Rolling Stones στην Αθήνα!

Axl, από που έμαθες για τις εξετάσεις του Keith;[/quote]

Apo ton manager twn Guns. Einai me to sygrotima stin periodia.

Paidia, oti kai na po gia tous Guns tha einai ligo kai apo mena den tha akousete antikeimeniki apopsi, eidika meta ap’osa ezisa stin Lisavona… To mono pou tha po einai oti stin Lisavona ezisa 3 apo ta 5 oneira pou eixa…

Οι Darkness τι λένε live;

Oute giautous den mporo na miliso antikeimenika, giati tous latreva apo prin kai tora tous gnorisa kala kai autous…

Oute giautous den mporo na miliso antikeimenika, giati tous latreva apo prin kai tora tous gnorisa kala kai autous…[/quote]

Τα βγάζει ο τραγουδιάρης live τα τσιρίγματα;

Oute giautous den mporo na miliso antikeimenika, giati tous latreva apo prin kai tora tous gnorisa kala kai autous…[/quote]

Τα βγάζει ο τραγουδιάρης live τα τσιρίγματα;[/quote]

Kanonika kai me ton nomo…

Kanonika kai me ton nomo…[/quote]

Καλά θα ήταν να περνούσαν καμιά βόλτα και από εδώ…

Kanonika kai me ton nomo…[/quote]

Καλά θα ήταν να περνούσαν καμιά βόλτα και από εδώ…[/quote]

Κι εγώ θα ήθελα τρελά να δω Darkness live…

Λατρεύω τους Darkness… Το όλο σκηνικό που έχει στηθεί γύρω τους μου θυμίζει έντονα το σκηνικό που είχε στηθεί στα 80’s γύρω από Bon Jovi και Europe…
Προσωπικά τους θεωρώ μπάντα με πολύ μεγάλη ποιότητα, στην οποία δυστυχώς καθόλου δεν στέκεται ο Metal κόσμος, ο οποίος να τους κράζει για το “αμφισβητούμενο” image τους…
Θεωρώ σχεδόν αδύνατο να έρθουν στην Ελλάδα και από του χρόνου, που θα ξεκινήσω εκ νέου τα αξίδια στο εξωτερικό θα είναι μία από τις πρώτες επιλογές μου…

pragmati gia tin wra einai adynato na erthoun Ellada kathoti h dhmotikothta tous edw einai arketa mikrh se sxesh me to budget tous. Emena pantws den me entypwsiazoun.

Καλησπέρα !!! Να κάνω κάποιες ερωτήσεις : Υπάρχει περίπτωση αν δεν ακυρωθεί ολόκληρη η περιοδεία να ακυρωθούν μεμονωμένες συναυλιές? Πριν γίνει η αναβολή αυτή είναι τυχαίο που ακόμη δεν είχε ανακοινωθεί το support? Τι πιθανότητεσ δίνετε σε αναβολή για Ιούλιο, σε αναβολή για Αύγουστο, σε αναβολή για Σεπτέμβριο και σε ακύρωση? Βέβαια, οταν κάθε τρεις και λίγο αλλάζεις ημερομηνίες (στην αρχή 29/6,μετά νομίζω αρχες Ιουνίου, μετά 25/6 και τώρα κάνείς δε ξέρει) γιατί να πουληθούν όλα τα εισιτήρια 2-3 μήνες πρίν? Και τωρα με αυτή την αναβολή πόσο θα περιμένουμε για ανακοίνωση? Γιατι δε νομίζω πως μπορούν όλοι να κανονίσουν το καλοκαίρι τους με βάση μια συναυλία…Α,και σε περίπτωση ακύρωσης η επιστροφή θα είναι η πραγματική τιμή του εισιτηρίου ή μαζί με το καπέλο που έβαλε το ticket-house? Πολλές ακυρώσεις γίνονται και έχει καταντήσει εκνευριστικό !!!

Sorry paidia alla me to taksidi pou ekana exasa epeisodia. Poies synavlies akyrothikan?

Gia Stones, akomi den einai tipota sigouro, ola einai ston aera.

Gia epistrofi xrimatwn den nomizo oti gnorizei kaneis an tha pareis piso kai to kapelo tou tickethouse/didi. To pithanotero einai pos oxi.

Pantos paidia pantou xreonetai ena kapelaki… Kai sto ticketmaster agglias exei kapelaki, kai sto eventim germanias…

Dio λόγω μειωμενης προπόλησης… :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Δεν έχω κάποια “επίσημη” ενημέρωση ούτε εκπροσωπώ κάποιον, γι’ αυτό θα προσπαθήσω να σου απαντήσω με βάση όσα ξέρω κι εγώ κι έχω συλλέξει από γνώμες και άλλων σε message boards, από άτομα που παρακολουθούν χρόνια τους Stones.

