Rolling Stones στην Αθήνα!

kai egw to eixa akousei afto prin apo arketo kairo.

Και εγώ ήξερα οτι είχαν φύγει τα 30000 στις πρώτες δύο εβδομάσες.Τι στο καλό…από τότε δεν πουλήθηκαν άλλα;

Προς όλους όσους έχουν γνωστούς, κονέ, μπατζανάκηδες στη Didi και πάει λέγοντας…

Πρώτον: Ποιες οι πιθανότητες να πάει η συναυλία Αυγουστο;
(Εγώ τον Αυγουστο μου δε τον περνάω στην Αθήνα ούτε με σφαίρες και σίγουρα δε θα κάτσω εδώ για μία συναυλία. Ό,τι ξέρετε πείτε το…)

Δεύτερον: Ποιοι θα άνοιξουν τη συναυλία;

kala ego tha exana kapoia apo tin eksetastiki mou gia tin sunaulia.Telospadon den nomizo na ginei h sunaulia Augousto to kobo Septembrio.Makari pados na ginei kai as tin kanoun opote theloun.

afto pou legane oti kai kala figane ta misa eisitiria klp. einai poli apla mia poli kalh methodos diafhmhshs

Ναί αλλά ξέρω 2-3 άτομα που δεν το ψάξανε γιατί ακούσανε αυτό και πως ιδικά τα φτινά έφυγαν οπότε ούτε που κοίταξαν (τελικά τι ισχύει??? έχει φτινά???)

Enas gnostos mou ithele na paei(logika sta ftina tha koitakse) alla eixan fugei.POios kserei…

Από δελτίο τύπου της DiDi σχετικά με την ακύρωση του Ricky Martin:

[i]Βρισκόμαστε στην δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως η ανταπόκριση του κοινού στην συναυλία του RICKY MARTIN δεν ήταν η αναμενόμενη.

Ως αποτέλεσμα της χαμηλής προπώλησης των εισιτηρίων σας ανακοινώνουμε με λύπη πως ο RICKY MARTIN δεν θα συναντήσει το κοινό του στο στάδιο Καραισκάκη την Τετάρτη 31 Μαίου.[/i]

Σκέφτομαι λοιπόν τώρα, υπάρχει περίπτωση να μας αναφέρουν κάτι παρόμοιο αναφορικά με τους Stones? Σαφώς έχει πουληθεί αρκετά μεγάλος αριθμός εισιτηρίων (περίπου 30.000 δεν είναι λίγα και να θυμόμαστε ότι είμαστε και της τελευταίας στιγμής ως είθισται…) αλλά μήπως το γεγονός ότι δεν έχει φύγει η πλειοψηφία ακόμα μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τη συναυλία;

Επίσης, σε τέτοιες περιπτώσεις, ποιος έχει την ευθύνη για την αναβολή; Ο καλλιτέχνης δηλαδή απ’ το εξωτερικό “κλείνει” να έρθει σύμφωνα με την προπώληση που θα υπάρξει; Πώς ακριβώς λειτουργεί όλο το σκηνικό;

Γιατί άλλο να μιλάμε για αναβολή λόγω κάποιου ατυχήματος ή κάποιου απρόοπτου και άλλο να μη γίνεται η συναυλία γιατί δεν προβλέπεται να πουληθούν τα εισιτήρια.

Αυτό που δεν έχουν πάρει χαμπάρι είναι πως έρχονται ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΤΑ.

Δυστυχώς, η οικονομική ευχέρεια των πολλών δεν είναι στα επίπεδα του να δίνει 50 - 60 Ε για μια συναυλία.

Κατά πόσο δε να ταξιδεύψει αυθημερόν (με δικό του μέσο γιατί βράδυ λεοφωρεία χλωμό) πολλά χιλιόμετρα, προσθέτοντας τους παράγοντες επιπλέον κόστους και ταλαιπωρίας.

