Από ότι καταλαβαίνω μόνο αν υπάρξουν ακυρώσεις. Στα δύο πρώτα live το έκανε μάλλον γιατί κάποιες κάρτες δεν πέρασαν και υπήρξαν ίσως άλλα προβλήματα στην αγορά των εισητηρίων, οπότε ακυρώθηκαν συναλλαγές. Εκτός βέβαια και κάνει παιχνιδάκια με τα εισητήρια, πράγμα διόλου απίθανο.
Μιλαω για το πανω διαζωμα! Αυτες δεν ειναι ακριβως στο πανω διαζωμα αλλα ειναι στο ιδιο υψος! Ελπιζω παντως επειδη ειναι πιο κοντα στη σκηνη να φαινεται καπως καλυτερα!
Επειδή στο Ο2 στο Βερολίνο ήμουν στο τέρμα πάνω διάζωμα και τέρμα μπροστά στο πλάι της σκηνής έχω να πω πως είμαι σίγουρος ότι ο ήχος δεν είχε καμία σχέση μ αυτό που έφτανε στα αυτιά των κάτω κερκίδων και της αρένας.Όντας στο ίδιο ύψος με τα ηχεία στην οροφή και πάνω απ το “τείχος” έχανες αρκετά απ την ψευδαίσθηση του surround και των ειδικών εφέ που χρησιμοποιούσαν.Επίσης τα ηχεία του PA σου έκοβαν την θέα όταν στο Comfortably Numb έσκαγαν μύτη πάνω απ το τείχος.Γενικά προτιμήστε αρένα και μάλιστα μέση και μπροστά ει δυνατόν.
Καλά ρε μεγάλε και συ βρήκες φωτό που είναι όλες με ευρυγώνιο φακό… λογικό είναι να φαίνονται όλα πιο μακριά έτσι ώστε να χωρέσει όλο το γήπεδο στην φωτό…
στην πραγματικότητα δεν είναι τόσο μακριά…
Τώρα από θέμα ήχου δεν μπορώ να ξέρω είναι η αλήθεια… αλλά εμένα πιο πολύ θα με απασχολούσε του δεύτερο παρά το αν θα βλέπω…
Και γω αυτό πιστεύω… Αλλά είδα την αναφορά που έκανε ο hokam στον ήχο στην συναυλία του Βερολίνου…
Απλά δεν θα ήθελα το παραμικρό να με χαλάσει εκείνο το βράδυ… Όταν προετοιμάζεσαι να δεις την καλύτερη συναυλία της ζωής σου θέλεις να είναι όλα τέλεια…
Παίδες τίποτα δε θα σας χαλάσει τη φάση,όπου και να κάθεστε,απλά πχ ήταν στο ακόμα πιο δίπλα διάζωμα κόσμος στο Ο2 που ήταν σχεδόν πίσω απ το τείχος και σίγουρα έβλεπαν καθ’όλη τη διάρκεια του λάηβ,ακόμα και μετά το break το τι γινόταν από πίσω,χάνοντας έτσι αρκετά πράγματα και λιγάκι το “νόημα” του κόνσεπτ.
Ακόμα και κει πάνω όμως ο ήχος ήταν εξωπραγματικός και τα εφέ πολύ ψαρωτικά.Απλά φανταστείτε ότι λειτουργεί λιγάκι με τη λογική πχ του home cinema.Αν είσαι στη μέση ακούς καλύτερα.Στο πλάι ακούς κυρίως απ τα ηχεία που βρίσκονται στραμένα προς το μέρος σου.
Η πιο “Floyd” στιγμή του λάηβ πάντως είναι το ιπτάμενο γουρούνι…εκεί κάπου κόντεψα να φάω τα κάγκελα…
εγω εχω την αισθηση οτι λιγο πιο μπροστα απο τη μεση της αρενας ειναι η καταλληλη θεση για να κατσεις. και για καλη οπτικη(ελπιζω να μην κατσει μπροστα μου ο σωσιας του Floydized…) αλλα και ακουστικη.
Παιδια μια ερωτηση. Τι γινεται με τα εισιτηρια ? υπαρχουν για ολες τις μερες ακομα? Αν γνωριζει κανεις τι γινεται ας πει κατι. Ρωταω γιατι καποιοι φιλοι θελουν να ερθουν και δεν ξερουν τι παιζει. Θελουν να κανονισουν αδειες.