Υπάρχει περίπτωση αν δεν ακυρωθεί ολόκληρη η περιοδεία να ακυρωθούν μεμονωμένες συναυλιές?

Ολόκληρη η περιοδεία δεν πιστεύω ότι θα ακυρωθεί σε καμία περίπτωση - ήδη έχουν επιβεβαιωθεί κάποιες πόλεις από τη λίστα των 15 που αναβλήθηκαν, ενώ οι υπόλοιπες παραμένουν ως έχουν (προς το παρόν τουλάχιστον). Πάντως αν κρίνουμε απ’ το γεγονός ότι έχουμε επιβεβαιώσεις για μερικές απ’ τις 15, αυτό είναι πολύ καλή ένδειξη.

Οπωσδήποτε μπορεί να ακυρωθούν ορισμένες μεμονωμένες συναυλίες αν δεν βρεθεί τρόπος να χωρέσουν στο πρόγραμμα.

Πριν γίνει η αναβολή αυτή είναι τυχαίο που ακόμη δεν είχε ανακοινωθεί το support?

Δεν νομίζω ότι είχε καμία σχέση… Η ανακοίνωση του support θα γινόταν κάποια στιγμή - άλλωστε ο τραυματισμός του Keith ήταν αυτός που έφερε την αναβολή και δεν ήταν κάτι “προβλέψιμο” ώστε να πεις ότι γι’ αυτό δεν έλεγαν το support.

Τι πιθανότητεσ δίνετε σε αναβολή για Ιούλιο, σε αναβολή για Αύγουστο, σε αναβολή για Σεπτέμβριο και σε ακύρωση?

Για Αύγουστο το θεωρώ από δύσκολο έως απίθανο… Το πιο πιθανό είναι για αρχές Σεπτεμβρίου κατά τη γνώμη μου.

Βέβαια, οταν κάθε τρεις και λίγο αλλάζεις ημερομηνίες (στην αρχή 29/6,μετά νομίζω αρχες Ιουνίου, μετά 25/6 και τώρα κάνείς δε ξέρει) γιατί να πουληθούν όλα τα εισιτήρια 2-3 μήνες πρίν?

Εξακολουθώ να πιστεύω ότι η πρώτη αναβολή αποτελεί κατά 90% ευθύνη της DiDi και όχι των Stones - για τους λόγους δες τις αρχές του thread, το είχαμε συζητήσει αναλυτικά κι εδώ. Η δεύτερη αναβολή προέκυψε από ατύχημα όπως ξέρεις, αυτό δεν μπορείς ούτε να το προβλέψεις ούτε να το διασφαλίσεις! Όσο για τα εισιτήρια, είναι γνωστό ότι είμαστε της τελευταίας στιγμής, άσχετα απ’ τις συνθήκες…

Και τωρα με αυτή την αναβολή πόσο θα περιμένουμε για ανακοίνωση?

Αυτή την ερώτηση έκανα κι εγώ στη DiDi και πήρα την εξής απάντηση:

Δυστυχώς τα τελευταία νέα αφορούν την αναβολή της συναυλίας και την μεταφορά της περιοδείας για τις αρχές Ιουλίου. Δεν υπάρχει κάτι νεότερο για τη νέα ημερομηνία της συναυλίας στην Αθήνα. Αναμένουμε από το management του
συγκροτήματος κάτι νεώτερο. Δεν μπορούμε να εκτιμήσουμε ποια θα είναι η νέα
ημερομηνία της συναυλίας, γιατί οτιδήποτε πούμε αυτή τη στιγμή θα είναι μια
εικασία. Μας έχουν πει ότι θα μας ενημερώσουν το συντομότερο δυνατό.
Αναμένουμε κι εμείς μαζί με εσάς.

Που σημαίνει ότι μετά την ανακοίνωση της αναβολής δεν είχαν άλλη ενημέρωση… Στο internet πάντως κυκλοφορούν διάφορες ειδήσεις και αρκετοί απ’ τους promoters των υπόλοιπων 14 πόλεων που αναβλήθηκαν έχουν ήδη αρχίσει να ανακοινώνουν νέες ημερομηνίες. Δεν πιστεύω ότι θα αργήσει για πολύ ακόμα η ανακοίνωση.

Α,και σε περίπτωση ακύρωσης η επιστροφή θα είναι η πραγματική τιμή του εισιτηρίου ή μαζί με το καπέλο που έβαλε το ticket-house?

Αυτό ειλικρινά δεν το ξέρω 8O
Αλλά ας ελπίσουμε ότι δε θα φτάσουμε εκεί :wink:

[/i]

μπορείς να μου πεις κάποιο link με τις ανακοινώσεις των νέων ημερομηνιών για τις συναυλίες αυτές? από περίεργεια…

Πήγαινε στο www.iorr.org και από εκεί στο forum. Πολλοί έχουν στείλει κάποιες νέες ημερομηνίες.

