Rolling Stones στην Αθήνα!

8O mallon giati o braian scott,o megalos autos kitharistas tha einai se solo periodeia sthn gouadelouph kai den dynatai na einai me thn mpanta.Pistepse me file jack,mou to eipe o idios.Kai pou na sfiksoun kai oi zestes dhladh…ax,bax…

TI LES REEEEEEEEEEEEEEEEE 8O 8O 8O 8O

Na tous doume fetos apokleietai giati eipane oti tha kanoun mono 21 sunaulies.Makari na erxontan Septembri alla den tha ginei.

Fotini prokeitai na pas kapou allou na tous deis??Exo valei filous na psaksoun gia Milano alla to vlepo ligo duskolo.

Keefer, κι εγώ για Μιλάνο λέω. Δεν είναι τόσο δύσκολο, μη νομίζεις.

Καταρχάς, ενδέχεται να υπάρχουν ακόμα εισιτήρια στα σημεία πώλησης στην Ιταλία - δεν είμαι σίγουρη. Online δεν έχουν μείνει παρά μόνο για κερκίδες (μακριά απ’ τη σκηνή) αλλά ψάξε στο www.ticketone.it για σημεία πώλησης στην Ιταλία κι αν έχεις φίλους εκεί, ζήτα τους να ρωτήσουν.

Επίσης βάλε αγγελία ότι ψάχνεις εισιτήριο στο IORR (στη σχετική σελίδα για τα εισιτήρια) και στο Rocks Off. Σίγουρα θα βρεις κάτι. Επίσης κοίτα τις αντίστοιχες αγγελίες που υπάρχουν στο IORR από άτομα που πουλάνε. Υπάρχει κι ένα ιταλικό forum για τους Stones, δεν το θυμάμαι τώρα πώς είναι ακριβώς, ψάξε στο google για stones in italia, νομίζω κάπως έτσι ήταν. Τέλος μπορείς να κοιτάξεις και το E-bay αν κι εκεί συνήθως εκτοξεύονται οι τιμές (όχι πάντα, αλλά συνήθως).

Όσον αφορά το ταξίδι, με καράβι μπορείς να πας Πάτρα-Ανκόνα από 56 Ευρώ. Δεν είναι τόσο ακριβό. Και υπάρχουν αρκετά φτηνά ξενοδοχεία κοντά στο Meazza.

Ότι κάνεις πάντως κάντο γρήγορα γιατί λόγω του ότι είναι και “πρεμιέρα” της περιοδείας, θα πλακώσει πολύς κόσμος.

Καλή επιτυχία!

Καλησπέρα !! Μιας και όπως όλα δείχνουν η συναυλία δε θα γίνει μιας και οι Stones δε δείχνουν διάθεση να τιμήσουν όλες τις χώρες που ήταν να πάνε να δώσουν συναυλία και να πληρωθούν καλά (κατα τη γνώμη μου) πότε σκοπεύει η didi να βγάλει ανακοίνωση για επιστροφή χρημάτων ? Και για άλλη μια φορά η βασική ερώτηση : η επιστροφή θα είναι στη τιμή που αναγράφεται πάνω στο εισιτήριο ή θα είναι στη τιμή που πλήρωσε ο κόσμος (+9 ευρώ) ???

Όχι φίλε μου δεν ήταν 9, ήταν 10 ευρώ. Και δε νομίζω να μας τα δώσουν αυτά. Αυτά είναι για παροχή υπηρεσιών, τις οποίες βέβαια δεν παρείχε η DIIDI αλλά αυτό είναι άλλου παππά ευαγγέλιο. Επίσης χασούρα θα έχουν όσοι πήραν τα εισιτήρια μέσω courier και πλήρωσαν ένα καπέλο τις τάξης των 5-10 ευρώ παραπάνω.

Υπάρχουν πολλές ενδείξεις που δείχνουν προς 2007 ή Σεπτέμβρη φέτος…

Σε περίπτωση που πάρουμε αναβολή για 2007 φαντάζομαι ότι όπως έγινε και με άλλους promoters σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες, ο καθένας που δεν θα θέλει να περιμένει ένα χρόνο θα μπορεί να εξαργυρώσει το εισιτήριό του.

Αλλά συμφωνώ με τον Cronos, ότι το καπελάκι της Tickethouse δεν θα το πάρουμε πίσω.

