μαζί… Το είχα τρελό άγχος αυτό…
Βέβαια αυτό σημαίνει ότι πρέπει να πάμε νωρίς για να πιάσουμε καλές θέσεις… Αλλά χαλάλι… Waters είσαι…
Δες [U]εδώ[/U]
Υπάρχουν πολλοί που αλλάζουν τα εισιτήρια τους…αν δε σε βολεύει κάποιο από τα υπάρχοντα άνοιξε δικό σου θέμα

εχει παραλαβει κανεις της δευτερης μερας εισιτηρια απο ταχυδρομειο;
Υστερα απο το κολπο γκροσο με τον martian κρατω εδω και λιγες μερες το εισητηριο αρενας β για σαββατο.Νο 2187 
[SIZE=“2”]Ειστε στο ‘Run like hell’ να μαθουμε τις κινησεις που κανει το κοινο στην ταινια υπο τις προσταγες του δικτατορα Pink??? :lol:
Δε θα φαινοταν και γαμω κατι τετοιο στο DVD???[/SIZE]