Οι διοργανωτές δεν έχουν καμμία σχέση με τους Stones. Το συγκρότημα (το μόνο στον κόσμο που το κάνει αυτό) διοργανώνει ΜΟΝΟ ΤΟΥ τις περιοδείες του, και οι τοπικοί διοργανωτές ΜΟΝΑΧΑ θεωρούν και πουλάνε εισιτήρια, κι αν είναι τυχεροί, βγάζουν ΛΙΓΟ κέρδος, επειδή οι Stones τα κανονίζουν όλα. Για να ξέρουμε και τι λέμε.
Ναι, αυτό είναι αλήθεια και το λέγαμε και πέρυσι που γινόταν ο χαμός και όλοι έβριζαν τη didi. Και πάλι όμως φαντάζομαι ότι το τελικό ok το δίνει ο διαμεσολαβητής στην κάθε χώρα. Αλλιώς δεν έχουν λόγο να μην έρθουν.
Σαφώς και υπάρχει μεγάλη ευθύνη απ’ τον διοργανωτή, γιατί στην προκειμένη περίπτωση οι Rolling Stones δεν έχουν κανένα λόγο που να μη θέλουν να παίξουν στην Αθήνα - για την ακρίβεια έχουν κάθε λόγο για το αντίθετο!
Καταρχάς, δεν περιορίζεται η περιοδεία στην κεντρική Ευρώπη, ούτως ώστε να πει κανείς ότι δεν τους συνέφερε λόγω απομακρυσμένης θέσης της Ελλάδας απ’ το κέντρο κλπ… Όπως είπα… σχεδόν στα σύνορά μας φτάνουν…
Δεύτερον, το '98 που έπαιξαν πήγαν πολύ καλά και όλα δείχνουν ότι το ίδιο καλά - και καλύτερα - θα πήγαιναν και τώρα. Σίγουρα θα υπήρχε γκρίνια και καχυποψία μετά τα περσινά - αλλά στο τέλος θα πήγαινε πολύς κόσμος.
Τρίτον, το όλο σκεπτικό της συγκεκριμένης tour - η οποία δεν είναι μεμονωμένη, αλλά σαν παρακλάδι / συνέχεια της προηγούμενης - ήταν να παίξουν στις πόλεις οι οποίες αδικήθηκαν πέρσι λόγω των ακυρώσεων. Οι μοναδικές χώρες που μείνανε απ’ έξω ήμασταν εμείς και η Πολωνία. Λέτε να το κρατούσαν οι Stones “μανιάτικο” για μας τις δύο; Δεν θα το έλεγα… [-X
Υ.Γ. Επίσης κάτι που ήθελα να πω Waylon, νομίζω καταλαβαίνουμε πως οι διοργανωτές δεν είναι φιλανθρωπικά ιδρύματα, κι αν είναι να φέρουν κάποιο συγκρότημα ή καλλιτέχνη, ο παράγοντας κέρδος (και η αναλογία αυτού) παίζει σημαντικότατο ρόλο - δυστυχώς ΤΟΝ πρώτιστο και μοναδικό ρόλο τις περισσότερες φορές. Αυτό είναι νομίζω ξεκάθαρο απ’ το συναυλιακό μας τοπίο και δεν χρειάζεται εξηγήσεις (εξαιρέσεις υπάρχουν, αλλά ελάχιστες). Το κέρδος μεταφράζεται σε λεφτά, μεταφράζεται και σε φήμη, διαφήμιση, συμφωνίες κλπ. Δεν το πιστεύω δηλαδή ότι η DiDi θα μας έκανε και χάρη πέρσι φέρνοντας τους Stones ή θα θυσιαζόταν για πάρτη των Ελλήνων fans…
Νομίζω έχουν αφήσει έξω και την Κροατία…that makes three of us!!
