Roger Waters τον Ιούνιο!

Μία ερώτηση:

Τι ώρα ξεκινάει το “ταξίδι” την Κυριακή?? :roll: :roll: :roll:

Εγω με την αυγουλα ξεκιναω :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Oh my!!!Snowy White plays guitar in the Water’s band!!!
Someone tell me it isn’t just fantasy!(…yet,ITS FANTASY,the FINAL FANTASY!!!)

(Αλήθεια,τί ώρα ανοίγουν οι θύρες; )

Και τι ώρα αρχίζει η συναυλία?!!! :roll:

Και τι ώρα αρχίζει η συναυλία?!!! :roll:[/quote]

Σύμφωνα με τη didi 9:00 μ.μ.

Οκ thanx!! :wink:

17:30!

Τι ωρα θα ειστε εκει? εγω σκεφτομαι να παω 18:30-19… Και ο Θεος βοηθος…

Να πάω 06:00 και να αρχίσει 09:00 πολύ αναμονή γ******το

Αλλά μάλον για εκεί το βλέπω…

Τι λέτε θα είναι 20.000 άτομα???

kopse 5 xiliarika

σενα φόρουμ διάβασα ότι κάποιος πήρε εισητήριο με Νο γύρω στο 15.000. οπότε αν αληθεύει θα έχει 20.000 περίπου…

μπορει κανεις να μου πει πως μπορω να παω μαλακασα με το πουλμαν της didi??

den ksero an einai ths didi to poulman, alla ena poulman gia to opoio ekopsa egw eistirio fevgei apo to stathmo larishs 5:30.

εγω ειμαι 29 ετων και θα κανω ταξιδι πανε ελα απο θεσ/νικη μονο για το live,εσυ ποσο ετων εισαι που δεν εχεις μαθει ακομα να σεβεσαι τις επιλογες των αλλων?
να λειπει λοιπον η ειρωνια γιατι εγω τα ειχα τα φραγκα και τα εδωσα για VIP ας τα εδινες και συ αν μπορουσες μιας και το θετεις ετσι.αντε γιατι μου φαινεται οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια…
οσο για αραπηδες σε σενα προσωπικα μπορει να φροντισω να σου διαθεσουν εναν…
δεν προκειτε να ασχοληθω παραπανω και μαλλον λαθος μου που μπηκα σε αυτο το φορουμ.εγω πληροφοριες για το live ηθελα και οχι προσωπικες επιθεσεις.και στην τελικη απαντησα σε ερωτηση μελους σχετικα με το τι συμπεριλαμβανει το VIP ετσι για να μη λεμε και οτι θελουμε.

Κιθαρίστα ο waters έχει τον τεράστιο Snowy White (In 1979 Thin Lizzy asked White to join them as a full-time band member; he did, touring and recording Chinatown and The Renegade with them.)
Με τέτοιο setlist,οι κάλτσες μας θα μείνουν στο χώμα ,και τα μυαλά θα χυθούν στα πεύκα…
Set List

FIRST HALF: In The Flesh, Mother, Set The Controls For the Heart Of The Sun, Shine On You Crazy Diamond, Have A Cigar, Wish You Were Here, Southampton Dock, The Fletcher Memorial Home, Perfect Sense parts 1 and 2, Leaving Beirut, Sheep.

SECOND HALF: Dark Side of the Moon.(ΟΛΟΚΛΗΡΟ)

ENCORE: The Happiest Days Of Our Lives, Another Brick In The Wall (Pt 2), Vera, Bring The Boys Back Home, Comfortably Numb
και μερικές φώτο από προχθες στο Οσλο με ιπτάμενους αστροναύτες επί σκηνής,φωτιές και λάβες…ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ…
http://www.pinkfloydz.com/roger2006/index14june.htm
ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ…ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΜΥΣΤΑΓΩΓΙΕΣ
Ας το τρελό στη τρέλα του,και τον άσχετο να βοσκάει …ΤΕΛΟΣ

Τελικά τι λέτε για τις 06:00???

