Σήμερα τσίμπησα και τα εισιτήρια που είχα κλείσει μέσω ίντερνετ. Ωραία πράγματα…
αυτό με το τσιγάρο τι το θες ρε τώρα! :?
χαχαχαχαχα.ηταν αναγνωριστικη κινηση.πηγα απο water park να δω τι παιζει.και μιας και ηταν και τα mad awards διπλα.λεω κατσε να μπω.ειχα γνωστο ηχοληπτη.και μπηκα στα επισημα.αλλα και παλι με εψαξαν.παντος στο water park,υπαρχει ενα σημειο απ το πλαι που βλεπεις.ενα υψωμα.
λογικα ουτε καπνογονα θα επιτρεπουν.επιτελους και ενα live χωρις κινητα και καμερες.θα θυμιθουμε παλιες εποχες.
Ανταλλάζω από 1 μέχρι 3 εισιτήρια αρένας της 3ης μέρας (12/7) με αντίστοιχα εισιτήρια αρένας της 2ης μέρας (Σάββατο 9/7). Όποιος ενδιαφέρεται plz pm
καλησπέρα. υπάρχει κανείς που να πουλάει εισητήριο αρένας για την τρίτη μέρα (12/7);
Ναι… Το ticket house και το ticket pro…
λιγο off topic αλλα δεν πειραζει…
επειδη παιζει να μεινω αστεγος οταν κατεβω για Waters, παιζει φιλοτιμηθει καποιος και να με μαζεψει? ειμαι καλο παιδι, πλενω και πιατα! :D:p
Προσέξτε τον, είναι λιγάκι gay! 
μην κρινεις εξ ιδιων τα αλλοτρια…
Εγώ μ’ένα φίλο στα παγκάκια θα τη βγάζουμε :p… έλα μαζί μας
το εχω σκεφτει και αυτο! αλλα 2 βραδια παιζει να μην αντεξω… θα δουμε!
Έτσι κι έχει φύγει ο bro σε μαζεύω εγώ…αλλά έχε το μόνο ως τελευταία επιλογή, και σπίτι μου παίζει να μην αντέξεις!
Το Φλοϋδόσπιτο να ξέρεις ότι σε περιμένει
Δεν περνουν οι μερεςςςςςςςς ομωςςςςςςςςς…
Ειμαι ετοιμη, ειμαι ετοιμη, ειμαι ετοιμη.
Υπάρχει κάποιος που να θέλει να ανταλλάξει 6 εισιτήρια καθιστών κάτω διαζωματος Παρασκευής, που έχω στα χέρια μου, με τα αντίστοιχα του Σαββάτου; Plz pm me
το Wish You Were Here θα το παιξει ε??
απλα να θυμισω οτι φτανουν οι μερες!! :D:D[/SPOILER]
Εξαντληθηκαν τα εισητηρια της αρενας για την τριτη μερα
Πρόλαβα και έκλεισα μέσω ιντερνετ την παρασκευή ουφ…
Τρίτη μέρα αρένα μάγκες και τα μυαλά στα ΚΑΓΚΕΛΑ
τωρα διαβαζα τις πρωτες σελιδες απο τα thread για την περιοδεια του The Wall αλλα και απο αυτο…θυμηθηκα τις στιγμες που ακουγαμε τις φημες, μετα που περιμεναμε ανακοινωση. ΣΥΓΚΙΝΗΣΙΣ…