Από την άλλη, όσοι έχουν την οικονομική δυνατότητα προτιμούν να τα διαθέσουν στα μπουζούκια, όπου τα κέρδη είναι πολλαπλά :

α) Γνωρίζεις σχεδόν όλο το ρεπερτόριο (όλοι τα ίδια παίζουν)
β) Πίνεις αβέρτα ποτά (δεν έχει σημασία αν είναι μπομπες)
γ) Είσαι κοσμικό πρόσωπο (μπορεί να δεις τον εαυτό σου σε κάποια εκπομπή που ασχολείται με το lifestyle)
δ) Παίζουν άπειρες γκόμενες (είσαι και μούρη και κάποια θα ρίξεις…αν της πεις να την πας στους Stones π.χ. πιο πιθανό είναι να σου σπάσει τα νεύρα, μην παρεξηγηθούν οι κοπέλες αυτή είναι η πλειοψηφία)

και άλλοι πολλοί λόγοι…

Δε νομίζω να ακυρωθεί η συναυλία…Ειδικά με τα εισητήρια δε παιζει πρόβλημα…Όπως έγινε sold out to 97 θα γίνει και τώρα.Απλά στην Ελλαδα τα κάνουμε όλα την τελευταία στιγμή…Αφου δεν ακυρώθηκαν οι άλλες εμφανίσεις γιατί να ακυρωθει αυτη;

Paides na sas enimeroso oti oli i periodeia einai akomi ston aera.

Tha ginoun kai alla scans sto kefali tou Keith kai tha perimenoun ta apotelesmata.

Καλά, καλά…πες μας τώρα πως ήταν οι G’n’R και άσε τους Stones :smiley: !!

Axl, από που έμαθες για τις εξετάσεις του Keith;

Pisteuo oti den tha exoume provlima me ta eisitiria kai autoi pou den eixan lefta na pane exoun toulaxiston allous 2 mines na pane.An ginei to Septembri tha exoume ksefugei kapos apo ton sunauliako pureto ton proigoumenon minon kai to gegonos tha einai akoma pio special.Episis lupamai pou tha to po alla tha parousiastei kai apo ta media san in to na pas stous Stones.Tha vgoun oloi oi “poiotikoi kallitexnes” san ton rouba kai tha lene Stones wow.
Kala autoi pou eixane paei tote to 98 pos kai den exoun kopsei eisitiria?Osous akouo h rotao mou lene oti thumountai tin sunaulia kai tous sikonontai oi trixes.Tespa tha deiksei.

Οι Έλληνες είμαστε της τελευταίας στιγμής - πασίγνωστο και πασιφανές σε όλα.

Το '98 τρεις μέρες πριν τη συναυλία έβρισκες ακόμη άφθονα εισιτήρια από τα εκδοτήρια. Στριμώχνονταν όλοι στις ουρές τελευταία στιγμή και φυσικά έγινε sold-out. Κλασικά!

Fotini eixes paei tote?Ego hmoun mikros tin atuxia mou kai den piga an kai htan na pao.Eduposeis?Eimai polu agxomenos an tha mou aresei h sunaulia giati tin perimeno auti tin stigmi xronia.

Δε ξέρω για τη Φωτεινή, εγώ είχα πάει πάντως…Το ΟΑΚΑ ήταν γεμάτο, τα σκηνικά εξωπραγματικά και οι Stones…απλά δικαιολόγησαν το χαρακτηρισμό τους: Η μεγαλύτερη Rock & Roll μπάντα όλων των εποχών!!

Cozy na’sai kala mou eftiakses to kefi.

Όπως τα λέει ο Cozy… Είχα πάει κι εγώ και μάλιστα με αρνητική διάθεση - κι αυτό το λέω σε όλους όσους γκρινιάζουν ότι οι Stones είναι μεγάλοι, δεν έχουν τίποτα να πουν κλπ. Με ακριβώς αυτή τη διάθεση πήγα το '98 και έφυγα… σκληροπυρηνική fan :lol: Κανονικός προσυλητισμός!