Εκεί ακριβώς! Και το IORR και το Rocks Off (www.novogate.com/board/968) είναι πάντα πολύ πιο ενημερωμένα από τις “επίσημες” πηγές!

Thanks fotini !! Ελπίζω κι εγω να μην φτάσουμε στην ακύρωση…Κι εγώ πιστεύω πως θα γίνει το πρώτο 10ήμερο του Σεπτεμβρίου…Πάντως αν 1 στις 1000 ακυρωθεί και δεν επίστραφει ολόκληρη η τιμή του εισιτηρίου (με το καπέλο) θα είναι μεγάλη απάτη κατα τη γνώμη μου !!! Τέλος πάντων, ας ελπίσουμε πως όλα θα πάνε καλά γιατί φέτος το καλοκαίρι έχουν γίνει πολλές ακυρώσεις και έχει καταντήσει αηδία.Καλό μήνα !!

Διφορούμενα τα νέα παιδιά… :x

Από το επίσημο site των Stones:

With the news that Keith Richards has made a complete recovery from his accident and is ready to return to the concert stage, The Rolling Stones have unveiled today their re-vamped European Tour Schedule.

Mick Jagger, Keith Richards, Ronnie Wood & Charlie Watts will now kick off their ‘A Bigger Bang’ European Tour at the world famous San Siro Stadium in Milan, Italy on Tuesday 11 July 2006.

There will be 21 stadium dates in 11 countries across Europe and these shows will be all the Stones will be doing in the summer of 2006. Concert promoters CPI/TNA have made every effort to accommodate fans in as many countries and cities as possible.

The new tour itinerary is as follows:

July 11, 2006 Milan Italy San Siro
July 14, 2006 Vienna Austria Ernst Happel Stadion
July 16, 2006 Munich Germany Olympiastadion
July 19, 2006 Hannover Germany AWD - Arena
July 21, 2006 Berlin Germany Olympiastadion
July 23, 2006 Koln Germany Rhein - Energie Stadion
July 28, 2006 Paris France Stade de France
July 31, 2006 Amsterdam Holland Amsterdam Arena
Aug 3, 2006 Stuttgart Germany Gottlieb-Daimler Stadion
Aug 8, 2006 Zurich Switzerland Dubendorf Airfield
Aug 8, 2006 Nice France Le Palais Nikala
Aug 12, 2006 Porto Portugal Estadio do Dragao
Aug 14, 2006 Valladolid Spain Estadio Jose Zorrilla
Aug 16, 2006 El Ejido Spain Estadio Santo Domingo
Aug 20, 2006 London UK Twickenham Stadium
Aug 22, 2006 London UK Twickenham Stadium
Aug 25, 2006 Glasgow UK Hampden Park
Aug 27, 2006 Sheffield UK Don Valley Stadium
Aug 29, 2006 Cardiff UK Millennium Stadium
Sept 1, 2006 Bergen Norway Koengen
Sept 3, 2006 Horsens Denmark Forum Horsens

The Rolling Stones concerts that were originally announced to take place in Barcelona, Madrid (Spain), Brussels (Belgium), Gothenburg (Sweden), St Petersburg (Russia), Brno (Czech Republic), Warsaw (Poland), Athens (Greece), Zagreb (Croatia), and Frankfurt (Germany) are POSTPONED. Concert promoters are in the process of re-scheduling these cities and there will be news of these shortly.

Προσέξτε ότι απ’ τη μια δεν έχουμε ακυρωθεί (υπήρξαν δύο ακυρώσεις) αλλά απ’ την άλλη λέει ότι οι παραπάνω 21 πόλεις είναι οι μοναδικές που θα κάνουν φέτος το καλοκαίρι οι Stones.

Αυτό σημαίνει ότι εμείς πάμε για 2007;

Όχι βρε. Από Σεπτέμβρη και μετά πιάνει φθινόπωρο. Δεν είναι πλέον καλοκαίρι. Πέρα από την πλάκα, μάλλον μας βλέπω να τρώμε άλλες δύο ώρες στην ticket house για να πάρουμε τα λεφτά από τα εισιτήρια.

Όχι βρε. Από Σεπτέμβρη και μετά πιάνει φθινόπωρο. Δεν είναι πλέον καλοκαίρι. Πέρα από την πλάκα, μάλλον μας βλέπω να τρώμε άλλες δύο ώρες στην ticket house για να πάρουμε τα λεφτά από τα εισιτήρια.[/quote]

Μη γρουσουζεύυμε από τώρα…