Άσχετη (:wink: απορία: η Tickethouse είναι ή δεν είναι θυγατρική της Didi, ή τέλος πάντων, οι δύο εταιρείες δεν έχουν κάποια σχέση μεταξύ τους;
Αν ναι, τότε από που κι ως που για “παροχή υπηρεσιών” 10 Ευρώ έξτρα; Τα έξοδά τους για την πώληση των εισιτηρίων δεν θα έπρεπε να περιλαμβάνονται στην τιμή;

Ελληνικά κόλπα!

Όπως τα είπες ελληνικά κόλπα. Απ’ότι άκουσα κάτι παίζει με την φορολογία. Με 10 ευρώ παραπάνω τα εισιτήρια, μάλλον ανέβαινε φορολογική κλίμακα και εφάρμοσαν αυτό το κόλπο. 10 ευρώ λιγότερο η κανονική τιμή του εισιτηρίου και η διαφορά σε αποδειξούλες για παροχή (και καλά) υπηρεσιών. Τώρα μόνο αυτοί ξέρουν τί ακριβώς συμβαίνει.

Το www.ticketone.it έβγαλε κι άλλα διαθέσιμα εισιτήρια για τη συναυλία των Stones στο Μιλάνο - όποιος ενδιαφέρεται ας σπεύσει! 8)

Συγγνώμη να ρωτήσω κάτι;Έχετε στα χέρια σας εισιτήρια που άλλα γράφει και άλλα πληρώσατε;Πρώτη φορά το ακούω(διαβάζω) αυτό.

Ακριβώς…Το εισητήριο γράφει πχ 80 και εχουμε δώσει 90.Μας δωσαν και μια απόδειξη των 10 του Ticket House.

Είχα κάνει κράτηση στα αεροπορικά και περίμενα μόνο αυτή τη στιγμή…
Φωτεινή…I LOVE YOU!!!
Έκλεισα για Prato A.
8/7 Eric Clapton στην Perugia και 11/7 Stones στο Μιλάνο. Αυτά είναι.
Όποιος έρθει και θέλει να βρεθούμε… kostis@rocking.gr
I Can’t Get No…παραραααα

Σύμφωνα με άρθρο της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας, η απόδειξη των 10 euro που πήρατε ( όσοι πήρατε) , αντιστοιχούν σε υπηρεσίες που έχετε “απολαυσει” :lol: :lol: και δεν δικαιούστε επιστροφή χρημάτων.

Και κάτι άλλο σημαντικό. Το αντίτιμο του εισιτηρίου ισχύει ΜΟΝΟ για την ημέρα που έχει ανακοινώσει ο διοργανωτής. Άρα τα χρήματα πρέπει να επιστρέφονται και σε περίπτωση αναβολής, ο πελάτης εαν θέλει ξαναγοράζει.

Ellada aiwnio antro lamogiwn…

Εμένα έλεγες γκαντέμη, αλλά μάλλον εσύ εφταιγες…

http://www.contra.gr/Life/Lifestyle/121682.html

Νέα πλοκή στην υπόθεση περιοδεία των Rolling Stones. O Ron Wood μπαίνει σε κλινική αποτοξίνωσης

Καταρχάς, Cozy, συγχαρητήρια :smiley:

Πριν αρχίσουμε να ανησυχούμε για την κατάσταση του Ronnie, να θυμίσω ότι τα τελευταία χρόνια ο Wood μπαίνει ΠΑΝΤΑ σε κλινική πριν την έναρξη κάθε περιοδείας… :roll: Μακάρι να κατάφερνε να παρατήσει το ποτό μια και καλή, αλλά δυστυχώς η κατάσταση αυτή έχει γίνει πια συνήθειο κάθε φορά…

nai nai, pali kala pou to eipes giati eixa pethanei apo thn anhsyxia.

Χαίρομαι που… ανακουφίστηκες :roll:

Αναφερόμουν κυρίως σε όσους έχουν κλείσει να τους δουν έξω και σε όσους περιμένουν νεότερα για την εδώ συναυλία…

Μας δουλεύουν ψιλό γαζί μου φαίνεται. :evil: Είναι άκρως αντιεπαγγελματικό, αντιδεοντολογικό και αντιμουσικό αυτό που κάνουν. Ας κυλήσουν από τον γκρεμό να τελειώνουμε. :twisted: :twisted: :twisted: Μου το παίζουν οργισμένα νιάτα πίσω- πίσω στα γεράματα… Αλήτες!!

[size=2](Τώρα είμαι καλύτερα… :roll: )[/size]