Περιμένουμε φίλε αν θα παίξει αποζημίωση αλλά το σπάσιμο δεν αποζημιώνεται που φάγαμε. Δεν φαντάζεσαι πως νιώσαμε μετά απο 20 ώρες ταξίδι να βλέπουμε ότι φτάσαμε στην μέση του live…
Μπραβο στην art on the road συνχαρητηρια!
Ανημερωτοι,ανοργανωτοι,ολο στραβα πηγαν και τιποτα βασει προγραμματος.
Μας ειχαν πει οτι αρχιζε στις 9(τοπικη ωρα) το πουλμαν το δικο μας,το 2ο,μπηκαμε μεσα 9 παρα 5 και τελικα ειχε αρχισει στις 8…
Χαλαλι και οι 25 ωρες χωρις υπερβολες που εκανα με την παρεα μου απο Αθηνα μεχρι το zagreb arena αρκει να ειμασταν στην ωρα μας.
Εμενα προσωπικα καμια αποζημιωση δεν θα μου φτιαξει την διαθεση και το ποσο απογοητευμενος νιωθω γιατι ξερουμε ολοι οτι δεν ηταν μια απλη συναυλια που λες '‘ε,θα τους πετυχω και του χρονου…’'
Αξιομνημονευτη ηταν η απαντηση ενος ‘‘υπεθυνου’’ της εκδρομης οταν μετα τη συναυλια του ειπαμε οτι χασαμε σχεδον ολο το part 1 που γυριζει και μας κανει ‘‘η συναυλια αρχισε στις 8.30,ενταξει ρε παιδια…’’
πραγματικα ελεος!! δεν γινονται αυτα σε ΤΕΤΟΙΕΣ συναυλιες!! ο,τι και να πουν ειναι απαραδεκτη η ανοργανωσια! μου αρεσε παντως γιατι στο προγραμμα ειχαν και ελευθερο χρονο πριν απο τη συναυλια…
πω ρε να παιχτει τετοιο πακετο? κριμα,τι παπαριες κανουν να πουμε?
[B]Waters στην αθηνα…???
μαλλον μουφα! ειπαν οτι δεν θα κανει αλλες συναυλιες στην Ευρωπη! εκτος και αν συνεχιστει η περιοδεια το 2012…
αλλα…[SIZE=“5”][B][FONT=“Courier New”]ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΑΣ!! ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΟΥΛΑΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΤΑ ΓΑΜΩ SITE ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΩΛΟΦΥΛΛΑΔΕΣ!!![/FONT][/B][/SIZE]
τωρα αυτο να το πιστεψουμε η οχι? λεει σε λιγες ωρες,αυτο ομως σιγουρα σημαινει απο βδομαδα…τοσα ακυρα ομως που εχουν ριξει δεν πιστευεις σε τιποτα πλεον
Ε ψιτ μάγκες,οκ λέει ότι θα έρθει,δεν ξέρουμε(;),ας μην αρχίσουμε να γράφουμε πάλι.Ας το αφήσουμε και ότι γίνει έγινε,μην αλλάζει η ψυχολογία μας και γεμίζουμε και το θρεντ με ανούσια ποστ.Ας μιλάμε στις φήμες καλύτερα για αυτό:wink:
Τίποτα προσωπικό απλά αν δεν ξέρουμε κάτι ας μην γράφουμε εδώ πέρα,λέω εγώ:)
Αν θυμάμαι καλά, δεν το είπε ποτέ ο ίδιος ο Waters, αλλά ένα fan site, το οποίο όσο και έγκυρο να είναι, παραμένει fan site.
Φυσικά, αν δεν ανακοινωθεί κάτι επίσημα δεν πιστεύω τίποτα, αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.
Όσο για την εκδρομή στο Ζάγκρεμπ: είπαμε χαλάλι η ταλαιπωρία, αλλά το να χάσεις τη μισή συναυλία είναι μεγάλη μπινιά. Θα ζητούσα αποζημίωση, αν και τίποτα δε θα αναπλήρωνε τη χαμένη ευκαιρία, μια και δεν είναι ότι θα το δεις και του χρόνου…
[B]EDIT:[/B] mixalis_purple, σου απάντησε ο τύπος.
