Θα έρθω κι εγώ στις 12!!!:D:D:D
Για κατω διαζωμα τι εχεις να πεις?Αργησα να παρω εισητηρια και βρηκα για εκει.
Απο την εμπειρια μου στο Βερολινο, νομιζω κατω διαζωμα ειναι η καλυτερη θεση. Το πανω διαζωμα ειναι πολυ ψηλα, αρενα πολυ χαμηλα 
Φαινεται και απο την τιμη εξαλου.
Τωρα να βρισω ή να μην βρισω? #-o#-o#-o#-o#-o
Ηθελα να παρω προχτες εισητηρια αρενας που δεν ειχε και για να ειμαι σιγουρος πηρα την ticketpro και μου επαληθευσαν οτι δεν υπαρχουν εισητηρια αρενας για 12/07 και ετσι αναγκαστηκα να παρω πανω διαζωμα! Σημερα βλεπω το ticketpro οτι εχει εισητηρια αρενας!!!
Ειναι για ξυλο οι ανθρωποι!!!
Δεν φταίνε αυτοί αν κάποιοι που είχαν κλείσει εισιτήρια τελικά ακύρωσαν την αγορά…
Το ξέρω ότι στα περισσότερα είναι για ξύλο αλλά μην τους τα φορτώνουμε όλα τόσο εύκολα…
Μια χαρά βλέπεις απο τις πάνω εξέδρες στο Οακα!Δεν θα υπάρξει πρόβλημα…Εγώ άλλη απορία έχω: Θα υπάρχουν security και στις σκάλες για να μην κατέβει ο κόσμος στις κάτω εξέδρες? Και άμα μπεις καταλάθως απο άλλη θύρα πως θα ανέβεις???
Κάτι μου λέει ότι θα τις κάνω τις βόλτες μου μέσα στο γήπεδο…
shinpai shinaide kudasai!
Γιατι γινεται ακυρωση εισητηριων?
Ειδα τωρα τη διαθεσιμοτητα και παλι ειναι sold out η αρενα της 3ης μερας! :-k:-k:-k
Το γράφω και δω μπας και το δει κανας παραπάνω
Έχω εισιτήριο αρένας για την παρασκευη 8/7 και θέλω ένα αντίστοιχο για το σάββατο 9/7.
Άμα ενδιαφέρεται κανείς πμ.
κθνξ
Προς φίλους απο Θεσσαλονίκη :
Μου έχει ξεμείνει ένα εισητήριο κάτω διαζώματος για τις 8 ιουλίου… θα το δώσω φθηνότερα. Όποιος/α ενδιαφέρεται ας στείλει pm!
Σε τόσο μεγάλα events είναι ανοιχτά για το κοινό τα [B]πάρκινγκ [/B]του ΟΑΚΑ; Θυμάμαι το 2006 στους Pearl Jam ότι τα είχαν ανοίξει…
Είναι περίεργα τα πάρκιν στο ΟΑΚΑ απ’ότι έχω παρατηρήσει. Εδώ κ σε ματς με πολύ κόσμο τα μισά είναι κλειστά κ τα άλλα μισά για vip κ καλά 
Αν κάποιος γνωρίζει κάτι περισσότερο ας ενημερώσει. Όσοι έρθουμε από επαρχία με αμάξι και θέλουμε να πάμε με αυτό στο χώρο της συναυλίας καλό είναι να ξέρουμε εκ των προτέρων τι συμβαίνει για να μην ταλαιπωρηθούμε…
Μπορεις να ρωτησεις την Didi! 
Ερώτηση για όσους γνωρίζουν, μια και δεν έχω ξαναπάει στο κλειστό του ΟΑΚΑ:
Το άνω διάζωμα βρίσκεται μόνο δεξιά και αριστερά από την εξέδρα ή έχει και ακριβώς απέναντι;
Από το σχεδιάγραμμα καταλαβαίνω ότι είναι μόνο δεξιά και αριστερά, δεν έχει δηλαδή απέναντι.
Αν με τη λέξη εξέδρα εννοείς τη σκηνή, έτσι ακριβώς είναι. Απέναντι από τη σκηνή είναι μόνο το κάτω διάζωμα.
Τη σκηνή εννοώ 
Πάντως δεν περνάνε οι μέρες με τίποτε όταν περιμένεις κάτι τόσο σημαντικό!
Πώς και πώς περιμένω τη στιγμή που θα ξαναδώ μετά από 5 χρόνια τον Roger!
Πιστεύω και από το άνω διάζωμα θα βλέπουμε και θα ακούμε καλά, αν και θα προτιμούσα την αρένα!
Πραγματικά δεν περνάει με τίποτα ο καιρός. Έχω για 8. Δεν ξερω αν θα άντεχα αν είχα για 9.
Για ανω διαζωμα δεν ειναι τιποτα αριθμημενο ε;
Και κατι ακομα, θα μαγνητοσκοπηθουν και οι 3 μερες και μετα θα διαλεξουν την καλυτερη ξερω γω;
Κανένα διάζωμα δεν πρέπει να είναι αριθμημένο