Μου έχουν μείνει πολλές έντονες αναμνήσεις από εκείνη τη βραδιά και δεν βαριέμαι ποτέ να τις ξαναλέω όταν κάποιος ρωτάει, οπότε την πατήσατε :lol:

Θυμάμαι πολύ έντονα τον κόσμο - τόσοι πολλοί άνθρωποι και κάθε ηλικίας, κάθε “ύφους”, κάθε εμφάνισης… Δεν νομίζω να υπάρχουν πολλοί καλλιτέχνες που να μαζεύουν ένα τόσο ετερογενές κοινό στις συναυλίες τους. Έβλεπες κυριολεκτικά τα πάντα!

Επίσης θυμάμαι πολύ την εντύπωση που σου έδινε η σκηνή, την στιγμή που έμπαινες μέσα στο ΟΑΚΑ και την πρωτο-έβλεπες. Έμοιαζε με διαστημόπλοιο, σου δημιουργούσε ένα απίστευτο δέος!

Μετά η ατέλειωτη αναμονή για να ξεκινήσει η συναυλία… Τα Σπαθιά που κάπως βελτίωσαν την κατάσταση - αν και απ’ ότι θυμάμαι ο ήχος τους δεν ήταν πολύ καλός (τεχνικά εννοώ, δεν ακουγόταν καλά). Ύστερα το μισάωρο της υπομονής, που αμέσως μετά το support έχεις ζεσταθεί τρελά και δεν μπορείς να περιμένεις άλλο, αλλά οι Stones ακόμη δεν βγαίνουν κι απ’ τα μεγάφωνα ακούγονται τραγούδια που δεν ξεχωρίζουν, γιατί είναι χαμηλά σχετικά κι όλος ο κόσμος μιλάει, το crew σκουπίζει κι ετοιμάζει τη σκηνή και παίζει με τον κόσμο (θυμάμαι έναν τύπο με τη σκούπα να… χορεύει πάνω στη σκηνή) και τότε - σκοτάδι! Ξαφνικά σβήνουν όλα τα φώτα, ο κόσμος αρχίζει και χειροκροτάει, περίεργοι δυνατοί ήχοι έρχονται απ’ τα μεγάφωνα, μια μωβ (θυμάμαι καλά;) μπάλα που σκάει μέσα απ’ την οθόνη και βγάζει φωτιές προς τον κόσμο και “τα ταν…”. Satisfaction!

Τι να πεις τώρα… Οι συναυλίες των Stones δεν είναι “Συναυλίες” με τη κλασική έννοια του όρου - δεν πας δηλαδή εκεί, ακούς απλά κάποια τραγούδια, περνάς καλά ή άσχημα και γυρνάς σπίτι και τέρμα. Μπορεί να ακουστεί υπερβολικό σε κάποιους που δεν το έχουν δει όλο αυτό από κοντά, αλλά μιλάμε για εμπειρία. Δεν ξέρω τι έχουν αυτοί οι τύποι και το καταφέρνουν… Πάντως για τις ώρες που κρατάει η συναυλία δεν περνάει λεπτό που να βαρεθείς ή να σκεφτείς οτιδήποτε άλλος εκτός απ’ αυτό που ακούς και βλέπεις να συμβαίνει. Και γι’ αυτό επιμένω ότι όλοι πρέπει να το δουν αυτό, ανεξαρτήτως αν είναι fans ή όχι.

Και όσο για τα εφέ και τις σκηνές κλπ. παρότι είναι όντως απόλυτα εντυπωσιακά, θα “δανειστώ” κάτι που είχα ακούσει σε ένα ρεπορτάζ τότε: το μεγαλύτερο και εντυπωσιακότερο εφέ στις συναυλίες των Stones είναι οι ίδιοι οι Stones. Όσα τρελά και να γίνονται σ’ αυτή την σκηνή, τα μάτια δεν ξεκολλάνε από πάνω τους, ειλικρινά.

Keefer, σε ζηλεύω, είναι ωραία αυτή η πρώτη φορά :smiley: Ετοιμάσου για μεγάλο σοκ!

Ta diavazo kai mou exoun sikothei oi trixes: )Logika tha eduposiasto giati vlepo dvd tous kai poronomai uperbolika.Se euxaristo pou ekatses na ta grapseis ola auta.