Προτείνω να μαζέψουμε και τους τρεις διοργανωτές από εδώ, από Κροατία και Πολωνία, να βάλουν όλοι μαζί λεφτά και να τους φέρουμε κάπου στη μέση :lol:
Αν είναι να τους φέρουν στη μέση, τότε θα πρέπει να παίξουν και τρίτη ημερομηνία στη Σερβία :lol:
Καταρχάς χαιρετώ το forum,
αυτό που θέλω να πω και εγώ σαν λάτρης αυτού του συγκροτήματος, είναι ότι την αποκλειστική ευθήνη φέρουν οι δικοί μας promoter, οι οποίοι κοιμούνται όρθιοι. Πολύ απλά η DidiMusic δεν θέλει ή δεν μπορει να οργανώσει ένα τέτοιο event. Λες και τους χάλασαν περσυ τα 45.000 εισιτήρια που κόπηκαν τον πρώτο μήνα κυκλοφορίας τους. Πάλι sold out θα ήταν η συναυλία όπως και το 1998. Κρίμα. Απο τώρα προσπαθώ να οργανωθώ για να τους δω σε Ελβετία ή Γερμανία τον Αύγουστο. Χαιρετίσματα στους τοπικούς διοργανωτές!!
Και πολύ καλά θα κάνεις…
εχοντας δει το στραπατσο με τους stones αναρωτιεμαι αν θα δουμε ποτε στην ελλαδα τους ac/dc…πολυ αμφιβαλλω…
Πες τα ρε Gerlick!! Έτσι ακριβώς έχουν τα πράγματα, δυστυχώς… Όσο για την DiDi…
Μήπως ν’ αρχίσω να το σκέφτομαι για Ρώμη; :-k
Mη το σκέφτεσαι, βάλε μπρος!
Ρε γαμώτο, ενώ ξέρω ότι πολύ δύσκολα θα μπορέσω να πάω, δεν μπορώ να συγκρατήσω τον εαυτό μου από το να ψάχνει εισιτήρια κτλ…
Μια πολύ καλή λύση για όσους ενδιαφέρονται είναι το Duesseldorf όπου η Aegean έχει απευθείας πτήση με 170 Ευρώ!!!
Και η Ολυμπιακή έχει πτήση για Ντύσελντορφ, προσφορά, μαζί με επιστροφή 140 ευρώ, αν το κλείσεις νωρίς το εισιτήριο. Το θέμα δεν είναι τα αεροπορικά εισιτήτια, αλλά αυτά της συναυλίας. Οι public sales για Ντύσελντορφ-Αμβούργο ξεκινάνε αυτη την Παρασκευή, οπότε όποιος πρόλαβε, τον Κύριο είδε. Ψάχνω για κανένα αξιόπιστο site για να παρω από εκεί τα εισιτήρια, γιατι αλλιώς δεν τη βλέπω τη δουλειά.
Κοίτα, δεν ξέρω αν θα είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα και αυτά. Πέρυσι για το Μιλάνο είχα βρει σχετικά άνετα και μάλιστα μπροστά-μπροστά περίπου ένα μήνα πριν τη συναυλία. Βέβαια οι Γερμανοί μπορεί να βιάζονται περισσότερο…who knows? :?
Εγώ θα πάω Ρώμη με καράβι γιατί δεν έχω κρατήσει λεφτά μιας και περίμενα να τους δω Ελλάδα.Το μόνο που με νοιάζει είναι πως θα βρω εισιτήριο μιας και δεν έχω πιστωτική.Επειδή είμαι εντελώς άσχετος από αυτά ελπίζω να μην βρεθώ σε άλλη συναυλία :lol:
θειο ασε τη ρωμη και φυγαμε για ρουμανια…μην ξεχνας…
Είτε Ρώμη ειναι, είτε Ρουμανία, είτε Ελβετία, είτε Γερμανία, το θέμα ειναι να δουμε απο κοντα τους γερόλυκους, Οπότε βάλε μπρός και εσυ και πήγαινε.
Το Σάββατο 2:30 δείχνει στον alpha ,έχει αφιέρωμα για την πρώτη φορά που ήρθαν οι Stones Ελλάδα.
thnx για την ενημέρωση… πάρτε και ένα link…
http://www.alphatv.gr/index.asp?a_id=49&tv_id=15601
ενδιαφέρον ακούγεται…
Ει, τι ναι αυτό! Αλάτι στις πληγές!!! #-o Σου λέει, δεν θα τους δείτε που δεν θα τους δείτε, θυμηθείτε τουλάχιστον το '67… :lol:
Τέσσερις μέρες πριν τη δικτατορία ήταν δηλαδή ευκολότερο να διοργανωθεί μια συναυλία απ’ ότι εν έτει 2007;
Εδώ κολλάει αυτό που λένε “χούντα που χρειαζόμαστε”; :lol:
Thanks για την ενημέρωση πάντως!