Καταλαβαίνω ότι τσαντίστηκες Keefer, αλλά μη λες μεγάλα λόγια που μπορεί να μετανιώσεις 
Καταρχάς, δεν ξέρουμε αν θα πάμε για Σεπτέμβριο ή αν θα πάμε για 2007 ακόμη. 50-50 το βλέπω το θέμα, αν και όσο πάει μειώνονται οι πιθανότητες για φέτος, αφού ήδη επιβεβαιώθηκαν για 2007 και το Άμστερνταμ και η Μπαρσελόνα. Οπότε υπάρχει μια τάση προς τα εκεί.
Αν τελικά πάνε όλες οι πόλεις που αναβλήθηκαν για 2007, φυσικά και δεν θα έρθουν μόνο για αυτές. Θα προσθέσουν και άλλες πόλεις και θα κάνουν μια κανονική καλοκαιρινή περιοδεία - εκτός απροόπτου πάντα (κάποιος να κλείσει τον Richards σε κανένα κλουβί μέχρι την ημερομηνία της πρεμιέρας… :? )
Ο λόγος που ίσως να μη γίνεται τον Σεπτέμβριο; Πολλοί! Έχουμε μια χάλια γεωγραφική θέση αν το σκεφτείς, σε σύγκριση με τις άλλες χώρες… Όταν παίζουν Γερμανία, Ολλανδία, Ιταλία κλπ. κινούνται σε ένα πλαίσιο χώρου που βοηθάει και τη μεταφορά του εξοπλισμού και όλα. Εμείς είμαστε άκρη-άκρη… Τα έξοδα για να έρθουν θα είναι μεγαλύτερα.
Δεύτερον υπάρχει περίπτωση ο Keith να πρέπει να παίξει συγκεκριμένο αριθμό συναυλιών - ή για την ακρίβεια, να μην πρέπει να δουλέψει παραπάνω από λ.χ. 2 μήνες λόγω του προβλήματός του. Είναι πολλοί οι λόγοι!
Τα λεφτά που χρεώνουν οι Stones δεν τα χρεώνουν αποκλειστικά λόγω της σκηνής τους - τα χρεώνουν γιατί είναι οι Stones και τους παίρνει να το κάνουν. Και τους promoters τους συμφέρει γιατί έχουν κι αυτοί καλύτερη μπάζα. Κι εδώ που τα λέμε, η σκηνή της Bigger Bang περιοδείας είναι απ’ τις πιο “φτωχές” σε σχέση με άλλες περιοδείες, όπως η Bridges to Babylon ας πούμε. Φαντάζομαι πάντως πως αν δεν κρατήσουν την ίδια σκηνή, θα είναι αντίστοιχη.
Αλλά ρε συ Keefer, αυτό είναι το θέμα; Η σκηνή;
Καταλαβαίνω ότι τσαντίστηκες, αλλά εμένα δεν μου δημιούργησε επιθυμία να μη θέλω να πάω να τους δω - μάλλον το αντίθετο. Και στην τελική δεν φταίνε οι Stones αν ο Keith έπεσε απ’ το δέντρο και έφαγε τα μούτρα του ούτε αν δεν γινόταν να αναπροσαρμοστούν όλες οι ημερομηνίες - αν θες να βρίσουμε τον Michael Cohl, που έχει αναλάβει το management της περιοδείας, μαζί σου!
Το θετικό είναι οτι δεν έχουμε ακυρωθεί. Ας σκεφτόμαστε αυτό κι ας ελπίσουμε όλα να πάνε καλά.