Καλά δεν είναι???

apla elpizw - na mhn ennooun thn plagia eksedra - 30 metra apo th skhnh san VIP !

__Ελα συμπολίτη /σα, μη μασάς… Ευχαριστούμε πάρα πολύ για τις πληροφορίες. Εγώ εδώ και πολύ καιρό ρωτούσα και έψαχνα τη διαφορά και τελικά την έμαθα χάρη σε 'σένα. Ούτε στο site της didi, ούτε στο tickethouse ήξεραν κάτι πέραν του ότι θα είναι λίγες θέσεις μπροστά - μπροστά και λίγες δεξιά (ναι, μάλλον την εξέδρα εννοούν).

__Προσωπικά, έτσι όπως τα είχα μάθει (συν του ότι η δεξιά εξέδρα είναι χάλι), δεν άξιζε (συν του ότι οι υπόλοιποι της μεγάλης παρέας θα έπερναν το απλό, οπότε έτσι έπραξα κι εγώ). Ετσι όπως τα λες εσύ, αξίζει και καλά κάνεις. Στο κάτω - κάτω, το Dark Side δεν είναι number of the beast για να κοπανιέσαι. Ισως είναι καλύτερα να κάθεσαι και να απολαμβανεις, να ταξιδεύεις αλλού… Μη σας πω ότι θα έπρεπε να το παίξει στο μέγαρο ο Waters και να απαγορεύονται μέχρι και οι ψίθυροι!! :lol:

__Και κάτι ακόμα… Ρε παιδιά, εσεί τι πρόβλημα έχετε; Μπορεί κάποιος να είναι πολύ αναγνωρίσημος (διάσημος) και είναι λογικό ότι δε μπορεί να δίνει όλη την ώρα αυτόγραφα, να περάσει καλά ήρθε. Μπορεί άλλος να έχει φέρει το παιδί του που είναι πιτσιρίκι, μπορεί να είναι ανάπηρος, μπορεί να έχει σπάσει το πόδι του, μπορει χίλια δυο… Γιατί αυτό το μένος με τη vip… Εξυπηρετεί πολύ κόσμο (αφού αγοράζουν) σε μία συναυλία και ειδικά για την περίπτωση του Terra Vibe, είναι και λίγες οι θέσεις και οι περισσότερες στα δεξιά -οπότε δεν γίνεται κάτι εις βάρος μας.

__Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες, καλώς ήρθες (τώρα θα είσαι στο πούλμαν -ίσως με κάτι φίλου μου που έρχονται) και περιμένουμε εντυπώσεις απο τη vip -γιατί απο τη συναυλία, δε χρειάζεται… Ακόμα και να μην πήγαινα, δε χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο --> Rogen Waters, ΤΕΛΟΣ. 8)

Εγω πάντως έχω θορυβηθεί ?! Playback ? Αν δεν μπορείς να το τραγουδήσεις, ΜΗΝ το κάνεις. O snowy είναι plus.[/img]

[size=6]???[/size]

8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O

Στα reviews λένε οτι δεν μπορεί να τραγουδήσει και οτι κάνει αφθονο lip sync. Βλέπω και πρωινό καφέ αν είναι… :stuck_out_tongue:

εκει που πήρε ο άλλος το playlist…

oui eixe merh me playback - alla genika kalh synaulia.Φοβερός Ηχος ! Αλλά τα παραείπε η Didi περι production…περιμενα πολλά περισσότερα. 27.000 λαος.
oloi mazi epanastathmenoi giaphdes - και κατηυσιχασμενοι κνιτες - kapnizan to μπαφακι της ειρήνης… :stuck_out_tongue: και ταξίδευαν με τα κινητά για φάρους.
kihtanorea.

Ακούω το nile song. Απο αυτή τη μπάντα που κατα μιά γκόμενα κοντά σε κιόσκι με σοθβλάκια, κλέβει τους massive attack… XAXAXAXAXA !