Ρε φίλε,έπαιξα εγώ προσωπικά με τα νεύρα σου ποτέ?Σου είπα κάτι έτσι για να στο πω;Το να λες το κάθε site και κάθε περιοδικό, πόσο εγώ έχω ευθύνη κατο κάθε site και κάθε περιοδικο;Έχω ευθύνη για αυτά που λέω και γράφω. Τα άλλα περιοδικά και site στην Eλλάδα έχουν μιλήσει με τον Nick Mason (drummer των Pink Floyd) ή με τον Harry Waters (γιo και πληκτρά του Μεγάλου).Ίσως αυτό να λέει κάτι…
Μου φαίνεται too good to be true. Και ειδικά να ανακοινώνεται ( ~2 μήνες πριν τη συναυλία. Αν κάποιος έχει περισσότερες πληροφορίες, ας ενημερώσει.
Αναφέρει ότι είναι αναδημοσίευση από το hit-channel, κάτι που ανέφερε πρώτος ο awake πριν από μερικές ώρες!
Καλά ρε παιδιά πάτε καλά?
Η προπώληση για U2 ξεκίνησε σχεδόν 1 χρόνο πριν την συναυλία
και λέτε η προπώληση για τον Roger να ξεκινήσει 2 μήνες πριν την συναυλία??? #-o
Λογικά από ότι έχω καταλάβει…[SPOILER]
τα λέμε στο live μάγκες8)[/SPOILER]
Floydized, πολύ αισιόδοξο σε βλέπω! Πώς κι έτσι, έμαθες τίποτα και δεν μας το λες;
:-k:-k:-k:-k
Λίγο υπομονή,πάντως να ξέρετε ΔΕΝ είναι μόνο το site που υποστηρίζει κάτι τέτοιο.
Δεν προλαβαίνω τώρα τα ξημερώματα θα ποστάρω πιθανώς κάποια πράγματα που έμαθα από σήμερα,επειδή ξέρω ότι είναι όνειρο ζωής για όλους μας:)
Με άτομα που έχω μιλήσει και ενημερώνουν και πολλά site του εξωτερικού,όπως τον Col,κάνουν λόγο για ΣΙΓΟΥΡΑ πράγματα.Άμα πέφτουν έξω τι να πω,αλλά μιλάμε κόβουν και το κεφάλι τους.Δεν μου είπαν ημερομηνίες επειδή δεν μπορούν αλλά σε λίγες ώρες/μέρες λένε ότι θα μάθουμε.Αυτά μου είπαν,αυτά σας λέω.
Ρε.
Το είδα κι εγώ αυτό…:-k
…
Ρε μακάρι γιατί έχω και γκόμενο σμηνίτη και μόλις του έφταξα ΤΗ ΖΩΗ να πούμε.
εντιτ, ολμαητι σι, κατουριέμαι από τη χαρά μου, ΜΑΚΑΡΙ ΜΑΚΑΡΙ ΜΑΚΑΡΙ. και τα ρέστα
Ετσι φαινεται:)
Και ειναι και για Ιουλιο οπως ακουω, μετα την εξεταστικη!
Και Μιχαλη, ας μην βριζουμε παιδια που καθονται και μοιραζονται μαζι μας πραγματα… Τα παιδια στο σαιτ δεν πληρωνονται ουτε εχουν ορεξη να παιζουν με τον πονο μας, φλουνταδες ειναι κι αυτοι
Είχε υπάρξει διάψευση για επέκταση της περιοδείας.Νομίζω ο μαλάκας ο Waters τα μπέρδεψε!
Το πότε θα γίνει κάνει μπαμ από το πρόγραμμα.
Ξαναλέω τα παιδιά στα site ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ.Ξέρω εγώ ποιον θα κηνυγήσω άμα αποδειχτεί μούφα!